Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'da köpeği vuran polis

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

offf abi öyle bos konusuyoruzsunuz ki. simdi tekrar baktim da almanyada en cok isiran köpek rottweiler(ki köpegin cinsi burdan gelir). rottweiler sahibi olmak istiyorsaniz özel bir teste sokmak zorundasiniz. heralde o köpegin isirdiginda kac ton kuvvet yarattigini anlatmayayim. paris hiltonun köpegine üflesen sümük gibi duvara yapisir.

Offtopic ama hiçbir köpek türü tonluk güç uygulayamaz abartmayın.Köpek balığını köpekten sayıyorsanız farklı tabi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

100kg ısıran pitbull'lar var. 1k newton eder işte ki bu ağzın on kısmı.

german shepard lar da bile 500 pound üzeri arka cene gücü var. tamam tonluk deil ama öle 200 300 newton deil.

bide basınc öldüyoruz arkadaslar. öle toplamı 200 kilo eden 4 liseli altta kalanın canı cıksın oynaması deil bu. alemler kralı kangal 700 libre basıyomus (ki biraz abartı bu, hanı 700 ısırıcak kangal vardır, ama rottweilerda vardır, hatta herhangi bir massiff türünde cıkar ama bikac tane cıkar bence) ki bunu 2-3 bilemedin 4 cm^2 alana basıyo. paramparca eder
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
polis resmen acemiligini ve gerizekaliligini ortmek icin daha da gerzekce bir yonteme basvurmus.

videonin ozeti budur.

1- kopegin sahibi polisleri kameraya aliyor. (yasadisi bir sey degil. bunu yapmak yasal bir hak)
2- polisler de sirf ders vermek icin gozaltina almaya geliyorlar.
3- bunu goren adam zaten zamani kisitli kopegi arabaya goturup birakiyor. camlari acik kalmis, illa azcik acik kalmasi lazim zaten yoksa kopek nasil nefes alacak arabada?
4- sonra adam gidip arkasini donup hic zorluk cikarmadan teslim oluyor. polis o noktada arabaya bakip kopegi kontrol altina almasi lazim. sahibine bunu yaptirip sonra gozaltina alabilirlerdi.
5- lakin beyinsizlik nedeni ile adama kelepce takicaz canini yakicaz diye cekistiriyorlar. kopek de sahibi zor durumda olunca tabiki de camdan atliyor. once dikkat ederseniz saldirmiyor.
6- derken diger gelen polis de cok net kopegi tetikliyor orada ve polisin sonradan korkup paniklemesi de kopegin saldirmasi icin zaten otomatik bir emirdir. butun kopekler yapar. kopegin dogasinda var.

neticede olan belli, izleyenler gordu. kopege mermi yagdirdi herif. sirf egolarini tatmin edicekleri icin gozaltina almalari neticesinde oldurduler hayvani.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanin boylesine can cekismesi cok icler aci bir durum ya muthis derecede uzucu.

olayin nasil gelistigi polisin tavri vs bir yana elimde tabanca varken soyle bir kopek ustume atlamaya kalksa bende korkudan sarjoru bosaltirdim heralde. Ama hayvanin su yasadiklarina sahit olmak kolay unutulacak bir anı degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu tarz köpeklerin ağızlıkla gezdirilmesi farz.Benim bir komşumda bayaa iri bir köpek vardı.Danoa tarzı bişii ama çok ince değil, iri.Bir kere bire ağızlıksız görmedim.İnsan da rahat oluyor en fazla üzerine atlayıp yere yıkar.

Hayvanda ağızlık olsa polis bu kadar paniklemezdi gibi.Bu cins köpeği birkaç kez yakından gördüm ve ben olsam ben de paniklerdim diyorum.

Ama tabi polis dediğin adamın panik olup şarjörü boşaltmaması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Köpek hiçbişey yapmıyor. Bu ne korkak polismiş arkadaş! O silahı ellerine alınca bir bok olduklarını sanıyorlar.

korkunun boyutu olmaz. belki de adam hiç sevmiyor, tiksiniyor ya da çok ciddi anlamda korkuyor. nasıl bu gün bir insanın gelip sana sürtünme, koklama ve yalama hakkı yoksa, bilmem ne cocuklarının köpeklerinin gelip aynı şeyi yapma hakkı da yok.

geçenlerde bir çocuk geldi 4 tane pitbull u varmış. anlattı falan filan. benim papağanı gördü . yaklaşmıyor bile, nası korkuyo ısıracak diye. sen pitbull dan korkma, ama 500 gram papağandan kork. pitbull un bokunu yerden al ama papağan eline sıçsa olay çıkar. ( yani korku ya da tiksinti boyutla alakalı değil)

yani demek istediğim, zarar vermez abisi, zaten amacı kötü değilki demek kadar büyük bir saygısızlık yok. olaydan ayrı tutuyorum bu açıklamayı, etrafta senin gibi bişey yapmazcılar çok olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...