Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knoxville said:

hacıt high bracket derken kafalar mı high
dün kotl, pudge, aa, luna ve gondar vardı karşınızda.
kotl ez lane solo
luna mid
pudge, gondar, aa aggresive hardlane gitti de.

Cm atmadığımız öyle saçma sapan takımlar gelebiliyor çünkü kendi takımımızla da oynamıyoruz zaten. Genelde skill araştırması yaptığımızda hep oyunlar High'da gözüküyor o yüzden oraya öyle yazıyorum. Çok iyi oyuncu olduğumu iddia ettiğim felan yok ama hiçbir şey bilmiyor da değilim.
Mesaj tarihi:
win sayısıyla alakası yok percentage a bakıyo galiba dicem ama o da degil.

benim 35 winli accountum var(ilk 40 oyunda yaklasık 30 win vardı sonra %50 win ratioya dustu dalge gecerken) 4 oyunu very high a cıkmıs.

1300+ oyunlu accountum var %50 win ratiosu var ama solo girdigim her oyun very highda(arada 10 15 mac lose streak yaparsam o zaman high a atıyo bi mac falan ertesi maca very high a cıkmıs oluyorum)

simdi mesela yeni account actım sadece ciddi oynuyorum su ara en iyi oynadıgımı dusundugum sey olan off lane weaver alıyorum sadece 2 mac ustuste cok domine ederek yendim 3. oyunu high a attı. heralde bi 20 30 mac icinde very high a atar aynı ciddiyeti korursam.

degisik aptal bi sistemi var yani üst üste cok kazanmak lazım high da iken. yani very high a gecmek icin high skillindeki oyunu tek basına tasıyabiliyor olman lazım diyeyim. girip ust uste 15 20 tane tasırsan very high a atmaya baslar oyunlarını.

neyse uzun oldu ama bi de seyle de alakalı olabilir hero bazlı performanslar varya 10 uzerinden onların bi kısmının ortalamasını falan alıyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Densiz said:

dota 2 nin logosunu aynen koymak olmamış. Çok çirkin duruyor. Bu kadar renksiz birşeye bu kadar renk kullanmak :/

o zaman yarın da Vektör logoyu eklerim siteye, hangisi hoşunuza giderse ondan sipariş edersiniz.

Siyah konusu çapulcu t-shirt konusunda da söylediğim gibi, çok sıkıntılı. Yani açıkçası vermek istemiyorum siyah t-shirt çünkü nefes almıyor, terletiyor baskı olan yeri.

diğer renklerle ilgili yarın buraya detay düşücem.

Yav rıdvan beyaz hem çabuk kirleniyo hem atlet gibi. Şöle farklı renkleri olsun da beyaz almak zorunda kalmayak diye şeettiriyolar.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Densiz said:

dota 2 nin logosunu aynen koymak olmamış. Çok çirkin duruyor. Bu kadar renksiz birşeye bu kadar renk kullanmak :/

o zaman yarın da Vektör logoyu eklerim siteye, hangisi hoşunuza giderse ondan sipariş edersiniz.

Siyah konusu çapulcu t-shirt konusunda da söylediğim gibi, çok sıkıntılı. Yani açıkçası vermek istemiyorum siyah t-shirt çünkü nefes almıyor, terletiyor baskı olan yeri.

diğer renklerle ilgili yarın buraya detay düşücem.

bekliyoz :(
Mesaj tarihi:
2 oyundur 5-6. dakikada atıyor oyundan server timeout falan bişey yazıyor.

reconnect olamıyorum da. oyundan çıkıp giriyorum win yazıyor.sdfsdf

kolay yoldan win kazanmayı buldum.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

oha solo match konmus yeni gordum

3-4 aydır var zaten solo mm. İlk bi kaç hafta çok güzel oyunlar oynadım soloda. Sonra neden bilmiyorum bi anda oyunlara abuk zubuk oyuncular dolmaya başladı. Kızdım bıraktım. Tekrar kontrol etmem lazım aslında.
Mesaj tarihi:

http://www.youtube.com/watch?v=iJuXunCCWfE

Evet en güzelini gaptan yapmışlar.

Anastasia "PerfectVoid" Dmitrenko (captain)

Adı da güzel lan :D

Masha "Inverno" Gunina;

Sonya "Sofi" Romanova;

Maria "MooNka" Malahovskaya;

Ksenya "Leayh" Bazanova;

Lan.... Ama bunlarla dota falan oynanmaz. KS atıyon diye trip falan atar bunlar.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...