Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Aman ya bende istiyorum pirates, süper olmuş, düşürün fiyatı biraz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yoo gene dolar bende gmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Seru said: yoo gene dolar bende gmg Ana ekrandaki sayfa öyle, oyuna bak. Başlık atılmış zaten bazı ülkelerin ödeme birimlerini değiştirdik felan diye. Polonyalılara pound felan gelmiş hatta, haha. Heriflerdeki mantığada hastayız 16$ kredin varsa 12euro ya çevirtmişler ama oyunlara felan baktığında 59.99$ olan oyun direk 59.99 euro... amazon, gg , gog , steam felan var hala ya sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 pirates oynamıcak olan var mı hediye etmek isteyen yada fazla keyi olan diğer butun civ 5 olayları var bosuna 15 dolar vermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 15dolar degil 9.46vermen yeterli suan. Steamde bize kapaliymis Pirates ben de diyorum niye magazada gormedim onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ben valla amazon da takip ediyordum bulsam alacaktım çok iyi oldu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Darksun said: Heriflerdeki mantığada hastayız 16$ kredin varsa 12euro ya çevirtmişler ama oyunlara felan baktığında 59.99$ olan oyun direk 59.99 euro... orada kredim olsa iyi küfür sallardım sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 AA ben brave new world ü almamışım hayret yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Pirates i yükledim amma özlemişim ya hehe, cd si kimbilir nerelerdeydi. 1 dolar vermiştim şu bundle a sonra pirates i alayım diye arttırdım, baktım brave new world de yokmuş, 15 e dayandık ama bayağı iyi oldu bu. Teşekkürler humble bundle =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sorma biraz sardım da ne özlemişim pirates oynamayı be :) Amiga zamanından kalma en favori oyunumdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Pirates düze gelse düşünmeden 5 dolar verip alırdım ama 10 dolara 7-8 ay önce çıkmış oyunları oynuyoruz artık. Veremem o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Valla ben almak için gog amazon bakınıp duruyordumda hiç yoktu. Steam de bize kapalı alınmıyordu. Böyle bundle harici alabilme şansım yoktu yani. Anca bizim yabancılara giftlemelerini söyleyebilirdimde gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Amazon XCOM Enemy Unknown + Enemy Within Pack $14.99 (79% off) The Bureau: XCOM Declassified $4.99 (83% off) Lego Marvel Super Heroes $9.99 (67% off) Amazon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Witcher 2 EE 4$ steamde. hani ısrarla almamakta direnen varsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Dungeon Keeper 1 GOG'da beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 steam sevgiller günü indirim. sevişmeyin savaşın =) http://store.steampowered.com/sale/MakeWarNotLove Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 gg de 13.5 mu neydi coh2. (indirim süresi geçmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ohyş witcher 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 gog'da d&d oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 7 oyun 2 Dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 birsürü bundle var uygun fiyata. http://www.bundlestars.com/all-bundles/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 humble a giana sisters felan gelmiş hehe yumulun =P https://www.humblebundle.com/ Guacamelee! Gold Edition Dust: An Elysian Tail Giana Sisters: Twisted Dreams* The Swapper Beat the average of $5.13 to unlock! Antichamber Monaco: What's Yours Is Mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 sonunda adam akıllı bi bundle tam da isteidğim oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 güzel bundle hiçbiri yoktu. 3.88i haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 oha hepsi bende var... bu kadar çok oyuna sahip olduğuma bazen isyan ediyorum. A N L A Y A M A Z S I N I Z.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar