Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun şanslı yaveri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ego kotu birsey. burada para dagitimi yerine yardima ihtiyac olan kisilere ulastirabilmenizi dilerim.

Black-ice said:

kusura bakmayın.

foruma her fırsatta para, araba fotoğrafı falan koyan, genelde mesajları "pff çok zenginim;))" tadında bir adamı geyik yollu da olsa "sekü reiz" diye pohpohlayanları bile bir gram anlayamazken, gelip buraya ciddi ciddi sayı yazıp kazanma umuduna girenleri hiç mi hiç anlayamıyorum.

benim hayata bakış açımda para araba gibi şeylerle ön planda olma çabası her zaman aşağılık bir davranış oldu ve böyle kalacak. bu bir forum da olsa, gerçek kimliğin ve fotoğraflarınla bu işi yaptıktan sonra onun da bir anlamı kalmıyor.

hakaret olarak algılamayın büyük ihtimalle ben görgüsüzlük konusunda çok hassas bir insanım.

ama en azından tanımadığınız yanlara doğru biraz geniş kafalı bir adamın kafasına göre birisine bile parayı verebileceği şu tarz bir olaya da girmeyin en azından. ortada gerçek bir soru bile yok.

neyse ben ne yapayım.

al tepki sana.

bizleri anlayamazlar cunku senelerce ego torpuleyip dogru olanin yaninda durduk. birgun anlayacaklar ama bugun degil.

Black-ice said:

Xaenin said:

Nerede olduğunuzun farkına varın, şurada yarattığımız ortamın farkına varın. Parası olanın milleti oynatabileceği, isteklerini ve ricalarını iletirken para teklif ettiği bir yer olsun diye uğraşıp didinmedi bu ortam için kimse.

Şunu twit RT'ler gibi yayasım var.

bu cok dogru belki su an masum duruyor ama ileride tatsizlasabilir. benim ailemin dedem disinda hepsi inanilmaz zengin oyleki boynerler kamhiler ve bilmedigim kohenler ve daha coklari ile hep ic iceler. ayrica ailemizin yeni jenerasyonlari sequ mantiginda ozellikle kizli erkekli kuzenlerim ama insanlik acisindan gordugum en fakir varliklar. size garip gelecek ama onurumu kaybetmemek icin ailem den hic ama hic para talebim olmadi cunku Bizler icin onemli olan onur ve kendinin birsey gerceklestirmesi onemlidir.

fakirlik onur yitirildiginde baslar.

belki agir bir istek ama sequ nun uzaklastirilmasini talep ediyorum bir sure yaptigi hatayi anlamasi icin.
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

lan kıbrısa gidicem kumarlık para yok. buradan alıştırma olsun, yeni sorular bekliyoruz reis

panpa zevkine harcamaya mı yoksa 21 rulet falan para kırmaya mı gitceksin
Mesaj tarihi:
Madcat said:

Noyzura said:

var mı taze soru. seks ve spititüellikle ilgili sorular ilk üç tercihim.

olm üçüncü nerde la?

ayrıca ;
Sequo said:

aquila şurda bahsetmiş;
aquila said:

seko eleman ariyo musunuz la, turkiyeye donersem beni ise al. ssk msk ne yapiliyosa orda, onlardan yaptir.

burada 100-100 para dağıtacağına bir sürü işsiz eleman var patide iş arayan, bir iş veren olarak 1 kişiyi sevindirsen şu forumda daha çok mutlu edersin insanları diyorum ben.
bknz: ben

ahahaha üçüncüyü sildim ya. üçüncüğü yazsa idim patiden sürekli ban yeme tehtidi altındayım ;D riske atmıyorum kendimi
Mesaj tarihi:
oha şimdi okudum baştan sonra. xaenin ve sequo'nun beraber haklı oluşunu izlemek çok iyi geldi.

bide gerçekten sequo'yu az çok tanıdık. ben sequo'nun görgüsüzlüğü olarak değil, verilen ilginin ve 100tl kapma hevesinin aslında daha çirkin olduğunu gördüm açıkçası.

adam görgüsüzlük yapmıyordu eskiden. onunla ders vermeye başladı. hala veriyor xaenin dahi anlamamış. topiği açtıktan sonra en iyi cevap kimsenin birşey yazmaması olurdu ve sequo emin olun 'oh be insan varmış forumda' derdi diye düşünüyorum.
çünkü az çok dışarıdaki sequo'yu bildik tanıdık aslında mantıklı hatta forumda bile kendine ne kadar ters olursa olsun bazı konularda nasıl saygılı bir şekilde çözüme odaklı falan yazdığını gördük.

keza cem postacı aynı sebeple haklı hala gözümde. adam kendi hayatında kendi yaşayışında normal olan bir durumu paylaştı üzerine saldırıldı parası var diye. her topiğe gelip tavuk döner yazmasına kızıldı nefret edildi sonra adamdan. lan 20 lira tosta verilir mi tartışmalarını hatırlıyoruz yani.

diğer topikte de bazı insanlar farkettiyse kendi çirkinliklerini 'para için hayvana yardım etmeye niyetlendim normalde zerre skimde olmaz' diyebildiyse sequo amacına ulaşmıştır bence.
Mesaj tarihi:
...şimdi okudum baştan sonra. xaenin ve sequo'nun beraber haklı oluşunu izlemek çok iyi geldi.

bide gerçekten sequo'yu az çok tanıdık. ben sequo'nun görgüsüzlüğü olarak değil, verilen ilginin ve 100tl kapma hevesinin aslında daha çirkin olduğunu gördüm açıkçası....

Şu kısımda yazdıkları ile Vingthor yazmak istediğimi yazmış valla benden uzun yaşayacak. Gerçekten güzel muhabbet dönmüş ayrıca.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

oha şimdi okudum baştan sonra. xaenin ve sequo'nun beraber haklı oluşunu izlemek çok iyi geldi.

bide gerçekten sequo'yu az çok tanıdık. ben sequo'nun görgüsüzlüğü olarak değil, verilen ilginin ve 100tl kapma hevesinin aslında daha çirkin olduğunu gördüm açıkçası.

adam görgüsüzlük yapmıyordu eskiden. onunla ders vermeye başladı. hala veriyor xaenin dahi anlamamış. topiği açtıktan sonra en iyi cevap kimsenin birşey yazmaması olurdu ve sequo emin olun 'oh be insan varmış forumda' derdi diye düşünüyorum.
çünkü az çok dışarıdaki sequo'yu bildik tanıdık aslında mantıklı hatta forumda bile kendine ne kadar ters olursa olsun bazı konularda nasıl saygılı bir şekilde çözüme odaklı falan yazdığını gördük.

keza cem postacı aynı sebeple haklı hala gözümde. adam kendi hayatında kendi yaşayışında normal olan bir durumu paylaştı üzerine saldırıldı parası var diye. her topiğe gelip tavuk döner yazmasına kızıldı nefret edildi sonra adamdan. lan 20 lira tosta verilir mi tartışmalarını hatırlıyoruz yani.

diğer topikte de bazı insanlar farkettiyse kendi çirkinliklerini 'para için hayvana yardım etmeye niyetlendim normalde zerre skimde olmaz' diyebildiyse sequo amacına ulaşmıştır bence.

lan 30 tane fake hesapla sayı yazdın
millet yazmasında ben kazanıyım diye ayak yapıyosun
bırak bu numaraları
yedirmeyiz sana o paralşarı
Mesaj tarihi:
Mevlana biliyorsunuz degil mi ?

Mevlana nin bir sozu var beni cok etkilemisti.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Bu sebeble birbirimizi anlamaliyiz. Uzmeden ve kirmadan.
  • Yeni Oluştur...