xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yıl 2013, parayı bi yerden bi yere transfer edemiyoruz hale bak.. bond çantayla götürcem adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 tek btc ltc oynarken iyiydi benim kafa gitti bu kadar fazla coine takibe yorulmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 fistan ne kadar kardasın şu an, nakite çevirdin mi kazancı takip etmedim başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 /summon chrome su satin aldigin siteleri kastirdim ama hep kerizlemeye calisan heriflerle dolu ya. adamakilli fiyat veren yok oralarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben sabahtan beri 20 dolar falan kardayım sanırım ya. çok garip bi sistem. giderse gitsin diye yatırdım bu arada sırf denemek için. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bingildak said: fistan ne kadar kardasın şu an, nakite çevirdin mi kazancı takip etmedim başlığıtam hesaplayamadım cok karıştı hersey :D tahmini 2500lira falan döndürdüğüm parayı ilk aldıgım zaman tutsam 10kdan fazla kar etmiştim 1-2 gündür btc-e den alıp turkte satarak 2k falan kar yaptım tutmuyorum hic sabit btc-e de ne kadarsa alıp turkte o anki fiyatın biraz üstüne koyup piyasayı düşürmeden satmaya çalışıyorum her türlü %15 gibi bişey kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ne kadarla girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu bitcoinler ile amazondan falan alışveriş yapılıyor mu ? TL'ye çevirmek dışında ne işe yarıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cempostaci said: ben sabahtan beri 20 dolar falan kardayım sanırım ya. çok garip bi sistem. giderse gitsin diye yatırdım bu arada sırf denemek için. garip ne kadarlık aldın da bu kadar kar ettin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fistan şu an mesela 24change'e girsen btc-e seçeneği seçilmiyor Credit Card seçince. Her gün resetleniyor sanırım limit. Arada dönüp bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 emin değilim ya o kadar mı değilmi 700 TL atmıştım sabah hesap kitap zayıf bende biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 NMC trenine atlasam mı geç mi oldu? Bu arada 24change'den direk BTC alma da var ama 900 dolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bekle bence, ben cıktım bir süre nmc'den tekrar bir dusus yasar gibi 6 seviyesine o zaman tekrar bineriz, geceye dogru ucar gider az önce baya düştü o ara al sat yapanlar yine girenler götürdü baya işi düşüyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 serjuhan said: Fistan şu an mesela 24change'e girsen btc-e seçeneği seçilmiyor Credit Card seçince. Her gün resetleniyor sanırım limit. Arada dönüp bakmak lazım. ben yetiştiremedim mesai saatine 10500 lira bi turlattım o kadar sanırım 1300 gibi bi kar yaptım bakıcam birazdan btc-e de kupon bitmis dediydin heralde yarın yine açarlar direk btc-e yoksa okpayden yaparım limiti kaldırdım ben ama hala liqpayde limit sorunu yaşıyorum saatte 1500dolar falan anca gönderebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nedanko btc işine girse ya. btc bölümü açsa direk işte. komisyon da alır böylece yük olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Öeh millet zenginmiş bizim haberimiz yok lan :D ben paticikten bu kadar çok mini sequolar çıkacağını bilmiyodum. 10k turlattım şöyle bir ne lan , 10k param olsa 3.5 dakika sonra bitirmiş olurum ben öyle borç var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 serjuhan said: NMC trenine atlasam mı geç mi oldu? Bu arada 24change'den direk BTC alma da var ama 900 dolar :D bak 7.34'den sattım bekledm 6,78den aldım yine bekliyorum yükselmesini yine 7.4 civarını görürse satıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fistan 10k filan büyük miktarlarda sorun çıkmıyor değil mi? Nihayetinde kredi kartında limit olduktan sonra oradan oraya turlatmak sıkıntı değil. Taş atıp kolumuz yorulmuyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Büyük para döndürmekten çekiniyorum, ufak ufak çeviriyorum ben de ama beklemeler öldürüyor. Adamlar 3 saatte zor yolladılar parayı eft ile. btc-e'ye de para yüklemesi ayrı sıkıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 818 den 810 dolara düştü. garip bir şey ya. neye göre artıyor azalıyor bu meret ? kısaca özet geçebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 suraya destek atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 TRC coştu bugün de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cempostaci said: 818 den 810 dolara düştü. garip bir şey ya. neye göre artıyor azalıyor bu meret ? kısaca özet geçebilecek var mı ? tamamen spekülasyon ve arz a göre. sonuçta bu meret kara para aklama vb için de kullanıldığı için zaman zaman, her işlem yapanın kar düşündüğünü düşünmüyorum. kimisi parasını legal hale getiriyor, kimi de bu durumdan voliyi vuruyor vs işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yildirimokur said: BTC=800 $'ın, LTC=13,5 $'ın altına düşmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar