Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bi kız vardı geçen gün facebookda görüp eklemiştim. çok orjinal bir tipi var ve çok hoşuma gitti. sonra lgbt onur yürüyüşünde görmüştüm ve el salladım. sonra yanınana gittim . prensesler gibiydi böyle çok zarif ve tatlı. sonra bana "sen heteroseksüelsin anladığım kadarıyla değil mi " diye sordu. evet hetoroyum ama eşcinsellik sadece cinsel tercih değil benim için cinsellik olmasa da hayata hem bir kadının hem bir erkeğin gözünden bir insan olarak bakabiliyorum dedim. O esnada elimi tuttu .. "çok teşşekkür ederim buraya bizleri desteklemeye geldiğin için" dedi. çok içtendi ve eli sıcacıkktı . ama dikkatli bakınca bu güzel kızın aslında bir kız olmadığını anladım. ;..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 pardon ya adam kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yeni tıraşlı yanaklarından yalatsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Olaya bir kadın gözüyle bakmayı denersen sorunun çözülebilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Enerjisinden taniyamiyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 gol değil. http://i.minus.com/iJIcgJPQborif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ilk sayfada postum olsun. geçmiş olsun noyzura sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ve adıda necatiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 trap mrap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.sc2mapster.com/media/images/22/370/sc2b-20100620-221751.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dilara'dır adı ya da Hülya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. Adam eklemiş sonrasında da gidip konuşmuş. İkisi de rahatsız olmamış. Sana ne oldu ki şimdi? Facebookta gizle profilini, birini eklemek istediğinde sadece senin yapabileceğin hale getir, olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. link versene eklim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Abi evlenmek zorunda degılsın, tipini begenmessin ilte, aç bi şişeşarap, yak mumlarını, hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyan homofobilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://youtu.be/vYgqAvwJbwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bastirilmis duygularin olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 açık fikirli adamsın bence sana engel olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. şair burda herkezzzzz peşimden koşuyor mu deme istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kalabalikta okutsaydin dayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GladricSpirit said: http://youtu.be/vYgqAvwJbwE :D burada (Noyzura nın konuştuğu) bahsi geçen lez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ilk sayfayı kaçırdım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fotosunu yolla noyzura böyle dediklerin anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kız mı kadın mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar