Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Standalone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Chivalry: Medieval Warfare %80 indirimde steamde, oynayan var mı hala lan, alsam takılacak kimseler var mı patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 %50 Galcon fusion %50 I am bread %50 Apotheon steam kuponları isteyene atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 g2a dan strret fighteri aldim epeyce muddet proceesing de kaldi sonra cikmak zorunda kaldim. kapadim bilgisayari geldigimde ne siparişi bulabiliyorum nede mail gelmis key icin paypaldada para odenmis gorunuyor. ne yapabilirim bundan sonra nasil alabilirim keyi bilgisi olan varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 edit : sorun cozuldu benim yaazdigim maile deglde paypalin bagli oldugu maile gondermisler tesekkurler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yeni edit : Super Street Fighter IV Arcade Edition almistim ben ultra street fighter 4 cikti key bu iyi birseymi kotu bir seymi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ultra sf4 son versiyon http://en.wikipedia.org/wiki/Street_Fighter_IV#Ultra_Street_Fighter_IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 The Steam Summer Sale will begin on June 11 and last until June 20, according to a prematurely-revealed social post. Our friends at IGN Russia spotted a post on Valve's official VKontakte, a social networking platform in the country, which explains the annual sale will run for those days before being followed by a successive two days of encore sales, where the best offers are once again available. 1 hafta kaldı eheheh sonra eğlence başlasın! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Amazon indirimlere başlamış Mass Effect Trilogy 8.99$ - Origin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Humble Bundle All-Stars https://www.humblebundle.com/ Elinde fazla Antichamber olan varsa ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben de braid'e talibim. yıl 2015 oldu hala braid'im yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ne beleşçi adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ver 7 dolar al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yuh amunike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 braid üç beş gün önce 3 liraydı lan steam'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Şu an dolar kurundna oyun falan alınmaz, koalisyon sonrası ekonomik istikrar rüzgarlarını bekleyiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 görende iş yatırımı yapıyor zanneder. aldığın oyun 50 dolar. dolar 2.5 olmasıyla 3.0 olması arasındaki fark 25 tl. pilav, tavuk, ayran yersin max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 25tl ye 1 hafta arabada tavuk pilav yersin +nohut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 afiyet olsun kardişiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 gog'da summer sale başlamış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Seru said: ne beleşçi adamsın ya. lel bu burada dursun. senin yüzünden oyunu iade edemiyorum. gelmiş, beleşçi diyor millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sen benden fgazla oynamışsın esas problem sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 gift ettigin oyuna refund alabiliyor musun? steam keyine trade gift oyun alirsak baya sorun olur boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hediye gönderilen kişinin, refund edilmesine izin veriyorum yazan bir tane kutucuk var oraya tick koyması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 western union gibi kullanırız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar