FelanFilan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Artık AKP nin ekmeğine yağ sürmeye başladı gibime geliyor , sizce devam etmeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 sadece park mı yoksa genel direniş mi ? bence ara ara toplanıp insanlar meydanlarda eyleme devam etmeli. sonuçta en doğal hakkımız bu. yasadışı değil bir şey değil. parktaki durum ise polis mudahale etmediği sürece eylemden çıkıyor ztn. millet parkta kalmaya devam etsin. ki bence her haziran ayında devam edecek bir gelenek olmalı bu. eğer eylemlere ara verdik denirse parktaki bikaç yüz kişinin kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. turistler falan gelir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 akp herşeyden pay çıkarır kendine... hitap ettiği topluluk para ile satın alındığından sıkıntı yok onlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ankette durum %50 %50 ahah, yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 girişteki barikatları kaldırıyorlar, işgal havası kalkıyor. sadece bir büyük çadır kalacak sanırım. partiler vs flamalarını götürüyor söküyor. böyle devam etmesi en doğrusu. toplanılacaksa her akşam gidip taksim meydanında yine toplanılır. bence asıl sorun diğer şehirlerde olanlar. özellikle ankara falan ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 kötü bir anket bu! rte de böyle okuyor ve soruyor zaten. oylamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ankara'da şiddete son versinler. içerdeki arkadaşlarımızı çıkarsınlar. sadece ankara'da değil heryerde polis şiddeti bitmedikçe insanlar sokağa çıkacak yapacak birşey yok. zaten en başında ideolojik görüşler partiler hiçbirşey devreye girmeden istanbulda taksimde saldıran polisleri görüp YETER diye sokağa çıkmadık mı? şiddet ankarada devam ederken neden içeri giriyoruz ben onu anlamıyorum. ama inatla söylüyorum örgütlenilmesi lazım. planlı programlı sistematikli ve sinsi olmak lazım. özellikle sinsi olmak akıllı olmak zorundayız. cebimizde 30 kanal yok. kaldırım yapan insanları gösterip polise taş atıyolar diye gösteren bir meydamız var. We have made the present, obsolete What do you want? What do you need? We'll find a way when all hope is gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bu ankette bir bug olabilir çünkü konu açıldıktan 1 dakika sonra 10 tane hayır vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 olayları sadece parkta indirdikleri için kimse sikine takmadı ankara'yı izmir'i. taksim dayanışması mıdır nedir tepkisini parktan ziyade diğer şehirlerde olanlara ağırlık vererek yöneltmeli. madem direnişin sesi olma peşindeler o zaman eylemler devam etmeli çünkü ankara'da polis şiddeti devam ediyor diyecek. park konusunda anlaşıldıysa anlaşaıldı. millet sokağa götü boklu parktan ziyade parktaki gençlere saldıran polisten çıktı. eğer o gün polis şiddet uygulamasa adamlar parkı da yıkardı halkın 1-2 cılız sesini umursamadan. kimse de park için sokağa dökülmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Taksim dayanisma da senin dedigini kapsar bir karar cikarmis zaaten Red, sabaha kadar 7 forum uzerinden tartisildi konu.. Ve aciklamalarinida gelinen noktayida cok basarili buldum ben, kendi fb sayfalarinda bulabilirsiniz bugun oglen yapilan duyuruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Tarumar said: bu ankette bir bug olabilir çünkü konu açıldıktan 1 dakika sonra 10 tane hayır vardı. ben baktığımda 6 evet 3 hayır vardı, bug sende olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Valiler, emniyet müdürleri istifa etmeden, katil polisler bulunmadan, kanunları çiğneyen polisler yargılanmadan, parkın park olarak kalacağı garantilenmeden, islamofaşizm terbiye edilmeden bitmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bence etmesin, olurda yeniden istenmeyen birşey yani yapmayacağız dedikleri şeyi yapmaya kalkarlarsa o zaman tekrar toplanılsın. win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ölen arkadaşlarımız için bir sonuca varılana kadar geri adım atılmamalı diye düşünüyorum. sizde biber gazı yediniz bende yedim, bazıları o kadar yakınızdan geçmiştir ki, omzuma geldi birtanesi 1 karış yukarı gelse kafamda patlayacak. ölenlerden bir tanesi ben yada siz olabilirdiniz, bunu düşündüğüm için ölen gençlerin hiç uğruna ölmesini istemiyorum. biliyorum ki bu olay biraz askıya alınırsa hemen, konu değiştirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ayrıca akm'yi falan bu olaylara bağlamayalım, benim atatürk adına kutsalım sadece anıtkabirdir, akm'nin adı atatürk olarak kalıp yeni ve daha iyi bir bina yapılacaksa onaylıyorum. 3. köprü de yapılsın dert değil gerekzi bir avm residance'tan çok haka yararı olacak bir proje. pragmatik olmak lazım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 yapılması gereken şey ilgi parktan çekilmeli. eylemin adı artık gezi parkı eylemi olmamalı. taksim civarı değil başka yerlerde toplanılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ortada hiç bir kazanım yok. hala yetkili birisi orası park kalacak demedi. devam edilmezse millet gazlandığıyla, öldüğüyle, fişlendiğiyle kalır gibi geliyor bana. ayrca twitter, facebook için mecliste bi şeyler konuşuluyor türkiyede temsilcilik açsınlar vergi versinler diye. maksat zaten vergi, ceza vs. ile gerektiğinde bunları da cezalandırmak hatta fişlerini çekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Vingthor said: ankara'da şiddete son versinler. içerdeki arkadaşlarımızı çıkarsınlar. sadece ankara'da değil heryerde polis şiddeti bitmedikçe insanlar sokağa çıkacak yapacak birşey yok. zaten en başında ideolojik görüşler partiler hiçbirşey devreye girmeden istanbulda taksimde saldıran polisleri görüp YETER diye sokağa çıkmadık mı? şiddet ankarada devam ederken neden içeri giriyoruz ben onu anlamıyorum. ama inatla söylüyorum örgütlenilmesi lazım. planlı programlı sistematikli ve sinsi olmak lazım. özellikle sinsi olmak akıllı olmak zorundayız. cebimizde 30 kanal yok. kaldırım yapan insanları gösterip polise taş atıyolar diye gösteren bir meydamız var. We have made the present, obsolete What do you want? What do you need? We'll find a way when all hope is gone Meanwhile Melih Gökçek... Bu arada yanlış anlaşılmasın. Aynen katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://taksimdayanisma.org/her-yer-taksim-her-yer-direnis açıklama bu ve ben bu açıklamaya katılıyorum. direnişin bitmesi için hiç bir ortam yok. hükümet tarafında hiç bir geri adım yok, dalga geçer gibi mesaj aldık diyorlar ama hala kışla yapacağız diyorlar. ölen insanlar var ve başbakan insanları rahatlatacak tek açıklama yapmıyor tam tersi polisin arkasındayız diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 anketi acan yada baskalari bi trolleme cabasinda sanirim ilk dk 10 hayir vardi yetememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 huun said: Tarumar said: bu ankette bir bug olabilir çünkü konu açıldıktan 1 dakika sonra 10 tane hayır vardı. ben baktığımda 6 evet 3 hayır vardı, bug sende olmasın? yanlış görmüş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Llama said: akp herşeyden pay çıkarır kendine... hitap ettiği topluluk para ile satın alındığından sıkıntı yok onlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 90 a 30 patiye yakıştıramadım 30 oy az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 gezi park'ı semboldü. daha ikinci üçüncü gününde belli olmuştu bunun park'ı korumaktan çok daha öte bir şey olduğu. tabi ki devam etmeli, edecek, edeceğiz. bundan sonra durmak, şu 18 gün yapılanlara hakaret niteliğinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Yetmez ama evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar