CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ne kadar ödemek lazım hepsi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bende dlc olarak "guardian's of middle earth: smaug's treasure dlc" var sadece. lotr la ilgili diğer oyun da "the lord of the rings: war in the north" Hani lotr online dlc sinin adı ne? o ilk yazdığım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Şu gog dan free yi nası alıyorlar yahu, salisede kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dont starve'ı alıcaktım da elim gitmedi resmen. Birkaç gün sonra steam autumn sale'de steam-mangırlarla alıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 spiderweb oyunu var. GERGE koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Hic oynamyan var ise bulunmaz bir indirim :) Steamworks mu bilmiyorum yazdim adamlara cevap gelince belirtirim. http://www.gamersgate.com/DDB-ACCC/assassins-creed-complete-collection-bundle Assassin's Creed Assassin's Creed 2 Digital Deluxe Edition Assassin's Creed Brotherhood Deluxe Edition Assassin's Creed Revelations Gold Edition Assassin's Creed® III - Benedict Arnold Assassin's Creed® III Deluxe Edition Assassin's Creed® III eGuide Edit: Keyler Uplay imis. Yine de daha ucuzunu bulmak suan icin imkansiz gibi. Sadece AC 1 olan keyi uplayde aktif edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 UPLAY key olarak Far Cry 3: $14.99 Far Cry 3 + Blood Dragon: $19.99 Far Cry 3 Deluxe + Blood Dragon: $24.99 amazonda. Bu hafta ubisoft oyunları indirimde olacak galiba :) @Dworgian Steely Dawn Starter Pack LOTRO DLC'nin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dworgian said: bende dlc olarak "guardian's of middle earth: smaug's treasure dlc" var sadece. lotr la ilgili diğer oyun da "the lord of the rings: war in the north" Hani lotr online dlc sinin adı ne? o ilk yazdığım mı? jagd ismini vermiş pack'in bi üstte. Key'i için de Humble bundle sayfasında pack'in altında " Steam keys for this game will be available soon! " notu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://www.humblebundle.com/weekly Yenisi gelmis. Yalniz birlesik geliyor tek tek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 heh drm free jagged alliance, gidin santino yu öldürün =) şunu da veriyor yanlız Expeditions: Conquistador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Elan_Morin said: Dworgian said: bende dlc olarak "guardian's of middle earth: smaug's treasure dlc" var sadece. lotr la ilgili diğer oyun da "the lord of the rings: war in the north" Hani lotr online dlc sinin adı ne? o ilk yazdığım mı? jagd ismini vermiş pack'in bi üstte. Key'i için de Humble bundle sayfasında pack'in altında " Steam keys for this game will be available soon! " notu var. hmm ben cepten açtım fark etmedim sanırım bekleyelim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 https://www.dropbox.com/s/ldgwyptsmna15a8/starcraft_anthology_base.txt 5k Sc anthology keyi. Biraz zaman alıyor kullanılmamış olanı bulmak ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 3.de çaktım bi tane ahaha:P eyv sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 9. denemede ben de buldum. "2762792781147" bunu aratip civarina bakin ben oradan buldum belki yardimi dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 25. denemede 5 defa captcha girerek tutturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 3 de aldım, 2762932701488 civarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 2765102191292 ilk denemede aldım ama niye aldım bende bilmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 2. denemede tuttu sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bende aldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 30 kere falan denedim. 3te 5te alamayanlar umudunu yitirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 7. 8. denememde falan girebildim ben de. Hoş orjinal SC'lerim vardı da battle.net'e kayıtlı değillerdi. İyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 got it, ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 2. denemede geldi.. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ulan bi ben 38 kere falan denedim sanırım. her konuda olduğu gibi yine cenabetliğim tutmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sc anthology var bende ne yapim bunu. diablo 2 base game var mi ondan haber verin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar