Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Adamlar çalışıyor boş durmuyor http://www.bundlestars.com/all-bundles/firestorm-bundle/?utm_source=Bundle+Stars+Newsletter&utm_campaign=438f24d10b-Firestorm_14_0708&utm_medium=email&utm_term=0_3437eaaeba-438f24d10b-420386173&mc_cid=438f24d10b&mc_eid=5a3705201f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 https://www.humblebundle.com/ humble 2k bundle plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 humble sağlam bişi vermiş nihayet. lol adamlar şöyle resim koymuşlardı,Yes, there is a new bundle today. Just give us a minute, putting on the final touches. x-com ve bio infinite e 20 cap koymaları iyi degilmis gerci =p EA bundle basardı buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 5.25'e aldığın paket gayet güzel de, 20 dolar yine kasık anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 12 liraya mis gibi aldım 2 bioshock mafia 2 ve bureu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Darkness 2 de bayağı iyiydi. Hatta sondaki let her go sahnesi feci üzmüştü. Bioshocklar ve mafyam var. Büroya 1 dolar çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bana sadece mafia 2 lazım bioshocklar falan var verilmez herhalde tek oyun için 5 küsür dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bioshock isteyen varsa giftleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mafia 2'yi 4 adet key ile takas edebilirim. Ama nasıl yapacagımı bilmiyorum sdfg. Bende olmayan bir oyun da olur pati ici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ölücü geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 4 key ne lan oha. 2.5$ keylerin tanesi. aralarındaki en yeni oyun olan büroyu 1$ tier'e koymaları enteresan olmuş. the darkness 2 de hiç bundle/promo olarak verilmemişti iyi oldu. bta oyunları vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 darkness 2 yi amazon 50 kere bundle ye koydu ya. 5 dolara yanında 2-3 oyunla birlikte almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 mafia 2'nin benim için yeri ayrıdır ya oyunun başlarında, şehrin yanındaki tepeden aşağı doğru arabayla inerken, kankamızla şarkı söyleyerek gittiğimiz kısım. anılar eheh. çok keyifli oyundu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Beyler işinize yaramayan keylerinizi bana pmleyin lütfen, ramazan günü sevaba girin. Özellikle bioshocklar çok hora geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Teşekkürler İş Bankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Başarılı bir bundle olmuş,bioshock 2 de 1 dolarlık pakete dahil olmalıydı bence. Bioshock 2 giftleri kabul edilir sdsdf,darkness 2 ayrı giftleniyorsa onu verebilirim karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Xenus said: aralarındaki en yeni oyun olan büroyu 1$ tier'e koymaları enteresan olmuş. oyun leşo olunca affetmeyip koymuşlar heralde. 1 dolar versem mi vermesem mi diye düşünüyorsam, yeterli bir gösterge aslında shfuhasufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yuh yanlız 5 e aldığım pack in averaj fiyatı 7.23 e çıkmış. 20 dolarlık cap arttırıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 20 Dolarlık packlerin olayı o zaten. Ortalamayı arttırmak için koydu onu çakallar. Mafia 2 için aldım bakalım. Bide yanına Borderlands Goty patlatsalar tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Gelecek hafta açıklanacak oyun muhtemelen ya civ ya borderlands 1 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Pmlerinizi bekliyorum ağalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 supriz oyun duke nukem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 thief 2014 - 10$ http://www.getgamesgo.com/category/thief-sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ~ serious sam 3 bfe ile ilgilenen varsa, %90 indirim kuponu düşmüş bi yerden. itinayla trade e girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 valla mafia 2 var bende, 4 key cok geldiyse pazarlık yapılır. ben anlamıyorum trade olayından, kandırmayacak patilere kapım acık sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar