LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Black-ice said: LathspeLL said: Abi bi ninja'nın, bir de Quake 3 Bot'un öğrenme hikayesinin yalan olduğunu duyuna yaşam enerjim gitti. abi.. o quake'e nasıl inanmıştım gecenin bir vakti okuduğumda. gözlerimi uzaklara (tavana) dikip felsefi patlamalar yaşamıştım. Haahahahah, aynen! Millete gidip anlatırım bu muhteşem hikayeyi diye de kendime çıkarımlar yapmıştım kahretsin.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 benim bacağımda tümör var. ameliyat için acıbademden 60k tl istediler. teşekkürler ben öleceğim ihihihi yapıp çıktım
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Jaegerjaquez said: LathspeLL said: Abi bi ninja'nın, bir de Quake 3 Bot'un öğrenme hikayesinin yalan olduğunu duyuna yaşam enerjim gitti. http://kuchan.org/board/fit/src/131431864537.jpg kaslı baba naber?
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 iyidir hacım ya biceps triceps aynı işte
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 wastyrx said: Akito said: 400 lira ve pahalı hmmm. 0ne. 50 liralık bi işlem için 400 lira bence de pahalı, malzemesi kaliteli olsun 100 lira olsun 400 lira yine pahalı gerçi irem hatuna sormak lazım o daha iyi bilir düz mantık pahalı katılıyorum Kullanılan malzemeye göre değişiyor 300tl kusur du en son opalescence fiyati Ama acibadem pahali bir hastane Ama arkadaslarima kanal yapip dolgu chare edebiliyorum dis tasi temizleyip yarim cene temizlik girisi yapabiliyorum vs . Tamemen benim insiyatifimde
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ben dise gelirim, 6 ayda bir bakim sart. Ama para veririm ben yok oyle capulcu isi. Dekolteyle topukluyla falan calismiyosun di mi?
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 copry said: Kullanılan malzemeye göre değişiyor 300tl kusur du en son opalescence fiyati Ama acibadem pahali bir hastane Ama arkadaslarima kanal yapip dolgu chare edebiliyorum dis tasi temizleyip yarim cene temizlik girisi yapabiliyorum vs . Tamemen benim inisiyatifimde fixed + ileride koz olarak kullanılacaklar listesine ek
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Esh said: Ben dise gelirim, 6 ayda bir bakim sart. Ama para veririm ben yok oyle capulcu isi. Dekolteyle topukluyla falan calismiyosun di mi? olm gitme hayal ettigin gibi degil ya. Husrana ugrarsin oyle olsa hastaneye abone olurdum aq hala niye anlamak istemiyorsun nihahaha
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 copry said: wastyrx said: Akito said: 400 lira ve pahalı hmmm. 0ne. 50 liralık bi işlem için 400 lira bence de pahalı, malzemesi kaliteli olsun 100 lira olsun 400 lira yine pahalı gerçi irem hatuna sormak lazım o daha iyi bilir düz mantık pahalı katılıyorum Kullanılan malzemeye göre değişiyor 300tl kusur du en son opalescence fiyati Ama acibadem pahali bir hastane Ama arkadaslarima kanal yapip dolgu chare edebiliyorum dis tasi temizleyip yarim cene temizlik girisi yapabiliyorum vs . Tamemen benim insiyatifimde ya benim 2 tane falan dolguluk yer varmıştı ( yaklaşık 1 sene oluo doktor bu teşhisi koyalı ). bi ara aradan çıkarmak istiorm. hayatımda ilk bursada diş doktoruna gittim, geçen sene oda.çok iidi o ondan sonra kavacıkta fsm hastanesi var, orda aft için gittiğim diş doktoru çok iyi bi hanımefendiydi güzel güzel anlattı herşeyi bana. Herhalde ona gidicem de sende bilgili birine benziosun şimdi bilemedim, dolgu basit iş dimi?
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Suark said: dolgu basit iş dimi? basit iş
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 peki özel sigorta geçiyor mu orda? en son geçmiyordu dişte :/. ( ssk da geçmio dimi ? ) ne kadar aşağı yukarı dolgu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Akito said: Barzolasmayin tam aklımdan geçen şey buydu da yazmamıştım.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Suark said: peki özel sigorta geçiyor mu orda? en son geçmiyordu dişte :/. ( ssk da geçmio dimi ? ) ne kadar aşağı yukarı dolgu? sigorta anlaşmana bağlı geçip geçmemesi (özel için)
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: copry said: Bilmeden konuşmayı huy edinmişsin . Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira Geciniz pembe hayallerinizden dener goruruz. Medicakparki tercih ediyorum ben sahibide aileden olur problemi olan varsa medicalparkta senin yapacagin kiyagin 50 katini yaparim hastane mudurunu arkasina takar her turlu islemini yaptiririm daha dun gldin istanbula burafaji hastane olaylarinda ahkam kesiyorsun sen 3 kurus maasla calisan bir doktorsun kusura bakma yakinib olmadigi muddetce %40 indirim bile yaoamiyorsub onun icinde kotan var. bilmeden konusma lutfen ya
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kavga deil attention whore o ninja ilgi konusunda şu ikisi : http://static6.businessinsider.com/image/51360900eab8ea040500000c-4066-3049-401-300/stephan-winkelman-with-lamborghini-veneno-at-geneva-motor-show-1.jpg http://img217.imageshack.us/img217/7959/9d322cbzj6.jpg sequo şu : http://arabalife.com/wp-content/resimler/sahin-dogan.jpg http://file.yabantv.com/1/0/0/1/1/1/1/1/1/1/1/1/file/5119.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sequo ile kavga böyle birşey oluyor. o yüzden buna kavga demek ne kadar doğru emin olamıyorum. http://farm8.staticflickr.com/7149/6423509749_d1edc1fdce_z.jpg
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kaçak et mi kesiyonuz lan pıtırlar ?
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 maske insanın kendine yakışanı giymesidir
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: benim bacağımda tümör var. ameliyat için acıbademden 60k tl istediler. teşekkürler ben öleceğim ihihihi yapıp çıktım Abi olay para meselesi değil de insanın gücüne gidiyor ya aynı işlemi yarı fiyatına yaptırabiliyorken. Babamı yakın olduğu için götürdüğüm hastaneyle sadece rutin kan testlerini yaptırdığım hastane arasında 3-4 kat fark oluyor ikiside kaliteli ve özel hastaneler birinde 5 dakika daha az bekliyorsun o kadar.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: Esh said: Ben dise gelirim, 6 ayda bir bakim sart. Ama para veririm ben yok oyle capulcu isi. Dekolteyle topukluyla falan calismiyosun di mi? olm gitme hayal ettigin gibi degil ya. Husrana ugrarsin oyle olsa hastaneye abone olurdum aq hala niye anlamak istemiyorsun nihahaha ): Ama di$, bagyan doktor, beyaz gomlek... ):
Öne çıkan mesajlar