Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 2 derken rakam vermiş, sübliminal xaenin Xaenin said: Ahahaha abi gerçekten 2 paralık haysiyetiniz yok mu?
Pingu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 /* isim.txt dosyasının çalıştığımız dizinde olduğunu varsaydım. */ isim.txt ne alaka, injection ne alaka çözemedim ben http://pastebin.com/j6xMz1y2
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 12 yıldır millet birbirine yardım ediyor bu forumda. Bilgisayar toplayacam yardım edin dedik, lan ödev var yapamıyorum dedik okurken, abi işte böyle şöyle oldu yardımınız lazım dedik, bu bölümü nasıl geçicem, bu kodu yazdım olmadı bi el atın dedik ona da herkes canla başla yardım etti zamanı ve bilgisi yettiğince. Hangimiz çıkıp hangimize bu yardımlar karşısında 100 tl teklif etti? Nerede olduğunuzun farkına varın, şurada yarattığımız ortamın farkına varın. Parası olanın milleti oynatabileceği, isteklerini ve ricalarını iletirken para teklif ettiği bir yer olsun diye uğraşıp didinmedi bu ortam için kimse.
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben bi süre sonra en çok yaklaşan sandıydım lan. bugün bitmeden 2. bir oyun oluyor mu sequ ? edit: sahibinin arkadaşlarının isteği üzerine ban atabildiği bir mekanda PARA BURADA GEÇMİYOR BEYLER ARKADAŞLIKKK ARKADAŞLIKKK diye söylenmek nasıl bir saflıktır ya ahaha
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Pingu said: /* isim.txt dosyasının çalıştığımız dizinde olduğunu varsaydım. */ isim.txt ne alaka, injection ne alaka çözemedim ben http://pastebin.com/j6xMz1y2 $_POST[realm] ayıklamadan değişkeni öyle eklemiş.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Xaenin said: Nerede olduğunuzun farkına varın, şurada yarattığımız ortamın farkına varın. Parası olanın milleti oynatabileceği, isteklerini ve ricalarını iletirken para teklif ettiği bir yer olsun diye uğraşıp didinmedi bu ortam için kimse. Şunu twit RT'ler gibi yayasım var.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: serjuhan said: Para istemem ama tahmin yapasım var fena :D 30 358 458 For the winner. kankacım pls telefon numaranı smsler misin :) ooo serjuhan'ın zor kararı!
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ahaha lan bingo olmuş. Harbi inanarak salladım :D Ama dediğim gibi abicim önemli olan yarışmaktı bnm için.
BigMan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Pingu said: /* isim.txt dosyasının çalıştığımız dizinde olduğunu varsaydım. */ isim.txt ne alaka, injection ne alaka çözemedim ben http://pastebin.com/j6xMz1y2 abi internetten toparlayarak yaptım, comment de gelmiş arada silmeye üşendim sanırım :D
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 serjuhan said: Ahaha lan bingo olmuş. Harbi inanarak salladım :D Ama dediğim gibi abicim önemli olan yarışmaktı bnm için. o zaman paranın nereye gideceğine sen karar ver. dilersen bağış yaptırt dilersen birine gönder. Senin seçimin.
Pingu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: Pingu said: /* isim.txt dosyasının çalıştığımız dizinde olduğunu varsaydım. */ isim.txt ne alaka, injection ne alaka çözemedim ben http://pastebin.com/j6xMz1y2 $_POST[realm] ayıklamadan değişkeni öyle eklemiş. yok yani ortada SQL olmadığı için injection açığı diyince garip geldi, blizzard APIsi için diyorsan bırak onlar düşünmüştür :) o manada.. echo'lara laf yok zaten :d
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Xaenin said: 12 yıldır millet birbirine yardım ediyor bu forumda. Bilgisayar toplayacam yardım edin dedik, lan ödev var yapamıyorum dedik okurken, abi işte böyle şöyle oldu yardımınız lazım dedik, bu bölümü nasıl geçicem, bu kodu yazdım olmadı bi el atın dedik ona da herkes canla başla yardım etti zamanı ve bilgisi yettiğince. Hangimiz çıkıp hangimize bu yardımlar karşısında 100 tl teklif etti? Nerede olduğunuzun farkına varın, şurada yarattığımız ortamın farkına varın. Parası olanın milleti oynatabileceği, isteklerini ve ricalarını iletirken para teklif ettiği bir yer olsun diye uğraşıp didinmedi bu ortam için kimse. abi yardım için para istenir ki.. karşındaki de köle değil sonuçta, zor bir yardım istersin hem güvenilir birisi olsun hem de para dışarı gitmesin dersin. daha önce yaşadık bunları. sorun zaten burada işe yaramıcak bişi için, arkadaşın keyfi için milletin kıçını yırtacak olması. hiçbir şeyde kullanılmayacak bu kod falan demiş. sen yazacaksın, o parayı verecek ve çöpe gidecek senin emeğin. o da eğlenmiş olacak, budur.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Pingu said: Sequo said: Pingu said: /* isim.txt dosyasının çalıştığımız dizinde olduğunu varsaydım. */ isim.txt ne alaka, injection ne alaka çözemedim ben http://pastebin.com/j6xMz1y2 $_POST[realm] ayıklamadan değişkeni öyle eklemiş. yok yani ortada SQL olmadığı için injection açığı diyince garip geldi :) o manada.. echo'lara laf yok zaten :d Injection sadece SQL için mi oluyor. Senin dediğin 'sql injection'. FTP lere shell atanlar vardı hani bir ara boş değişkeni yakalayıp vs vs vs
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 aquila said: cevap veririm ama para almam.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 calimero said: Xaenin said: 12 yıldır millet birbirine yardım ediyor bu forumda. Bilgisayar toplayacam yardım edin dedik, lan ödev var yapamıyorum dedik okurken, abi işte böyle şöyle oldu yardımınız lazım dedik, bu bölümü nasıl geçicem, bu kodu yazdım olmadı bi el atın dedik ona da herkes canla başla yardım etti zamanı ve bilgisi yettiğince. Hangimiz çıkıp hangimize bu yardımlar karşısında 100 tl teklif etti? Nerede olduğunuzun farkına varın, şurada yarattığımız ortamın farkına varın. Parası olanın milleti oynatabileceği, isteklerini ve ricalarını iletirken para teklif ettiği bir yer olsun diye uğraşıp didinmedi bu ortam için kimse. abi yardım için para istenir ki.. karşındaki de köle değil sonuçta, zor bir yardım istersin hem güvenilir birisi olsun hem de para dışarı gitmesin dersin. daha önce yaşadık bunları. sorun zaten burada işe yaramıcak bişi için, arkadaşın keyfi için milletin kıçını yırtacak olması. hiçbir şeyde kullanılmayacak bu kod falan demiş. sen yazacaksın, o parayı verecek ve çöpe gidecek senin emeğin. o da eğlenmiş olacak, budur. Paraya sıkışana para verdiğimizi de bilirim, kontör bitti diyene kontör de attık zamanında, indirimli menü alıcam diye şişe kapağı sms kodu boku püsürü de yolladık, dediklerine katılıyorum. Ama bunu ilk defa görüyorum ve utandım resmen ya, gerçekten çok acaip hissettim yani.
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo tr de asana gibi trello gibi project management klonlasak tutar mı hacı ne dersin sen yetkili bi abiye benziyorsun.
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sequonun görgüsüzlüklerini görmezden gelin abi adam unsuccessful troll.xunn olayından sonra böyle ayı rolü yapmaya başladı
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Xaenin said: calimero said: Xaenin said: 12 yıldır millet birbirine yardım ediyor bu forumda. Bilgisayar toplayacam yardım edin dedik, lan ödev var yapamıyorum dedik okurken, abi işte böyle şöyle oldu yardımınız lazım dedik, bu bölümü nasıl geçicem, bu kodu yazdım olmadı bi el atın dedik ona da herkes canla başla yardım etti zamanı ve bilgisi yettiğince. Hangimiz çıkıp hangimize bu yardımlar karşısında 100 tl teklif etti? Nerede olduğunuzun farkına varın, şurada yarattığımız ortamın farkına varın. Parası olanın milleti oynatabileceği, isteklerini ve ricalarını iletirken para teklif ettiği bir yer olsun diye uğraşıp didinmedi bu ortam için kimse. abi yardım için para istenir ki.. karşındaki de köle değil sonuçta, zor bir yardım istersin hem güvenilir birisi olsun hem de para dışarı gitmesin dersin. daha önce yaşadık bunları. sorun zaten burada işe yaramıcak bişi için, arkadaşın keyfi için milletin kıçını yırtacak olması. hiçbir şeyde kullanılmayacak bu kod falan demiş. sen yazacaksın, o parayı verecek ve çöpe gidecek senin emeğin. o da eğlenmiş olacak, budur. Paraya sıkışana para verdiğimizi de bilirim, kontör bitti diyene kontör de attık zamanında, indirimli menü alıcam diye şişe kapağı sms kodu boku püsürü de yolladık, dediklerine katılıyorum. Ama bunu ilk defa görüyorum ve utandım resmen ya, gerçekten çok acaip hissettim yani. Hacım kimin adına utandın peki ince bir ayrıntı var orada.
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sessiz azınlığın sesi xaenin kitleler sana minettar sattırmadın azınlığın şerefini lel
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 isteyen istediği şekilde eğlenir dansöz oynuyorsa para takanın suçu nedir? garson gidipte abi çatala para takma diye bilir mi? lel
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 aquila said: Black-ice said: ne lazim soyle, hemen gondersin seko basgan. Ben sölim mi ?
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Istemsiz şekilde empati kurmak iğrenç bir lanet. Parayı geri çevirmek tam anlamiyla salaklik. Gururun ile başkasına yardım edemezsin ancak bencil olabilirsin. Ama parayi alırsan yardim ihtimali var.
Öne çıkan mesajlar