Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Theridone said: Valla saymakla bitmiyor ki şahane insanları buradaki Esh moriarty Ninja imam Vinghtor Çons reampage (kardeş ülke sdf) Babacum <3 Jagersdjhfvgshdfhsdghs fizban <3 Noyzura Gwindon fede calimero copry Dworgian benim listem sanırım bu kadar. Aralarından birini ayıramam ama yeri çok ayrı olanlar da yok değil. ONLAR KENDİNİ BİLİYOR YÜRÜ BE =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 2. lik yarışı kızıştı Cons mu One mi Oyları 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bingildak said: hahaha One sıfırlanmış asdasdadsasasdasd oy pusulalarını kaçırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Cons ve one 16 şar oy aldılar fakat anket Consu %8 verdi One %0 verdi Cons anket 2. si oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kendimi bulamadım fedeye verdim. Geri ödemesini dişlerinden 3 tane alarak yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben yokum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Absolut said: :( abi... cok ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yankız forumda 211 aktif kullanıcı yok 70-100 civarı normalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Geri kalanları zor tutuyoruz evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sizler beni bu nickimle kabullendiginiz icin bu nickime geri donus yaptim. Saldiri yapmak isteyenler pm den bu nick e saldirabilirler. Gelecekte saldirmak isteyenler olursa da ornegin ; (Kehkehsama Alurielsama ve Fistansama etc) ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hoşgeldin ninja-chan. lazımsın sen buraya gitme zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Cons One beraberliği bozulmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Forumun en şahane insanı seçildin hala konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 gözümü kapatıp bastım acaba kime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 downwhereiam said: Forumun en şahane insanı seçildin hala konuşuyorsun nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ninja cycleı şu şekilde ya genelde bu nickte çok post attım yeni nick alıyorum bari forumu bırakayım flame geliyor yeni nick aldım tekrar döndüm ee beni böyle kabullenmiştiniz bekleyin eskisine dönüyorum infinite loop. aklımızı aldın ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja said: downwhereiam said: Forumun en şahane insanı seçildin hala konuşuyorsun nasil?En çok oya sen sahipsin , çoğunluk seni seviyor boşver saldıran üç beş çapulcuyu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fin said: ninja cycleı şu şekilde ya genelde bu nickte çok post attım yeni nick alıyorum bari forumu bırakayım flame geliyor yeni nick aldım tekrar döndüm ee beni böyle kabullenmiştiniz bekleyin eskisine dönüyorum infinite loop. aklımızı aldın ninja. Kage sama guldurdunuz tesekkur ederim ^-^ Iyi bir dostsunuz. Downhereim sama; Ben egerki her birinizde biraz da olsun dostluk adina birseyler bir izler birakabiliyorsam o gun 1 ci olmusum demektir. Yoksa dusmanlarin ve dostlarin oldugu bir cephelesme halen yolumun bitmediginin gostergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 1 ci nedir Ninja 31 ci gibi birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mal said: yankız forumda 211 aktif kullanıcı yok 70-100 civarı normalde :D 211 kız var 70-100 ü aktif okudum ama inanmayınca typoyu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja said: Sizler beni bu nickimle kabullendiginiz icin bu nickime geri donus yaptim. Saldiri yapmak isteyenler pm den bu nick e saldirabilirler. Gelecekte saldirmak isteyenler olursa da ornegin ; (Kehkehsama Alurielsama ve Fistansama etc) ^-^ saldırmadım dostum ben sana fake olduğunu düşündüm bir soru sordum sonrada özür diledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninjasama çok sevilenin nefret edeni mutlaka olur.Hiç kimse herkes tarafından sevilemez.Kimseye zararı olmayan bir köpek yavrusunu bile biri severken diğeri ayyy çok pis bu der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kendine oy vermeyenleri tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ad3m said: 1 ci nedir Ninja 31 ci gibi birşey mi? Nasil? anlayamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 gerge yavaş yavaş, momentumu arkasına alıp da oturaklı geliyor, yürü be gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar