souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 çok cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 çok iyi abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 sabahtan beri 30 kere izleyip güldüm şu videoyu herhalde dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 acıklı lan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bu arada tayyibin götündeki kılım diyen teyzeyle röportajı yapan kız okuldan arkadaşım az evvel facebooktan yazdım TAYYİBİN GOTUNDEKİ GILIIZ diye, şoka girmiş o anda kızcağız yazık lan kdfsjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sonra aysun kayacı çok rerö.doğru söylemiş te zamanında..youtube da elemanın teki şu yorumu yapmış bu beyinsizler için "bunların oyu 0,50 sayılsın hatta 0,25" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 aysun kayacı hakkatne büyük bir insanmış ya. memelerine kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Xenocide said: bu arada tayyibin götündeki kılım diyen teyzeyle röportajı yapan kız okuldan arkadaşım az evvel facebooktan yazdım TAYYİBİN GOTUNDEKİ GILIIZ diye, şoka girmiş o anda kızcağız yazık lan kdfsjg O kız peki hakkaten destekliyor mu AKP'yi? Eğer yanlış kişiyi hatırlamıyorsam baya bir coşkuyla tasvir ediyordu ortamı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 destekleyince ne olacak fişleyecek misiniz ? akp yandaşı fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=s5ef1UVOOxA DSDFGFAGSJFAD madsufjnşsdfo tam tokatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 benjani said: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7803_664729823556273_1460107149_n.jpg benim de çorbada tuzum olsun istedim http://i.imgur.com/Y08gO3H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Nigger_of_the_sand said: Xenocide said: bu arada tayyibin götündeki kılım diyen teyzeyle röportajı yapan kız okuldan arkadaşım az evvel facebooktan yazdım TAYYİBİN GOTUNDEKİ GILIIZ diye, şoka girmiş o anda kızcağız yazık lan kdfsjg O kız peki hakkaten destekliyor mu AKP'yi? Eğer yanlış kişiyi hatırlamıyorsam baya bir coşkuyla tasvir ediyordu ortamı zira. sadece şu kadarını söyleyeyim, "çok karışık bi konu, bigün görüşürüz yüzyüze anlatırım derdimi" dedi. Fakat görüştüğümüz vakit söylediklerini muhtemelen yazmam, kariyerini silkelemek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bizi de çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 jasfşlakhsfşlkahsfşlasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Xenocide said: sadece şu kadarını söyleyeyim, "çok karışık bi konu, bigün görüşürüz yüzyüze anlatırım derdimi" dedi. Fakat görüştüğümüz vakit söylediklerini muhtemelen yazmam, kariyerini silkelemek istemem.mahmut diye bahset biz anlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Xenocide said: Nigger_of_the_sand said: Xenocide said: bu arada tayyibin götündeki kılım diyen teyzeyle röportajı yapan kız okuldan arkadaşım az evvel facebooktan yazdım TAYYİBİN GOTUNDEKİ GILIIZ diye, şoka girmiş o anda kızcağız yazık lan kdfsjg O kız peki hakkaten destekliyor mu AKP'yi? Eğer yanlış kişiyi hatırlamıyorsam baya bir coşkuyla tasvir ediyordu ortamı zira. sadece şu kadarını söyleyeyim, "çok karışık bi konu, bigün görüşürüz yüzyüze anlatırım derdimi" dedi. Fakat görüştüğümüz vakit söylediklerini muhtemelen yazmam, kariyerini silkelemek istemem. aga gideri var beni tanistirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 lel ve pati yavaş yavaş kendine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Simdi ben yazcaktim onu hahahah Liberaller ve sosyal demokratlar çük konusunda birlesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 lan belki cok mutlu olucaz. yuva yapmak sevaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 parodisi düştü torrente beyler. buyrun burdan yakın https://www.facebook.com/photo.php?v=485284138214585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 CthuLhu said: bizi de çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 şu malzemelerden bi potbori hazırlayıp cd ye çekmeli aslında. herhangi bir ülkeye sığınma talep ettiğinizde sebep olarak çıkarın izletin. hak vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 elma said: parodisi düştü torrente beyler. buyrun burdan yakın https://www.facebook.com/photo.php?v=485284138214585 offf çok başarısız, 2/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Offf pokemon krize soktu gözlerimden yaş geldi gülmekten :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar