PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Dynun said: reklam yapma olm futurama izleyenler var aramızda sfsd reklam yapmıyorum lan ahaha, yeri gelince ben de az sövmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Fin said: Beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Dynun said: reklam yapma olm futurama izleyenler var aramızda sfsd heklendim! nerden biliyosun lağn futurama izlediğimi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben söyledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 torrent varken dizimaglerle fullizleindirlerle uğraşıyorsunuz, çektiğiniz tüm acılar size mübah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aynı hisleri paylaşıyordum abi genelde hala torrent kullanıyorum ama daha pratik olduğu da bir gerçek. indirirken izlemiş oluyosun yani o güzel dgfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hayır inşallah çocuğunuz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 İndirmesi göstermesi herşeyi hazır, seyretmeye başlamak 3 saniye. Altyazısı hazır. Tabletten torrent mi indirelim ne yapalım. http://statik.habermedya.com/video/1354957646-455352.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dizimag yurtdışından açılmıyor diye bir ileti görmüştüm ekşide gerçekten de girdim sadece fragman var, sadece yurtdışı mı? yoksa türkiye'de de promo mu gösteriyr aynı şekilde, türkyie'de de durum aynı ise, elveda rumeli olmuş demektir dizimag üzülürüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yurtdışına açıldığı anda tepesine biner USA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 vpnle bağlanınca dizilerin bölümlerini listelemiyor. sadece türkiye'ye çalışıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ren said: yaz vakti izleyecek popüler dizisi olanlara çok imreniyorum ya. düşünsene böyle sıcak akşam almışın serin bir içecek ıvır zıvır, friends izliyorsun. derken çat serverlar gidiyor. oh olsun. sfsd aynen friendse başladım 3. sezon ortalarındayım ama dizimag serverleri sağolsun pixel pixel izliyorum 10mb net var 720p açınca felç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Dizimag'ın kalite yerlerde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Gerge, dava açarsan dizimag'e ben de desteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bana ne abi. Açamam zaten, eser sahibi ben değilim hiç biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ülkemizin imajını bozuyor gerge facebooka rusyaya video yükleyip barbar türk akımını compute caplediler bide hrısızlık var üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Rusya serverları yine çalışmıyor negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Bu zamana kadar zaten torrentle indiriyodum da dizimag'e alıştıktan sonra adam gibi release, uyumlu altyazı ve yeterli seeder aramak hamallık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 lazerbulbul said: Rusya serverları yine çalışmıyor negzel. Rusya serverlarımı vardı.. ?? vk yi kullanıyorlardı Şikayet edicem yine KAPATTIRACAM hostlarını adi adamların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 rusya dediği vk amerika dediği facebook zaten sdfg. adam gibi indirin torrent izleyin kaliteli kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dizi için dizimag peki film icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 filmmag (:P) :D (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Dizimag sux uplamayin sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar