Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Korkan varsa okumasın arkadaşlar Şimdi dün oldu bu, daha öncede rüyamda cin dövmüştüm ssfsds. nese, şimdi rüyamda kaza yaptığımı görmüşüm. Ben rüyada kaza yapınca, annem yada bi yakınım kaza yapıyor ondan kalkmışım anlatmaya, gecenin bi yarısı uyandırmaya. sonra gittim işte kaldırdım, konuşmaya çalıştım konuşamadım,dilim dönmüş böle sora bi aynaya baktık, kaşlarım çatılmış böle angel-angelus dönüşümü olmuş http://images2.layoutsparks.com/1/118546/angelus-vampire-wierd-face.jpg sora uyandım haykırarak. çok korktum yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kıçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 inceptionlı rüya ama? budamıgoldeğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 herkes ruyasina topic acsin kisisele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 of çok kötü suspension 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 garbıçlık bu ya dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 nomsaR said: hayatımdaki en ilginç rüyayı anlatayım yeri gelmişken; iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 abow bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Benim hatun gece böyle çığlık atarak uyanıyor bazen ,emin ol o resimdekinden daha korkunç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://images4.fanpop.com/image/photos/24400000/Smile-Time-puppet-angel-24464694-1280-720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şeytanlı rüya topici olsun bu herkes şeytanlı rüyalarını yazsın şeytansız olmaz yalnız rüya beni pek tatmin etmedi, biğldap delivırlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Beni de pek tatmin etmedi. Korkutucu ögeler barindirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 eskiden bu tarz rüyaların veya hayali olayların daha edebi versiyonları dergilerde paylaşılırdı. onlar bayağı korkutucuydu belki de kücük olduğumuz için öyle geliyordu bilmiyorum. bi tanesi vardı hiç unutmamışım bak sene 93 94 sanırım falcon diye bi cin, tek hatırladığım bu tabii ki. adı niye falcon'sa? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Suark said: şimdi rüyamda kaza yaptığımı görmüşüm. Ben rüyada kaza yapınca, annem yada bi yakınım kaza yapıyor ondan kalkmışım anlatmaya, gecenin bi yarısı uyandırmaya. sonra gittim işte kaldırdım, konuşmaya çalıştım konuşamadım,dilim dönmüş böle sora bi aynaya baktık, kaşlarım çatılmış böle angel-angelus dönüşümü olmuş rüyatabirleri.com said: Rüyada angel dönüşümü görmek nedir? Angel-Angelus hakkında bilmek istedikleriniz Rüyasında angel gibi kaşları çatık dilin dönük olması durumu, astrolojide evlilik öncesi stresi olarak adlandırılır. Özellikle damatlarda, bazen de gelinlerde karşımıza çıkan bu sorunda evlenecek olan aday; karşısındaki insanla hayatını birleştirmeye emin ve hazır olmadığından aynadan kendisine bakan yüzü çarpık bir şekilde görür. Bu genç arkadaşlara tavsiyemiz evlilik kararlarını bir kez daha gözden geçirerek bilinçaltında hiç bir şüphe kırıntısı kalmadığından emin olmalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 baltazar o ne abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 içine cin girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 la bu rüya tabirlerinde de her bir şeyi evliliğe bağlıyorlar. ağzımdan böcek çıktı geçen rüyada bakayım dedim geveze biriyle evlenecen diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ruyalarinizdan uyandiktan sonra vucudunuzda izler goruyorsaniz yookai yada yureei saldirisidir ve yapmaniz gereken onmyoudou email atmaniz ayrica bu tip sorunlarin baslangici yalniz yasamlardan kaynaklaniyor. mumkun oldugunca hemen onlem alinmasi gerekir aksi takdirde bound olusur mutlulugunuz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 asdffdbsadf /rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu ne olm yazıcak bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 beynim buharlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 çabuk email at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sipeyskeyk said: beynim buharlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar