Drall Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 istanbulda her gün min 30 km bisiklet sürüyorum, kağıthanenin, beşiktaşın, dolapderenin falan yokuşlarını inip çıkıyorum. 3 arabanın aynasını kırdım, 2 yayaya çarptım, 2 arabanın altında kalmaktan da kıl payı kurtuldum şu ana kadar. ölüm gibi bişey oluyo ama sürülüyo bi şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Eldivensiz kasksız çıkma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 arka tekeri söküp takmak için kaç numara anahtar gerekiyor? standart mı olur bu farkeder mi. iki tane iki uçlu anahtar alıyım diyorum lazım olur. kaç numaraları alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 40c teker bugün gördüm biyerde gayet uygun kalın değilmiş. ingiliz anahtarı ve alyan set alcam. ingiliz anahtarı 0-20 numara arası yetermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Tekeri sökmek için anahtara gerek yok yeni model bisikletlerde. Alyan set her eve lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Gizli said: @sostizm yardım bu yıl yeni bir şey almakta kararlıyım. şimdiye kadar hamallık ettim, sürüşümün %90'ında asfaltta olmama rağmen kağnı benzeri dağ bisikletleri kullandım. nasıl bir şey istiyorum söyleyeyim. 80-100kmlik turlar yapmayı seviyorum, hatta bu yıl 150-200km arası bir mesafeyi tecrübe etmek istiyorum. alacağım modelde önceliğim hız. kafam estiğinde çıkayım 40-60 km/h basayım gideyim istiyorum. ancak çıt kırıldım bir model de istemiyorum; arada sırada patikaya, hafif araziye, çakıl taşlarının, otların arasına girebileyim. sanırım benim istediklerimi karşılayan sınıf hibrit şehir bisikletleri oluyor. bunların yanında amortisör açılıp kapanabilirse, hafif olursa, frenleri güzel olursa hoş olur. çok detaysız yazdım çünkü teknik özelliklerden hiç anlamıyorum. bütçe maks: 2300 değersiz türk lirası (belki azıcık daha arttırabilirim :d) daha önce önerdiğin Trek Livestrong FX'e falan baktım da isteklerimi karşılayıp karşılamayacağını hiç bilmediğim için bir karar alamıyorum. daha bakmam, araştırmamı üzerine yoğunlaştırmam gereken alt sınıfı bilmiyorum (:P) daha önce bir arkadaşım vasıtasıyla bilgi aldığım triatlet arkadaş şunlara bir bakmamı söylemişti onları da yazayım, ama siz yine de kendiniz bir model önerin ek olarak lütfen mosso legarda 1530 sedona 340 scott sportster cube curve specialized crosstail ghost cross 5100 kron fx serisi carraro sportive aldın mı velespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 niye okadar pahalı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 çünkü $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 yildirimokur said: Tekeri sökmek için anahtara gerek yok yeni model bisikletlerde. Alyan set her eve lazım. Önceki sayfada fotodan gördüğüm kadarıyla anahtarla açılanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Tekzende var iyisi 20 tl. Bimilyoncuda 9,5 tl ama oynama yapıyor ucu. Tekzende uzak şimdi yürüsemmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bilenler şu rotanın zorluk seviyesini söyleyebilir mi https://www.strava.com/routes/7954533 sonlara doğru grade %11 lere kadar çıkıyor. bisikletle çıkılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 dana22 said: istanbulda ..bisiklet..(:D 8-) (:D izleyin bu videoyu çok eğlenceli https://www.youtube.com/watch?v=wTXOQavsrPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GHjjyZpIqDE adam bisikletle bile elverdiğince trafik canavarı olmaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bide millet ilgi gösterdikçe çekmiş koymuş video. en son bu videonun altında yapma etme oğlum demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bisiklet geldi ayar mayar uğraşıyorum test sürüşü yapıyorum. ön viteste problem vardı söyledim yeni ön vites gönderecekler. ön vitesi orta vitese yani 2 ye sabitledim. ön 2 de arka 7 de dümdüz yolda pedalı boşa çevirecek kadar basamıyorum. bayada hızlanıyor ama ne kadar abansam son hızına getiremedim. ben mi çok güçsüzüm normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mal said: ön vitesi orta vitese yani 2 ye sabitledim. ön 2 de arka 7 de sen bisiklet kullanmayı biliyorsun yahu http://i.imgur.com/1YKCQzG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 biliyorum abi 11 12 13, 23 24 25, 35 36 37 en ideali 21 viteste kullanmak için. ilk rakam ön ikinci rakam arka vites. ama yukarda yazdım ön viteste sorun olduğu için yenisi gönderilene kadar 2 ye sabitledim. bişey olmaz hemen öyle 15 20 km böyle sürdün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ahh sorun olduğu için sabitlediğini anlamamışım... Şaşırdım ben de :) hay allah. pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aslında bu bisikleti alınca teknik tamir ayar konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu anladım. freni bile ayarlayamıyorum çok dandik fren olsa bile. bisiklet üstünde çok yol yapmışlığım var 3000 km civarıdır. ama bu 3000 km yi artık müzelik kıvama gelmiş sen sür onun ayarı kendiliğinden düzelir bir ara diyerek kullandığım fiore ile yaptığımdan baya bilgisizim. bu vesiliyle kendisinide anmış olalım http://i.hizliresim.com/oj09Nq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 fioreyide ilerde tipi benzediği için freeride street bike dedikleri türe çevirme planlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 paslanmış bisikleti napıcan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 en ince bulaşık süngeriyle pas temizleniyor. sahilde kızlara hava atmalık bisiklet yapcam. süngeri demişim bulaşık teliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 zayıfladıysa temizlesen nolacak alınacak risk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 çelik kadro bişey olmaz. kadronun eklem yerlerinde yok paslanma. bi koluna 2 diğer koluna 2 tane 5 lik su takıp taşıyodum. o pas sudan yağmurdan felan olan pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar