Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virus

Öne çıkan mesajlar

Fly said:

korra mi izledim diye iki kez baktim, baya sert bir finaldi

tvden cikmasi etken etmedi diye konusmustuk ama inanmiyorum bu haliyle ayni nikolodyina koyabileceklerine

ama yine de

13

bu herifler nasil FaZe RedLotus oldu bir anda hic izah edemediler adam gibi, kotu oldu o

13 final

başkan ve zuko'nun konuşmalarından, yarım yamalak anladığım kadarıyla, red lotus hala bir tehdit olarak görülüyor. 4. sezonda, onlar hakkında daha çok bilgi edinebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

12-13 final

sağlam bitti. özellikle third eye'lı ablamızın ölümüne ve ölüm şekline epey şaşırdım. sert oldu seriye göre. gerçi tv'den internete geçiş yaptıktan sonra ara sıra böyle çıkışlar gördük ama...

bir de bi tek bana mı öyle geliyor yoksa bu jinora bildiğimiz aang gibi mi çıktı kapşonun altından? aynısı değil miydi yav?

Sosyal ağlarda paylaş

Unique Bending'lerin hepsi overpower.
Ming hua'nin nasil su büktügünü aciklamadilar ancak gözünü oynatarak koskoca mahkeme salonundaki insanlari büken Yakone varsa, ming hua cok da abarti degil. Kadin Hama gibi yetenekli bi bender. Sakat olmasi onu durdurmamis. Ayrica Combution Man'de ellerini kullanmiyodu. Hatta tek kolu yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

final

Bu zehiri de kesin ingilizce türkçe sözlükten bulmuşlar belli oldu endgame'i zehir üzerinden dönünce lol.

kapışmalar süperdi, kesenin ağzını hepten açmışlar. Korra avatar state dövüşü özellikle iyi olmuş. Zehir sağ kaldı maalesef, keşke geberseydi öbürleri gibi.

İlk aang'ı kele ok çizmek gibi abidik tasarladıkları için jinora'ya da yazık oldu meh. Guru lahima gibi oksuz saçlı masterlığı becersin tarihte ilk defa iki sezon arasında diye umuyorum.

yalnız son sezona korra'yı lvl1 başlatacaklar anlaşılan, hatta xp borçlu filan. Öyle kötürüm bırakmazlar herhalde diyorum ama legend dediler diye azmin zaferi gibi birşey de olur mu olur. Üzüldüm ama sonda, buruk bitti çok.

Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyoruz, random metalbender figüran işte.
Ama durduk yere dramatik tonla isim söylemeler, yavaşça zoom yapmalar filan girince saçma oldu, yırtık dondan fırlar gibi karakter çıkardılar gereksiz yere.
Ölücek filan olsa hadi neyse, sık sık yapılır o, ama sonrasında da bi olayını göremedik.

Üstteki fenaymış ama ^^
Sosyal ağlarda paylaş

nefes kesen, şok eden, insanı hem çökerten hem uçuran, ardından felç eden, yeri gelip kafasını patlattıran, zehir gibi bir sezon oldu.

feels.jpg

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/816/668/636.jpg

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/817/135/ed4.png

kuvira'yla ilgili:
"Listen closely when she gives her name. The Red Lotus leitmotif sneaks into the background music."
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...