Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 soslu dönerle normal yediğin döner arasındaki fark, ayakkabı ile terlik arasındaki fark gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Normal döner evde yenir ama soslu döneri dışarda yersin? Ha bide dışarda parmak arası normal döner yersen faggetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 evde döner mi? köylü müsünüz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Midpointin bir robespierini severdim oda midemi bulandirdi resmen yemeyin yedirmeyin midpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Laorx said: http://setbaliklokantasi.net/ set sarıyer kısmının en iyi fiyat performans lokantalarından biri diye biliyorum. ama çok yoğunlar. rezervasyonu son zamanlara bırakmayın şu güzelim havalarda içeride yersiniz balıgı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 En baştaki Gala'da bir kere yedim. Zehirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 avrupa yakasında performans/fiyat zımbırtısı en yüksek çin/uzakdoğu lokantası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Cin bufe taxim/maslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kimama/ noddle jyu fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 setin ismi var kötü demyorum iyiler ama, oraya gideceğinize hemen yanında ALiBaba var bence oraya gidin, daha samimi bir ortam aynı yoğunlukta setle ama daha böyle içilip muhabbet edilcek yer ve daha köklü bir kuruluş Ali baba resturant..bir kireçburnu sakini olarak söylüyorum;) EVIL_DeaD said: Laorx said: http://setbaliklokantasi.net/ set sarıyer kısmının en iyi fiyat performans lokantalarından biri diye biliyorum. ama çok yoğunlar. rezervasyonu son zamanlara bırakmayın şu güzelim havalarda içeride yersiniz balıgı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Rumeli kavaginda kahramana gidin. 80 lerden beri orada, baya buyumus artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 En iyi Japon yemekleri için;Udonya Taksim, Point Otel'in altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi anadolu yakasında mezeleri falan güzel bi meyhane lazım bana ama böyle fasıllı hatta olabiliyorsa dansözlü falan bişi lazım var mıdır bildiğiniz bi yer ? anadolu yakası olmasa da olur hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kadıköy benusen meyhane için geç gelen bir tavsiye ama topikte hortlar böylece. fasıl masıl yok müzikte yok ama benuseni bilen bilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Hortlasın hortlasın iyidir. Yaz dogmeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 lider kokoreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aslında devam edesim var pideye,dürüme fln girmedim hiç yarın bütünlemem var sonra bir mantı serisiyle girebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 canım çekti la vicdansizlar gidim de bi ceyrek cakayim vosvosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mantıcıları merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yediğim en iyi mantı Ortaköy'de, Ortaköy mantı eviydi galba, ufak salaş bi mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ben ucuz yollu adana aryıorum ya, eski salı pazarının orda ki emmim çok bozdu yine yenirde eski tadı yok. Gidip köşebaşına tikeye bi dürüme 15-20 lirada vermek istemiyorum. Dürüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fırat dürüm abi göztepe ssk nın oralarda,9 liraya kol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben pideye giriyorum şu anda. erenköy köşem pide. karadeniz peynirli pide. peynirli pidede en iyi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 GONDARCENGIZ said: fırat dürüm abi göztepe ssk nın oralarda,9 liraya kol gibi firat dürüm bozalı çok oldu çok eskiden süperdi orasıda epeydir gitmedim bir kere gitmiştim çok kötüydü. et fiyatları yükselince bütün eski güzel yerler kalite düşürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar