Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun şanslı yaveri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Acaba 100 dolar için bi takla at bakkim onu da fotoğraflayıp koy kap 100 doları dese kaç kişi yapardı bunu diye düşünmüyor değilim...

12 sayfa post daha olurdu.
Nedankoya yük bile olabilirdi hatta
Mesaj tarihi:
neden haterlık yaptınız ki çok enteresan, mesela ben kendi adıma bu olaya katılmıyacak olsam da gayet hoş ve eğlenceli bir şey ve bu adamın bu kadar götünü kaldırmanıza rağmen adam 1tl den süper acık arttırmalr, 600 tl ye garantili s3 falan verdi foruma direnişteki olaylarına girmiyorum bile gayet adam yani. Şunu da ekleyeyim bu adamla tek bir muhabbetimiz ve alışverişimiz yok. İsteyen katılsın kazansın arzu eden bağışlar arzu eden çatır çatır yer bence saçma karşı cıkmak.
Mesaj tarihi:
Hala aynı şeyi söylüyor bazıları gelip o yüzden ben teker teker anlatmıyorum derdimi artık. Sequo benim sıkıntımı ve anlatmaya çalıştığım şeyi anlamış zaten arka sayfada belirttiği kadarıyla. Ben yorumumu yaptım, iyisiyle kötüsüyle eleştirimi verdim daha fazlasını söylemek bana da düşmez.

Konuyu kitlemeyi sevmiyorum kendi kendine organik bir şekilde forum ahalisi gidişatını belirleyecektir.

aquila said:

haterlik materlik yok, rahatsiz oldugu bir konuyu gayet guzel anlatti zaynin, seko da ayni guzellikte cevaplar verdi.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Madem öyle ben alıp bağışlayacağıma sen benim adıma Hayvanları Koruma Derneği'ne bağışla abi.

Bak Haytap değil ha orası popüler zaten herkes bağış yapıyordur. :)

Aha Sequo.
  • Yeni Oluştur...