yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 İmam naber lan ? Ben de içmeye başladım şimdi, 1 saate yanındayım. Benim foto vardı, fotoşaklıcaktın bi ara hatırladın mı ? "Bi ara" dediğimiz zaman dilimi içinde hiç bulundun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 fak yu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ;) http://i.imgur.com/Ml9OJK1.jpg ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 arkadaşlar dün birisi hesabımı hackleyip konu monu açmış. yetkili arkadaşlarla irtibat halindeyiz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Başlığı görxüm de geldim Efendim canım bir şey misoracaktın? Nasıl yardımcı olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 adam 12'de kafa olmuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ayılmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ahah şapşal ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ehe olm çok mutsuzum lan. az ilgilenin benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 niye mutsuzsun abi mal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Imama bu konuda cok kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: ehe olm çok mutsuzum lan. az ilgilenin benimle. http://th03.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/288/7/a/i_know_that_feel_bro_by_rober_raik-d4cxn5a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 3 MESAJ GELMİŞ 1 ALINTI!!! olm mutlu oldum lan. saeros seni çok seviyorum lan ayrıca. şu an itiraf edebiliyorum yarın senden nefret edicem tekrar. abi ne bileyim mutsuzum ya. duygusal yönden. uzun soluklu bi ilişki bitti. çok kötü bitti lan bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ilişkiler daima kötü biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi tekrar yaratılsam statları dağıtırken gamsızlığa abanırdım ya. o kadar net. keşke duygusuz, duyarsız götlek bi adam olsam. inan dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Theridone said: ilişkiler daima kötü biter. yazdığına bak allanı seversen. ÖLÖŞKÖLER DÖĞMÖ KÖTÖ BÖTÖRRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: saeros seni çok seviyorum lan ayrıca. ancak şu an itiraf edebiliyorum belki yarın yine senden nefret ettiğimi ve hiç komik olmadığını tekrarlayacağım ama şu an anladım değerini ve bilmeni istiyorum ki bugüne kadar yaptığın tüm şakalara içtenlikle güldüm ama ipne zannedilmek istemedim o yüzden hep aşağıladım hep kötüledim seni lütfen beni affet http://i.imgur.com/0rNfjoi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hayır dünya her zaman at penisine konmuş kelebek hissi veriyor imam. Aldanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 HAAHHA GERZERKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 imamizer said: Theridone said: ilişkiler daima kötü biter. yazdığına bak allanı seversen. ÖLÖŞKÖLER DÖĞMÖ KÖTÖ BÖTÖRRR!!! ne diyim at arabasına bak ya 2 kelimeyi bir araya getirebilecek kapasitem olsa zaten böyle düz adam olmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ya bi de ilişkin kötü bitmiş olabilir ama bi zamanlar güzeldi, bence bunu düşünüp mutlu olucaksın ilerde şu anda mutsuz olmak hakkın tabi, hatta laraken olsa rakı iç derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Rasmon said: HAAHHA GERZERKLER kırıyorsun beni, severim seni HANY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ulan ciddi mesaj attım neyse yarın editletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Saeros said: ya bi de ilişkin kötü bitmiş olabilir ama bi zamanlar güzeldi, bence bunu düşünüp mutlu olucaksın ilerde şu anda mutsuz olmak hakkın tabi, hatta laraken olsa rakı iç derdi sen nerden biliyosun olm adamın ilişkisini abooo herif yengeye yürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar