Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 komünist anarşist ateist gençlere özenip saç uzatıyodum ne güzel özenmişim etmişim, omuzlara kadar gelmiş şimdi duştan sonra özellikle baya saç döktüğümü fark ediyorum. yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. ne bu neee, öneriler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 günde ortalama 80 tel saç dökülür saçın uzun olduğundan daha çok dikkatini çekiyor yoksa benim 3 senede direk seyrilmiş olmam lazım da.. gürül gürül saçlarım var görenler bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 oha resmen huzur verdi bu yorum. ancak sorun şu ki anne tarafı komple gençliğinde uzatıp kel kalmış saplarla dolu. doğal olarak sıra bana geldi diyorum en azından kel olmayayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 evet günde ortalama okadar saç dökülür fakat yenisi çıkmazsa veya 50 dökülüp 10 çıkıyorsa işte ozaman brazzersa başvurman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şu bioxcinin saç protection şampuanlarını kullanırım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 benim iki dayımdan biri kabak gibi kel diğeri daha iyice ama onunki de dökük babam kel, amcamların saçlar fırça gibi, hoş kıllarla ilgili geni anneden alıyormuşuz şimdilik annemde iyi saç var, ayrıca testosteron hormonun da saç dökülmesiyle ilgisi var ne akdar erkeksen o kadar kelsin boşuna dememişler; keller her götü eller her götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bir işe yaramıyor kullanma :D Saç merkezine gidebilirsin öncelikle. mevsimsel mi genetik mi stressel mi çıkar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Artariel said: komünist anarşist ateist gençlere özenip saç uzatıyodum ne güzel özenmişim etmişim, omuzlara kadar gelmiş şimdi duştan sonra özellikle baya saç döktüğümü fark ediyorum. yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. ne bu neee, öneriler ? dafuq.... 1) günde 100 tele yakın dökülür zaten, kellik demek o tellerin yerine yenisinin çıkmaması demektir 2) uzun saç olunca kısaya göre çok daha fazla farkedersin döküldüğünü 3) 3-4 tel görmek nedir ya, hem de saç uzunken 3-4 tel görüyorsun ve dökülüyor diye konu açıyorsun, bir daha DAFUQ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 troid'e baktır şu son zamanlarda deli gibi döküldü benim de dermatologa gittim fln, biton test vs cart curt en sonunda hipertiroid çıktı. acayip saç döküyor tiroid hastalığı. şu an humic + bir tane sprey kullanıyorum adını hatırlayamadım. bunun yanında b12 takviyesi alıyorum bol bol. yakında endoktirne gitcem, tiroid tedavisi azaltır belki dökülmesini. ama benimki bir anda acayip döküldü, sanki kemoterapi görmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Artariel said: komünist anarşist ateist gençlere özenip saç uzatıyodum ne güzel özenmişim etmişim, omuzlara kadar gelmiş şimdi duştan sonra özellikle baya saç döktüğümü fark ediyorum. yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. ne bu neee, öneriler ? İlk uzattığım zamanlar aynısı bana da oluyordu.Onun başlıca sebebi; sen farkında değilsin ama saç köklerin nefes alamıyor.Hatta bir sonraki safada saç diplerine bakınca kızardığını falan göreceksin.Bunun için her gün saçlarını yıkaman lazım.Bir de sıkı bir şekilde toplama (eğer topluyorsan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yerine çıkmadığını, kel olduğumda mı tespit edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BabacumMostors said: günde ortalama 80 tel saç dökülür saçın uzun olduğundan daha çok dikkatini çekiyor yoksa benim 3 senede direk seyrilmiş olmam lazım da.. gürül gürül saçlarım var görenler bilir babacumu ben gür saçlarıyla bilirim, doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 senko said: troid'e baktır şu son zamanlarda deli gibi döküldü benim de dermatologa gittim fln, biton test vs cart curt en sonunda hipertiroid çıktı. acayip saç döküyor tiroid hastalığı. şu an humic + bir tane sprey kullanıyorum adını hatırlayamadım. bunun yanında b12 takviyesi alıyorum bol bol. yakında endoktirne gitcem, tiroid tedavisi azaltır belki dökülmesini. ama benimki bir anda acayip döküldü, sanki kemoterapi görmüş gibi. Diyetine cok dikkat et tedavi gorurken , gecmis olsun uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 thenks bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 samaella said: evet günde ortalama okadar saç dökülür fakat yenisi çıkmazsa veya 50 dökülüp 10 çıkıyorsa işte ozaman brazzersa başvurman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yaş kaç ? olay yaşta biter. saç uzun ise hippi akımına kapılıp saça bakmazsan genelde seyrelir. ben 12 sene uzun saçla gezdim biraz seyreldi mesela. hiç bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 1..19. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sırf şu saç olayı yüzünden ateist olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://img651.imageshack.us/img651/683/tumblrl27tz5ev981qzgkoc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 dökülüp kel olursam anne tarafını çok fena cezalandıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Günde 100 taneye kadar saç dökülmesi normal 100 taneden sonrası tehlikeli olmaya başlıyor. Banyo yapmak saçı yıkamak dahil buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 gunde x tel dokulmesi normaldir diyenlere aldanmayin hic. sacin geri cekildigini veya seyreldigini goruyorsan tel sayisinin koy gotune zira gidiyo saclar, mudahale lazim. mudahaleler ise yariyor mu o kismini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bütün konuyu okumadım ama uzun sac dikkat çekiyor dökülunce olay bu. Dökülme hızı da artabileceğini belki. Yerine çıkan sac önemli bu noktada. Bir düre dikkat et kellesiyor muyum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben de uzattım bu ara. kişisel rekorumu kırdım uzunlukta. saçını hergün yıkarsan sırıtmıyor. ama 1 gün yıkamadan geçersen artık kafada dökülüpte birikenler falan mı oluyor nedir öbek öbek geliyor duşta. ha benim saçlar da seyreldi hafiften. bioplas kullanıyorum ne kadar işe yarıyor bilemem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o bioplas çok net saç döküyor yalnız, şampuanın amacı saç dökülmesini önlemek olduğu yazıyor ama 1-2 ay deli gibi saç döküyor önce sonra işe yarayacaksa yarıyor. ben son 1 yıldır aralıksız bioxcin kullanıyorum son 2 ayda durdu saç dökülmesi yani normal sayılabilecek düzeye indi. Bioxcinde uzun vadede işe yarayabilen bir şey, öyle 2-3 ayda hiçbirşey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar