fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 nba 2k14 20$ http://www.amazon.com/NBA-2K14-Online-Game-Code/dp/B00D93B5VI?tag=childsplaycha-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 hallowen şeysinde dont starve varmış, alsam mı ki bu sefer, grafikleri falan hiç benim tarzım değil ya yeniden oynanabilirliği leaderboardsı birşeyi var mı, 4-5 saatte bitirip remove from favorites yapacaksam hiç almıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 fırlatmıyor muyuz cüzdanları şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Dont starve fena oyun değil ve sürekli update geliyor. Değişik karakterlerle hayatta kalmayı denemek mümkün =p , bayağı oyalayabilir yani. Halloween indirimleri çerez ya , christmas da dağıtacaklar kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bedava Gemini Rue, Blackwell Unbound ve 6 oyun var. Şöyle alınıyor: Buradaki adrese giriyorsunuz. Buy Now!'a tıklayıp oradaki "discount code" kısmına Boo yazıyorsunuz. Hepsi bu. Kredi kartı vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sadece Blackwell Unbound'da çalışıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Türkiye’de uluslararası bir sivil toplum örgütüne bağış yapanların banka bilgilerini ele geçiren dijital korsanlar parayı kendilerine transfer edemeyince kızıp bu kişilerin hesabından aynı vakfa yüklü miktarlarda para aktardı. Birden fazla bankanın çok sayıda müşterisinin mağdur olması üzerine BDDK konuyu incelemeye aldı. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25006883.asp eldar said: Gallant said: Biraz alakasiz olucak ama Nordic Humble Bundle in top contributor lari cogu Turk: Hadi$1,000.00 2.BassHunter$300.00 3.@WrapBootstrap$256.00 4.Anonymous$200.00 5.TakimOyuncu.net Mehmet$101.00 6.CEYHUN KOC$101.00 7.Muhsin Kln$100.00 8.Hadi$100.00 9.Muhsin Kilinc$100.00 10.Anonymous$100.00 Bu da şu anki humble bundle'ın listesi: 1.SafakErdogan$ 700.00 2.@Pr0fessionaLL - Ebenin ami oldu as:Dwq:eqwdqwe $500.03 3.Noldu la professional $500.02 4.@Pr0fessionaLL - Hadi, what's bro? -$500.01 5.Hadi $500.00 6.Hadi $500.00 7.SafakErdogan $500.00 8.@LinuxGamers $415.00 9.Anansikerim $300.00 10.@tpjeff $256.00 Anlamadım bir şey, bug falan buldular herhalde. Muhtemelen bunun hunblebundle versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iyi yakalamışsın bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 nereye sorsam bilemedim araya sokuşturayım. steam için en verimli download server'i olarak nereyi seçmek gerekir, türkiye mi kalsın ya da. sanırım o yüzden CS.GO'da sürekli türklerle oynuyorum causal gamede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 christmas gelse de fırlatsam cüzdanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu fena değilmiş, https://www.humblebundle.com/weekly Worms Armageddon Worms Blast Worms Ultimate Mayhem Worms Pinball Worms Crazy Golf Superfrog HD Pay $6 or more to unlock four more games! Alien Breed: Impact Alien Breed 2: Assault Alien Breed 3: Descent Worms Revolution Gold Includes all DLC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 humblebundle sistemi degistirdi artik key vermiyor steam ile eslestirdiginizde steame ekliyor direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 darejedi in steam giveawayleri patlar askjdhasdjk ben aldım worms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben de daha key cok dagitmak icin ama baltalamis olacak tabi :( Gerci diger bundle siteleri halen key veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 of alıcam sanırım 6 dolar verip wormsları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Son çıkan 2d delikanlı worms oyunu Reloaded mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yok en son çıkan clan warsmış. Çok worms isterse canım autumn sale'ede o en son çıkanı 5-6 $dan alırım ben ya, bunların hiç birini oynamam bile muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Superfrog var mis gibi amiga oyunu , onu alın işte =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 normal bundle'a android oyunları doldurmasalar bari gene QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 İşin cılkı çıkmıştı malesef . Beleşten biraz pahalı alıp steam fiyatından millete satmaya kalkanlarmı ararsın , giveaway 'lerle oyunun satış rakamlarınınbaltalanması mı dersin hepsi var. THQ bundle'dan sonra başladıkları indie dışı stüdyo/publisher'larda humblebundle'ı kullanmaya başladığından bu mukadderdi ,sırf indie kalsaydı olmazdı 99½ . DareJedi said: humblebundle sistemi degistirdi artik key vermiyor steam ile eslestirdiginizde steame ekliyor direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 eee benim hala steam e eklemediğim keylerim var onlar nolucak eski keyler duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Duruyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi 1 dolara aldıgı packleri gittigidiyorda tanesini 5-10 liradan 6 oyun satan türkler yüzünden olmadıysa ben de bişey bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bende topladim oyle 100e yakin ama hic satmadim paso giveaway ya da ese dosta verip durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Batman Arkham Origins $17.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar