Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçlar dökülüyo lan

Artariel

Öne çıkan mesajlar

benim iki dayımdan biri kabak gibi kel diğeri daha iyice ama onunki de dökük

babam kel, amcamların saçlar fırça gibi, hoş kıllarla ilgili geni anneden alıyormuşuz şimdilik annemde iyi saç var, ayrıca testosteron hormonun da saç dökülmesiyle ilgisi var ne akdar erkeksen o kadar kelsin

boşuna dememişler;

keller her götü eller

her götü
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

komünist anarşist ateist gençlere özenip saç uzatıyodum ne güzel özenmişim etmişim, omuzlara kadar gelmiş şimdi duştan sonra özellikle baya saç döktüğümü fark ediyorum. yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. ne bu neee, öneriler ?

dafuq....

1) günde 100 tele yakın dökülür zaten, kellik demek o tellerin yerine yenisinin çıkmaması demektir
2) uzun saç olunca kısaya göre çok daha fazla farkedersin döküldüğünü
3) 3-4 tel görmek nedir ya, hem de saç uzunken 3-4 tel görüyorsun ve dökülüyor diye konu açıyorsun, bir daha DAFUQ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

troid'e baktır
şu son zamanlarda deli gibi döküldü benim de
dermatologa gittim fln, biton test vs cart curt
en sonunda hipertiroid çıktı.
acayip saç döküyor tiroid hastalığı.

şu an humic + bir tane sprey kullanıyorum adını hatırlayamadım.
bunun yanında b12 takviyesi alıyorum bol bol.

yakında endoktirne gitcem, tiroid tedavisi azaltır belki dökülmesini.

ama benimki bir anda acayip döküldü, sanki kemoterapi görmüş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

komünist anarşist ateist gençlere özenip saç uzatıyodum ne güzel özenmişim etmişim, omuzlara kadar gelmiş şimdi duştan sonra özellikle baya saç döktüğümü fark ediyorum. yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. ne bu neee, öneriler ?

İlk uzattığım zamanlar aynısı bana da oluyordu.Onun başlıca sebebi; sen farkında değilsin ama saç köklerin nefes alamıyor.Hatta bir sonraki safada saç diplerine bakınca kızardığını falan göreceksin.Bunun için her gün saçlarını yıkaman lazım.Bir de sıkı bir şekilde toplama (eğer topluyorsan.)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

troid'e baktır
şu son zamanlarda deli gibi döküldü benim de
dermatologa gittim fln, biton test vs cart curt
en sonunda hipertiroid çıktı.
acayip saç döküyor tiroid hastalığı.

şu an humic + bir tane sprey kullanıyorum adını hatırlayamadım.
bunun yanında b12 takviyesi alıyorum bol bol.

yakında endoktirne gitcem, tiroid tedavisi azaltır belki dökülmesini.

ama benimki bir anda acayip döküldü, sanki kemoterapi görmüş gibi.

Diyetine cok dikkat et tedavi gorurken , gecmis olsun uzuldum :(
Sosyal ağlarda paylaş

ben de uzattım bu ara. kişisel rekorumu kırdım uzunlukta. saçını hergün yıkarsan sırıtmıyor. ama 1 gün yıkamadan geçersen artık kafada dökülüpte birikenler falan mı oluyor nedir öbek öbek geliyor duşta.

ha benim saçlar da seyreldi hafiften. bioplas kullanıyorum ne kadar işe yarıyor bilemem sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

o bioplas çok net saç döküyor yalnız, şampuanın amacı saç dökülmesini önlemek olduğu yazıyor ama 1-2 ay deli gibi saç döküyor önce sonra işe yarayacaksa yarıyor.

ben son 1 yıldır aralıksız bioxcin kullanıyorum son 2 ayda durdu saç dökülmesi yani normal sayılabilecek düzeye indi.

Bioxcinde uzun vadede işe yarayabilen bir şey, öyle 2-3 ayda hiçbirşey beklemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...