Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet yeni tarifeler (vs. TTNET)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Kampanya konusu var ama topluca yazdim boyle, TTNET tarifelerini de yazdim. Diger konunun basi da birkac sayfa bos. Aciklayici bir baslikla yeni tarifeleri gostermek ve TTNET ile kiyaslamak daha uygun bence.

Hala en iyi Uydunet diyorum ben. TTNET'e gore cok uygun fiyatlar, hizmet kalitesi de daha iyi. 3 mbps bile 8 mbps TTNET'ten daha iyi performans veriyor stream ederken filan. Ikisi de AKK bitince 3 mbps'ye dusuyor ama asagida da yazdigim gibi TTNET ve Uydunet 3 mbps'leri kalite olarak cooook uzak. TTNET kullananlar da 3 mbps ile hicbir sey yapamadiklarini anlatabilir.

TTNET - 8 mbps - 50GB - kalitesiz baglanti - 63TL
Uydunet - 10 mbps - 50GB - 49TL (taahhutlu 39TL)

Bu taahutler anlik degil, Uydunet yillardir veriyor bunlari. Calisma sistemleri de super. 12 ay taahhut veriyorsun, 12 ay 39TL kullaniyorsun, sonra 12 ay daha taahhut verip 12 ay daha 39TL kullanmaya devam ediyorsun.

TTNET - 8 mbps -100GB - kalitesiz baglanti - 93TL
Uydunet - 10 mbps - 100GB - 59TL

Neden kalitesiz baglanti yaziyorsun diyorsaniz, ayni semtte oturan arkadasin evinde Crunchyroll stream etmeye calisirken bile yer yer takiliyordu, AKK dolunca 720p hiz stream edemiyordu, para vermeyi birakti bu nedenle. Ben dedigim gibi hep 3 mbps Uydunet ile takilmadan izliyorum 720p. Bu kalitesizlik var TTNET'te hep.

Ek olarak

Uydunet - 20 mbps - 50GB - 59TL (Taahutle 54 TL (12 ay sistemiyle yine))

Para veririm diyene en uygun tarife surekli korsan indirim, arsivcilik yapmiyorsa:

Uydunet - 50 mbps - 200GB - 89TL (4 mbps uplink var)
Uydunet - 20 mbps - 200GB - 79TL

Oteki uygun pahali tarifeler:

Uydunet - 10 mbps - tam limitsiz - 99TL
Uydunet - 20 mbps - 100GB - 69TL
Uydunet - 50 mbps - 100GB - 79TL
Uydunet - 100 mbps - 100GB - 99TL

Cok param var diyenlerin tarifeleri (100TL ustu diye olctum bunlari):

TTNET - 8 mbps - tam limitsiz - 119TL
Uydunet - 20 mbps - tam limitsiz - 199TL
Uydunet - 100 mbps - 250GB - 149TL
Uydunet - 100 mbps - 500GB - 199TL

En azindan pahali olsa da 500GB kota var 100 mbps'de. Iyi geliri olan bir insanin alamayacagi birsey degil ama bu hiz niye diye bir sormak gerek once. 20 mbps - 200GB en uygunu bence. Fiyat olarak da dunya standartlarinda (alim gucu olayina girmeyelim lutfen, internet fiyatlari global, her yerde cok yakin kullanici sayisina oranla, 5m'lik Romanya ile 80m'lik Turkiye farkiyla gelmeyin).
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Esh said:

Ya 10 sinirsiz yerine 20 200gb secilebilir bence de.

Genelde 160-170gb dl var ortalama. Ama bazen de 250gb olabiliyo. Onemli olan o ekstra gb ucreti ne olacak?

AKN ise o 200 gb limiti(ki öle kota olmaz AKN dir) geçince para odemiyon
hızın 3 mbite düşüyo

E cok mantikli?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
6. ayda 105,85 GB kullanmisim ben. Hulu, Netflix, Crunchyroll disinda kullandigim bir yer yok zaten veriyolu goturen. Ama buna bakmak dogru degil, simdi hizim 20 mbps olursa 720p yerine 1080p izlerim, 100GB olur 150GB. Yine 20 mbps-200GB gerek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...