mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sunroof kullanacaksanız yanlız dikkatli olmanız lazım. ağaç altlarından falan geçerken, arabalı vapurdayken falan kapalı tutacaksınız. löp löp sıçarlar kafanıza. batar ortalık. Hayır vapurda özellikle susamlı susamlı sıçıyorlar. ayrı bir iğrençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Oyle bisey olursa arabayi benzin dokup yakarim abi. Arkama da bakmam. Cool guys don't look at explosions.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Esh said: http://www.youtube.com/watch?v=Au-v2RS0mJQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 abi 1 serisi sheer driving pleasure deil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Fistan said: ben de camları ve klimayı aynı anda açınca keyif alıyorum bi salak ben değilmişim :D Vodan said: @para'nın dediği gibi bahar aylarında veya akşam hava serinken daha keyifli oluyor ancak ben arabayı sadece haftasonları kullandığım için daha çok keyif odaklı yaklaşarak hem tavanı açıyorum hem klimayı. Bu şekilde gayet güzel oluyor smiling smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hatta daha çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 moriarty said: Esh said: http://www.youtube.com/watch?v=Au-v2RS0mJQ Mis gibi sarkiyi reworkle pic etmisler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Buldum Highline, Aralık 15'e kadar getiririz dediler ama GÜMÜŞ renk varmış abi sadece, inanılmaz kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Aga sen hala araba alamadin mi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Arabayı bulamadım ki alayım olm dskhfds. Bulduğum da gümüş çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Abi almama opsiyonunu degerlendirsene (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Hayır abi ben 2013 senesi bitene kadar Highline bir Golf'e biniyor olacağım, nokda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Abi neden orta sinif bankaci arabasinda bu kadar diretiyosun ki , genc ol biraz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Abi nasıl bi şirket bu ya.. Satmamak için ellerinden geleni yapıyolar ama bizim insanımız da almak için elinden geleni yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genç nasıl olayım abi, söyle araba 66 milyorluk fiyat performansı güzel olan, güzel de gözüken düşüneyim ama ben bulamıyorum 1. el açıkçesi Golf'ten iyi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ikinci el cooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 mazda rx8 al :P ama azcık kredi çekmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kim satiyodu burda cooper s countryman? Sifir gibi ikinci el makine. Namin yurur o paraya, pazarlik da yaparsin , euroyu 2.3 ten hesaplatip alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Rasmon said: ikinci el cooper 1. el alıcam bir de cooper çok çirkin abi, olduramıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi ben geçen 500km de bi z4 kullandım iş için. 135kw lik modeliydi ama gitmedikten sonra dış görünüş tatmin etmiyo bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Esh said: Kim satiyodu burda cooper s countryman? Sifir gibi ikinci el makine. Namin yurur o paraya, pazarlik da yaparsin , euroyu 2.3 ten hesaplatip alirsin. Countryman daha da çirkin abi, bir de satılmış zaten o da. Zaten pahalı bir de utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 a180 de mi reno modorumu vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ben de Golfe karar kıldım valla. Diyorum o kadar para verdikten sonta BMW 1 veya A serisi alayım diyorum ama sıfırını alamıyosun. İkinci elde de yeni kasa anca boşunu alabiliyosun. Çare yok yani anasını satayım. Bir de Golfün dışı tırt olsa da Highline donanım seviyesinin ici premium markalarla yarışır harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Geçen gün arkadaşın 2013 A3'üne bindim, Highline Golf daha güzel yemin ederim iç dizayn olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Feamer said: a180 de mi reno modorumu vardı? dizel cdi olan, evet. sirkete kiraladık bir tane. guzel araba ama. satın almaya herhalde onermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar