di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi iyi de steam satiyor, haliyle mali aldigim yerden bekliyorum cozumunu. Hani adamla anlasman da var belli ki, e cak bir mail oyun yapimcisina "cozun lan rezil etmeyin bizi" de. Zor degil cidden. Bir de cozumunu bulup uygulayabilmis olsam dert etmicem de o da yok, cikmadi bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bir problemin çözümü gugılda yoksa muhtemelen bu sorunu yaşayan tek adam olabilirsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Desqpio said: skyrim le indirim olayı %40'ta kalırsa hiç uğraşamam ya. 70 lira nereye veriyorum yani. tum paketler dahilse iyi aslında. baya bir ek content geliyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yok daha o level'a gelemedim. Yakinim ama gelemedim. Sorunu yasayan var da cozum niyetine anlatilanlar tirt. Bi halta yaramadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 d&r'dan alsan kutulu, "bu çalışmıyo" diye geri mi götürecektin veya götürdüğünde alacaklar mıydı? hayır, aynı şey geçerli steam'de de. nadir de olsa bazı oyunlarda sıkıntı yaşanabiliyor. bilgisayarın eskiden yaşadığı en büyük sıkıntı bu, günümüzde de nadir de olsa oluyor. çok fazla driver olduğu için, her şeyi %100 kapsayamayabiliyorlar uyumluluk açısındna. veya senin bilgisayarındaki ufak bi sıkıntı buna sebep oluyor falan. yapacak bişi yok, çözümünü arayacaksın. ben hala batman arkham city oynayamadım gfwl yüzünden, onu iade etmek için mail atsam mı diyorum ama çözerim diyorum hep erteliyorum falan. 1 yıldır ööle yatıyor oyun steam'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Valla alakaya maydonoz bi benzetme oldu D&R benzetmesi, haliyke kabul etmiyorum. Urun tipi farkli bi kere, digital vs kutulu oyun. Alip kopyalayip geri goturme gibi bir olayim yok. Kaldi ki steam cat diye iptal edebilir serial'i ve satilmadi vesaire diyebilir yaptigi anlasmalarla. Oyunu geri alip tekrar rafa koymak ile ayni sey degil yani. GFWL olayinin cozumu var bu arada. Ek bir exe indirip kuruyosun, oldu da bitti masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oooo gfwl'se unut o oyunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/26959666.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 GFWL sorununun ulke ile alakasi var mi ? Yoksa dedigim gibi fix'leyiverin iste. Catir catir oynadim ben 2 batman oyununu da. Bi de controller aldim PC icin, sahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 benzer zamanda cıkan oyunlar %75 %80 indirim almasına rağmen yine 2011 çıkışlı skyrim neden sadece %30, bu arada legendary demiyorm standart olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 selam ben geldim roler alınır mı dishonored konuşmalarnız takip ediyorm meta scoreu da 91 lan konusu ilginç hms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ahahah cılgın gibi kart satıp 7 dolar yaptım yarına kadar az daha kasarsam 10 dolar olcak beles oyun alcam inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 biri bana acıklasın 3 mart 2013 çıkışlı tomb rider %75 indirim için oynanırken skyrim'in başı kel mi lan :( cidden neye göre belirleniyor bu % indirim oranları. oyunun ne kadar eski oldugu, kac puan aldıgı,önceki satış rakamları, nelr etkili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Firmanın isteğine göre. Adam "Ben oyunumu satarım o kadar indirime gerek yok" diyorsa satar. CoD serisi mesela yıllarca "sadece son oyunda değil son iki oyunda indirim yok" politikasıyla gitti, sonra baktılar artık insanlar hep aynı oyunun farklı maplerine 40$ 50$ vermiyor, burunları indi biraz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi single player oyun degil mi zaten ? Indirin oynayin, fiyati butcenize uyunca da satin alin iste. Yani ne kadar iyi olursa olsun anlamsiz bi fiyati var, haliyle bosuna eziyet ediyosunuz kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 öyle yapıyorum zaten, 20 dolar suan vanilla oyun, 8-10 arasına inerse alırım işte, yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben Shogun Total War'u dayadım valla. Başka ne alırım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BonePART said: ahahah cılgın gibi kart satıp 7 dolar yaptım yarına kadar az daha kasarsam 10 dolar olcak beles oyun alcam inandım hacı sen iyi kart satıyon he ne iş? fdgsd 2 3 steam hesabın mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oyun basına kartlardan 50c ile 1 dolar arası para geliyo e zaten cok oyunu olan adamın elinde 15 tane kart oyunu olsa tum kartları saysa 7-10 dolar arası biseyler cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 carddan gelen parayi carda veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: oyun basına kartlardan 50c ile 1 dolar arası para geliyo e zaten cok oyunu olan adamın elinde 15 tane kart oyunu olsa tum kartları saysa 7-10 dolar arası biseyler cıkar aynen cok humble pack felan aldım 5 dolardan 140 tane oynum var kart veren 15 oynum var oyun bası 1 DOLAR FELAN KAZANDIM civ 5 aldım ondanda kart gedi oy felanda veriyorum eh iste 10 12 dolar kazandım eaueahueau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Nasi ya eski oyunlar icinde mi geliyo kart ? Oyleyse baya bi gelmesi lazim bana da ama sadece 1 tane var inventory'de, o da oy verdigimden. Geri kalani nasil gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Steam'de aynı anda birden fazla oyun açmanın yolu mu var? her açık kalan oyun için arka planda onla ilgili kart düşürmek için fln. Yoksa tek oyun açınca bir anda sadece ona ait kartlar düşüyor, böyle para kırmak 10 dolar fln aşırı zor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 buyrun efendim kart düşen oyunların listesi eğer hesabınızda bu oyunlar varsa, açın, alt tab yapın kartlar düşedursun. düşen kartları satarak Don't Starve 2 pack aldım ben, üstüne de 2 badge tamamladım falan.. Birsürü humble bundle oyununda kart var zaten, mis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bende DLCler ile 500e yakın oyun var ama kart sayım 6 sadece 1 tanesi Skyrim açtım diye geldi diğerleri sadece oylamadan gelenler. Kart olan oyunların 13 tanesi de yüklü hepsini açtım 5-10dk takıldım bir cacık çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar