Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeytanlı rüya +18

Suark

Öne çıkan mesajlar

Korkan varsa okumasın arkadaşlar

Şimdi dün oldu bu, daha öncede rüyamda cin dövmüştüm ssfsds.

nese,
şimdi rüyamda kaza yaptığımı görmüşüm. Ben rüyada kaza yapınca, annem yada bi yakınım kaza yapıyor ondan kalkmışım anlatmaya, gecenin bi yarısı uyandırmaya.
sonra gittim işte kaldırdım, konuşmaya çalıştım konuşamadım,dilim dönmüş böle
sora bi aynaya baktık, kaşlarım çatılmış böle angel-angelus dönüşümü olmuş

http://images2.layoutsparks.com/1/118546/angelus-vampire-wierd-face.jpg

sora uyandım haykırarak.
çok korktum yae
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

hayatımdaki en ilginç rüyayı anlatayım yeri gelmişken;

iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden bu tarz rüyaların veya hayali olayların daha edebi versiyonları dergilerde paylaşılırdı. onlar bayağı korkutucuydu belki de kücük olduğumuz için öyle geliyordu bilmiyorum. bi tanesi vardı hiç unutmamışım bak sene 93 94 sanırım falcon diye bi cin, tek hatırladığım bu tabii ki. adı niye falcon'sa? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

şimdi rüyamda kaza yaptığımı görmüşüm. Ben rüyada kaza yapınca, annem yada bi yakınım kaza yapıyor ondan kalkmışım anlatmaya, gecenin bi yarısı uyandırmaya.
sonra gittim işte kaldırdım, konuşmaya çalıştım konuşamadım,dilim dönmüş böle
sora bi aynaya baktık, kaşlarım çatılmış böle angel-angelus dönüşümü olmuş

rüyatabirleri.com said:

Rüyada angel dönüşümü görmek nedir? Angel-Angelus hakkında bilmek istedikleriniz

Rüyasında angel gibi kaşları çatık dilin dönük olması durumu, astrolojide evlilik öncesi stresi olarak adlandırılır. Özellikle damatlarda, bazen de gelinlerde karşımıza çıkan bu sorunda evlenecek olan aday; karşısındaki insanla hayatını birleştirmeye emin ve hazır olmadığından aynadan kendisine bakan yüzü çarpık bir şekilde görür.

Bu genç arkadaşlara tavsiyemiz evlilik kararlarını bir kez daha gözden geçirerek bilinçaltında hiç bir şüphe kırıntısı kalmadığından emin olmalarıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

ruyalarinizdan uyandiktan sonra vucudunuzda izler goruyorsaniz yookai yada yureei saldirisidir ve yapmaniz gereken onmyoudou email atmaniz

ayrica bu tip sorunlarin baslangici yalniz yasamlardan kaynaklaniyor. mumkun oldugunca hemen onlem alinmasi gerekir aksi takdirde bound olusur mutlulugunuz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...