Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet yeni tarifeler (vs. TTNET)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Kablosuz modem kullanmak dogru degil bence. Yani teknik bir destegim yok ama elimden onlarca modem gecmistir (tum aile bana bakiyor), ne zaman modem ve kablosuz router birlesse sorunlar cikiyor belli bir sure sonra. 2 sene degilse 3 sene sonra bozuluyor, arada az cekiyor, bir suru sorun. Artik kablosuz duz modem aliyorum en basitinden. Mumkunse hic ayari bile olmasin neredeyse istiyorum. Uzerine sunu takiyorum: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=241&model=TL-WR740N

Madem 3.0 icin Turksat'in destegi sart, sunu alin: http://www.netmaster.com.tr/urun/10 uzerine dedigim router'u takin.

Fiyati bu: http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-cbc-382d1-docsis-30-uydunet-modem-320-mbps-8-kanal-birlestirme/ProductDetails.aspx?productId=bd100489&categoryId=3009802
Sosyal ağlarda paylaş

3mbit ise aslında senin işine geliyor yeni tarife. aynı paraya 10mbit alıyorsun. adil kullanım kotası dolunca da gene 3mbit e düşüyor.

ben 5mbit kullanıyordum. olan bizlere oldu. sanırım 69tl filandır 5mbit. bari 79 verip 20mbit 100gb alayım diyorum. düşünce de 3 e düşecek ama napalım. başka çare yok.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

79'a o dediğin yok, 79'a dönemin en uygun tarifesi var ama: 20 mbps - 200 GB. 10 TL pahalı 5 mbps'den. Eskisini kullanmaya devam edebilirsin bu arada, geçmen şart değil.

Daha iyiymis o zaman sdf. Ya 200gb i geçersem de diyelim yarısında geçtim. 10 tl fazla vererek yarım ay 4 kat fazla kullanmış olacağım kalan ayda ise yarıya düşmüş olacak eskiye nazaran hızım. Mantıklı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

uydunet modemi kendileri vermiyor mu ?

Ayrıca superonline'dan kurtulmak istiyorum ama şimdi yeni bi kampanya gördüm hiç de fena değil.. Aklımı çelmesini istemiyorum.

50 Mbps 100GB AKK + Viewpad 10" tablet (muhtemelen 300tl lik olanlardan 250tl ye açılmamış olarak satarsın)

İlk 12 Ay Ayda 64 TL, sonraki 12 Ay Ayda 74 TL
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

ben 10 ay önce aldım dediğinden arcane 24 ay taahhüt fln. netmaster cbw 700 verdiler.

hali hazırda o var bende abi. telefondaki bayan 20mbit olmaz onla dedi. docsis 2 olduğu için :/

ben senelerdir kablosuz modem + router kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. iki tane alet kalabalık, istemiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Off topic olacak GERGE bazen açtığın konular ile senin Sheldon olduğunu düşünmeye başladım.

Konuya dönecek olur isek ben de uydunet kullanıcısıyım ve inanılmaz memnunum. TTNET ile hız düşümü olunca iletişim programlarında ses kesilmeye başlıyor ne kadar upload yapıyor olabilir ki!
Sosyal ağlarda paylaş

bende bayadır motorola modeminden var uydunetin verdiği, içerdeki odalardan falan çekmiyor pek.

ne tavsiye edersiniz? GERGE'nin dediği gibi bi router mı alsam, yoksa daha düzgün bi modem alsam düzelir mi acaba?

uydunet'teki eleman da geçenlerde modem kakalamaya çalışıyordu zaten. docsis 3.0 modem alın çokzel çeker, 24 ay taahhüt yaparsanız beleş dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx

Bende şuna geçicem.20mbit fiber 75 gb Akk 49tl yazıyor ama ilk ay 70 küsür ,sonraki aylarda tivibu ile birlikte 57tl tivibu olmadan 54tl ye geliyor.Ayrıca fiber aboneleri için ayda 1 kez,24 saat süre ile 100mbit hız olanagı var.

Şuan süperonline 10mbit fibere 50 tl veriyorum.Son 1 senedir genelde 5-6mbit hız alıyorum.Modemi de değiştirmiyorlar,teknik servisi arıyorum anca frekansı değiştiriyorlar.Ttnet vaad ettiği hızın yarısını bile verse şuan kullandıgım netten cok daha kaliteli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalite olarak uydunet en iyisidir. Hem ttneti hem de uyduneti test ettim yurtdışı ve yurtiçi pinglerde inanılmaz fark var.

Yurtiçi uydunetle bilgisayarda 5-10 ms ping alırken ttnet ile 30-40 ms ping alıyorum.

Yurtdışında bazı ülkelerde uydunetle 100-200 ms arası ping alırken ttnet ile 3-4 katı ping alıyorum.

Telefonla yurtiçi uydunette 60-70 arası ping alırken ttnette 440'tan aşağı ping alamıyorum.

Tek beğenmediğim tarafı fiyatlarıydı daha yeni gördüm akn'li tarifeleri ve direkt 20 mb 200 gb akn'li tarifeye geçtim. Listede yazan fiyatlara ek olarak 11 lira daha fazla geliyor faturaya 6.5 tl kablotv ücreti geçiriyorlar kullansan da kullanmasan da şartmış. 5 lira da kdv'ydi, gecikme bedeliydi carttı curttu oradan geçiriyorlar. Fiber gelene kadar uydunette kalmayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim dur diyecek şu sömürüye merak ediyorum, ulan 100mbit internet alsam 149TL, yılda 1.500+ tl yapar. bunun yanına aylık 250GB AKK koyacaklar bide üstüne üstlük 4mbit upload hızı alacam. lan iyi bi kalitede 720p stream yapmak istesen 4mbit upload istiyor zaten. Yahu bu internet neden bu kadar pahalı bir şey çözemiyorum basmıyor beyin.

Şu gerçek kotasız internetin fiyatını insanı düzeyde yapsalar herkes 15-20 fazla verip ona geçecek. 20mbit sınırsız 199TL nedir arkadaş. Yap şunu 80-90 alalım kurtulalım. TR de kaç kişi ayda 200tl internete verebilecek kapasitede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...