Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 korra mi izledim diye iki kez baktim, baya sert bir finaldi tvden cikmasi etken etmedi diye konusmustuk ama inanmiyorum bu haliyle ayni nikolodyina koyabileceklerine ama yine de 13 bu herifler nasil FaZe RedLotus oldu bir anda hic izah edemediler adam gibi, kotu oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bu sezon baya iyidi, çıtayı baya yükselttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Fly said: korra mi izledim diye iki kez baktim, baya sert bir finaldi tvden cikmasi etken etmedi diye konusmustuk ama inanmiyorum bu haliyle ayni nikolodyina koyabileceklerine ama yine de 13 bu herifler nasil FaZe RedLotus oldu bir anda hic izah edemediler adam gibi, kotu oldu o 13 final başkan ve zuko'nun konuşmalarından, yarım yamalak anladığım kadarıyla, red lotus hala bir tehdit olarak görülüyor. 4. sezonda, onlar hakkında daha çok bilgi edinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chromela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 12-13 final sağlam bitti. özellikle third eye'lı ablamızın ölümüne ve ölüm şekline epey şaşırdım. sert oldu seriye göre. gerçi tv'den internete geçiş yaptıktan sonra ara sıra böyle çıkışlar gördük ama... bir de bi tek bana mı öyle geliyor yoksa bu jinora bildiğimiz aang gibi mi çıktı kapşonun altından? aynısı değil miydi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 E torun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 evet bilerek yaptilar onu. fanservice at it's best ahahfldskj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Cocuga soylerlerse depresyona girer ama. Ergen bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 agir aang fangirl cocuk. bi' sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Fakat sonunda disi bi avatar görmek baya eglenceliydi. She hulk gibi dagitti ortaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Zuko gene bir sey yapmadi. Pazartesi studyolari basmaya gidiyorum. Eskiye hic saygilari yok bu adamlarin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 IROH NERDE IROH mis gibi karakter koymuşlar daha 1 kere gördük çocuğu onda da dayak yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 çok hüzünlü bitti üzüldüm korraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Hiç beğenmedim. Ne konsepti ne sonunu. Lava bending overpower, zahiir overpower. Su bükücünün nasıl kolsuz büktüğü hala belli değil. Zahirin boynunu kırarlar diye bekledim ben açıkcası o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 brutaldi ya üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Unique Bending'lerin hepsi overpower. Ming hua'nin nasil su büktügünü aciklamadilar ancak gözünü oynatarak koskoca mahkeme salonundaki insanlari büken Yakone varsa, ming hua cok da abarti degil. Kadin Hama gibi yetenekli bi bender. Sakat olmasi onu durdurmamis. Ayrica Combution Man'de ellerini kullanmiyodu. Hatta tek kolu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 final Bu zehiri de kesin ingilizce türkçe sözlükten bulmuşlar belli oldu endgame'i zehir üzerinden dönünce lol. kapışmalar süperdi, kesenin ağzını hepten açmışlar. Korra avatar state dövüşü özellikle iyi olmuş. Zehir sağ kaldı maalesef, keşke geberseydi öbürleri gibi. İlk aang'ı kele ok çizmek gibi abidik tasarladıkları için jinora'ya da yazık oldu meh. Guru lahima gibi oksuz saçlı masterlığı becersin tarihte ilk defa iki sezon arasında diye umuyorum. yalnız son sezona korra'yı lvl1 başlatacaklar anlaşılan, hatta xp borçlu filan. Öyle kötürüm bırakmazlar herhalde diyorum ama legend dediler diye azmin zaferi gibi birşey de olur mu olur. Üzüldüm ama sonda, buruk bitti çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 şöyle bırakayım http://i.imgur.com/5StzQiJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Kim bu kuvira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Bilmiyoruz, random metalbender figüran işte. Ama durduk yere dramatik tonla isim söylemeler, yavaşça zoom yapmalar filan girince saçma oldu, yırtık dondan fırlar gibi karakter çıkardılar gereksiz yere. Ölücek filan olsa hadi neyse, sık sık yapılır o, ama sonrasında da bi olayını göremedik. Üstteki fenaymış ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 izlerken ne lan bu dedim aynı şekilde vay sağlam dram dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Claiborne said: şöyle bırakayım http://i.imgur.com/5StzQiJ.jpg bunu aynı zamanda Zelda Williams seslendiriyormuş. Bir daha sezon görürüz kesin. Son 2 bölümde çok iyiydi. Hatta bu sezon baya başarılıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bu sezon iyi falan değildi geçen sezon gibi son 3 bölümle kurtardılar. bok gibi başlayıp iyi gidiyor sadece yada beklentiyi çok düşürüyoruz o rezaletten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Geçen sezonun finali rezaletti ya öyle godzilla mode dövüş filan nefret etmiştim. Bu çok daha iyiydi. 1 de fena değildi gerçi, ama yine de pek sevmemiştim, anticlimacticti bayağı, basit bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 nefes kesen, şok eden, insanı hem çökerten hem uçuran, ardından felç eden, yeri gelip kafasını patlattıran, zehir gibi bir sezon oldu. feels.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/816/668/636.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/817/135/ed4.png kuvira'yla ilgili: "Listen closely when she gives her name. The Red Lotus leitmotif sneaks into the background music." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar