DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Far Cry dun almistim zaten TR de acik olmayan steam oyunu Dark Souls ayni tutara amazonda satiyor http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE?tag=amazongamesales-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 vpn ile denedim ne steam ne de amazon yemedi, free vpn in kalitesizliği mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Steam VPN ile bende de yemedi ama amazonda vpn fln yapmadan direk aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 amazondan payday 2 alabilir miyiz? us istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 amazon vpn'e gerek yok, adresi amerikanyadan bi adres girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 civ 5 bir önceki expansion 39.99 TL amazonda civ5 GOTY +gods and kings + brave new world http://www.amazon.com/GOLD-Brave-World-Online-Game/dp/B00ELJROFA/ref=pd_sim_vg_9 aynı fiyata ,böyle pek çok şey var rast geldiğim ,ucuz olan şeylerde vardır muhtemelende ama epey bir incelemek lazım , Hele şu an steam sale +amazon +diğer site indirimleri varken küfür gibi aralın fiyatları Revangelis said: çok kötü abi fiyatlar pc oyunlarında 1-2 tane var fiyatı fena olmayan gerisi haddinden pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Playstore bayağa indirimde , black flag 60 tl o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 payday 2 10$'mış amazonda, oynayan ark. yoksa alınamz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Playstore'da black flag için uplay hesabında kullanılmalıdır demiş ama steame eklenmez büyük ihtimalle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Evet uplay'e eklenince steam'e eklenmiyor yada ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 uplayse steame eklenemez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Settlers var bende uplayde ama steame de ekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 steamden almışsındır, steamdeki ubisoft oyunları uplay açıyo bi de playe bastıktan sonra bende de var 10 tane falan öyle ama direkt uplay keyi olarak alırsan ekleyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 AC almıstım box olarak kurulum sonrası uplay'e eklemis sonrasında ne yaptıysam steam'e eklemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 VPN'le bir şey satın almak isteyen arkadaşlar için update yapim. VPN'i Origin yemedi bende. Ama gamersgate'de vpnle indirimli fiyatı sepete atıp, kart bilgisi ekranında falan vpnden çıkarsanız bir ya da ikinci denemede oluyor. Aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Redeagle said: Ama gamersgate'de vpnle indirimli fiyatı sepete atıp, kart bilgisi ekranında falan vpnden çıkarsanız bir ya da ikinci denemede oluyor. Aklınızda olsun. Gamersgate'de hangi ülkeden girince indirim var ki? Ona göre bakayım fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 gamersgatede en ucuz fiyatı veriyo zaten bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Her zaman değil. Origin bazlı oyunlarında bazen kazık oluyor. Origin satış olarak euro veya poundu zorunlu tutuyor bazen. Ben simcity için vpn kullanmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Steam'de witcher 2.49, witcher 2 de 4.99 dolares... almayanı dövüyolar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 cs:go popüler mi server bulurmuyuz rahat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 competetive 40 saniye normal 10 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu gamersgate geçen hatalar sonucunda artık çok iyi indirim veremiyor bence =P Toparlanmaya çalışıyorlar herhalde, milletede 1 sene indirimli oyun vermeye söz verdiler muhtemelen onun süresi dolsun diye bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 monoscope said: cs:go popüler mi server bulurmuyuz rahat ? GAME OF THRONES ÇOK GÜZEL DİYORLAR hacıabi no offense de tutamadım kendimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 skyrim le'yi steam'de kacirmistim, game.co.uk'den 10 pounda aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar