sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 mekanik disk ile eski fren arasında çok da büyük fark yok hatta eski usül pabuçlu fren yağışlı havalar hariç daha başarılı, hafif, sorunsuz. Disk alacaksan hydrolic disc almanı öneririm. Parmak ucunla sıkmadan güçlü firen yapabilirsin. Zaten mekanik disk çok nadir modelde kaldı, yok yani artık tel çekerek disk sıkmak. Donanımın geri kalanı .... çok leş değil ama ortalama altı diyebilirim. İş görür mü? evet görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Dağ bisikletleri tam bi hamallık, disk fren de cabası. Bana göre dağ bisikletleri bi çok kişiye göre yanlış seçim. Tek artısı bana göre, fren yaptığında yolu sağlam tutması, daha güvenli. Bisiklet tavsiyeleri isteyenler olmuş, ben direk kendi bisikletimi tavsiye ediyorum. Tam bir şehir bisikleti. Çok memnunum alet resmen akıyor, resmen seviniyor yola çıkınca, hız yap diye bağırıyor. Şehir içinde, uzun yolda canavar. Lastikleri dişli değil, şehir dışı için yeni lastik taktım yenice. Hiç arıza vermedi 2 yıldır, sadece fren kablosu vites kablosu falan paslandı onları değiştirdim, fren pabuçlarını değiştirdim eridi diye. http://www.bikepedia.com/QuickBike/BikeSpecs.aspx?year=2012&brand=Trek&model=Livestrong+FX http://www.dogabisiklet.com/Schwalbe-Marathon-Plus-Tour-700X35C-Dis-Lastik,PR-7703.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 çok benzerini kullandım HARİKA bir bisiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 kaç fites bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2017/sedona-310.html bende şundan var yatıyor eskiden sedona 300 diye geçiyordu 650'ye bırakayım http://www.sedonabisiklet.com/assets/img/content/bisikletdetay/2017/310/gallery/3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 1650ye aldığım 320 2000 olmuş tişikirlir tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 http://www.hepsiburada.com/claud-butler-oxford-700-shimano-6-vites-erkek-sehir-bisikleti-pm-sporsaloxford Şunu aldım ağustosda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Aluriel said: kaç fites bu? 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 geçen kış sipariş verip vazgeçtiğim bi bisiklet vardı. şimdi tekrar baktım başka bi satıcıda bulup. neredeyse 2 katı fiyatı. kazık satıyor bunlar diye düşünürken yanında dış lastik siparişi vermiştim geçen sene. o da 19 tl iken 38 tl olmuş. normal galiba kazık değil o zaman bisikletin fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 dövize bağlı her şey ABARDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 fenn said: http://www.hepsiburada.com/claud-butler-oxford-700-shimano-6-vites-erkek-sehir-bisikleti-pm-sporsaloxford Şunu aldım ağustosda. daha gay bisikletler vardı abi, keşke biraz daha arasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paticik kafaya takmış amsterdam tarzı, hipster bisikleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Esh said: fenn said: http://www.hepsiburada.com/claud-butler-oxford-700-shimano-6-vites-erkek-sehir-bisikleti-pm-sporsaloxford Şunu aldım ağustosda. daha gay bisikletler vardı abi, keşke biraz daha arasaydın yok tam tersi işe gidip gelmek için felan biraz ağır dursun elalem laf etmesin diye almış bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yildirimokur said: Paticik kafaya takmış amsterdam tarzı, hipster bisikleti. Hipster tarzi bisikleti lacoste yapti abi. Bu hipsterin yandan yemisi. Literally :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 sostizm said: Bianchi'nin 727'si fiyat/performans olarak İYİDİR. Selesi orijinal italyan Selle Royal bunların. Dış lastikleri iyi değil ama... Bir de Mosso'nun 770 771 grubu çok iyi fiyata satılıyor. Sitesindeki liste fiyatlara bakma bayide eşdeğeri Ghost'a Giant'a göre çok uygun fiyatlı ve iyi bisikletler Mosso'lar da. Ben gene de Sedona öneririm o ayrı. Dün gece yazacaktım ama Paticik pek bi yavaştı şimdi fırsat oldu :) 727'nin sanırım başka renkleri de mevcut, bi göz atayım. Bide sayfada direkt çıkmayan ama aşağıdaki 2016 modeller var. 727'de sanki bana 2016'ya ait bir model gibi geldi. Aşağıda bulduklarım ile 727'yi kıyaslayacak olursak hangisini önerirsin? Mesela 21 veya 27 vites çok fark eder mi? Gönderdiğim modeller sanırım Bianchi'nin şehir bisikleti serisi içindeki en üst modellerden. Bianchi Touring 821 Bianchi Touring 827 Bianchi Touring 730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 nese kız arkadaşımla mtb'leri iade ettik 2 günlük 15km macerasından sonra. güzelce temizledik gittik anlattık heyecanla araştırmadan aldık diye kabul ettiler. şimdi yeni model arayışındayız bakalım. ben mtb veya hybrid istiyorum (en azından ortada falan süspansiyon olsun vs), kız arkadaşım da şunun gibi bişi istiyor http://bianchi.com.tr/sehir-bisikletleri/bianchi-rosa-bayan-sehir-21-v-vb-28/ şu touring 730 fena durmuyo ama fiyatını yazmamışlar. 1500'e kadar çıkarım, çocukluk takıntısı olarak da bianchi olsun istiyorum :) süspansiyon da o nedenle hatta hehe. mahallede bianchi ve süspansiyonu olan hep hava atardı bizim hiç olmadı işlemiş beyne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mal said: Esh said: fenn said: http://www.hepsiburada.com/claud-butler-oxford-700-shimano-6-vites-erkek-sehir-bisikleti-pm-sporsaloxford Şunu aldım ağustosda. daha gay bisikletler vardı abi, keşke biraz daha arasaydın yok tam tersi işe gidip gelmek için felan biraz ağır dursun elalem laf etmesin diye almış bunu. Aynen böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 iyi bisiklet bütün aksamları aliminyum olup 35c kalınlığında lastik takılmış bisiklettir. hybrid olur böyle olunca yolada gider engebeyede. önde amortisörlü alcaksanız kilitlenip kilitlenmemesi önemli. vites 21 yeter hız denemeleri yapcam dersen 27 de olur ama 21. viteste de rüzgar gibi gidersin. schimano olsun vites takımı gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Kız arkadaşın bu işten anlıyormuş. Mtb her bulduğun fırsatta dağa çıkmayacaksan boşuna hamallık tr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 @fenn ben hatırlıyorum senin bu topikte yazdığını ordan bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mal said: iyi bisiklet bütün aksamları aliminyum olup 35c kalınlığında lastik takılmış bisiklettir. hybrid olur böyle olunca yolada gider engebeyede. önde amortisörlü alcaksanız kilitlenip kilitlenmemesi önemli. vites 21 yeter hız denemeleri yapcam dersen 27 de olur ama 21. viteste de rüzgar gibi gidersin. schimano olsun vites takımı gerisi önemli değil. aga buradaki bütün bilgiler yanlış nereden öğrendin bunları sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 arkadaşların kullanım amaçlarından anladığıma göre tabiki onların alırken dikkat etmesi gerekenler. hangisi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 cocukluktaki bianchi'ler italyandı şimdi türkiyede satılanlar türk bianchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 mesela bianchi linkleri gördüm yukarda çelik gidona sahip. hadi maşa çelik olsa anlıycam gidonda çelik kullanıp ağırlık yapmaya ne gerek var. full aliminyum alın hafif olsun hızlı olsun. teker çok ince olursa hafif engebede, arnavut kaldırımlı taş sokakta ve tırtıklı yolda rahatsız eder. 35c iyidir o yüzden hem konfor hızlanma dengesi açısından. sonradan taktırabilirsiniz. önde amortisör olsun istiyorsanız ki en önemli tercih bu bari kilitlenebilir olsun düz yollarda kilitlersiniz boşuna bisiklete verdiğiniz gücü emmez. vites deore felan kasmayın tourney yeter. 21 viteste yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mal said: arkadaşların kullanım amaçlarından anladığıma göre tabiki onların alırken dikkat etmesi gerekenler. hangisi yanlış? hibrit bisiklet açılımın yanlış vites ile hızı bağdaştırman yanlış shimano yu tek geçmen yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar