NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Korax said: Buarada hacim markette suan nekadar bitcoin bulundugu degilmi? Hacim dusuk olursa ya da yuksek olursa tam olarak etkisi ne oluyor? hacim düşük olursa scamler daha rahat yapılabiliyor. bitcoinle toplamda yapılan 50k$lık al satla nvc/nmc gibi daha düşük hacimli paralarda yapılan al satlar haliyle farklı oluyor. o yüzden altcoinler scam için daha uygun eğer treni yakalarsan güzel kar edersin yada oturur ağlarsın ltc bile su anda piyasası oturdu sayılır millet abuk subuk şeylere yönelmeye başladı xpm/ftc/trc falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben al sat yapmayacam. uzun vade yatırım için, patlama olasılığını göze alarak LTC alıp kenara koymak en mantıklısı değil mi? 100 tane LTC alayım diyorum yoksa aynı para ile BTC mi alınır? birde LTC minelayabiliyormuyuz. elektrikten her şekilde içerde mi oluyoruz? getirisi götürüsü nasıl oluyor? gerçi kartın ömrünü kısaltmaya değmez herhalde edit: ATI kart lazım herhalde bunun için Nvidia çok düşük hash rateler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Daha dün demiştim al-sat yapmayıp uzun vadeli yatırıyım dursun diyosanız parayı ltc, nvc, nmc ve xpm 'e paylaştırın diye. dinleyen olduysa kazandığından biraz para gönderebilir .p o değil de tam ben yattım, neler olmuş sonra.. neyse ki doğru yerlere emir vermişim, kazandım yine de bişeyler bu arada paypal'e nasıl alabilirim btc-e'den parayı diye sormuştum da hesabına alamıyomusun demişti. hesaba almak istemiyorum, paypal'e almak istiyorum. var mı çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu novacoini minelamak lazım abi. difficulty bu kadar düşük, fiyatını şaka gibi değerlere hoplatıyorlar. litecoin minelamaktan daha mantıklı şuan. LTC az daha düşsede bugün 100 tane alıp koysam kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 novacoin'in web sitesi acilmiyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 premined scam coin abi bunlar , developerlarinda hayvan gibi coin var manipulasyona asiri acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 aynen adamda 200k var milletten topluyo 10-20k fiyati yukselince 2-3 katina hepsini kaktirir piyasaya deger yerlere iner batarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 detayli bilgi isteyenler burdan litecoin developerlarinin aciklamalarini okuyabilirler : Coblee and wtogami, could you speak to your PPC XPM claims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bizimkiler de internete falan girmeye başlamış demek ki bitcoin'i öğrenmişler shgdhd, bitcoin'e güven olmaz diye uyarmışlar sizin gibi gençlerimizi! http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/897835-bddkdan-bitcoin-uyarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 huehue baya gotleri tutustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BTCTurkte fiyat çok yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 oha 1000 dolara yaklasiorz da btcturk biraz daha hizli yaklasio nedense ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BTC Turk açılmıyor ben de dün geceden beri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 RaidenXelRu said: premined scam coin abi bunlar , developerlarinda hayvan gibi coin var manipulasyona asiri acik. Bİrebir aynı fikirdeyim, sonradan çıkanlara hiç güvenim yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Gece BTC-E falan yükselirken BTCTürk'te çok bi hareket yoktu, sonradan fırladı haliyle.. BTCTürk'ten hesabınıza para yatması ne kadar sürüyor genelde? 3 saattir yatmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben sabah 9 da gönderdim parayı ama hala yatmadı. çok yavaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yarım saate yatıyor. Onaylama kodunu, alıcı ismini falan yanlış yazmış olabilir misin ? Bi kontrol et istersen makbuzunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 @cem: sen mi onlara gönderdin, onlardan mı kendine çektin? @yildirim: onaylama kodu, alıcı ismi? yokki öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yanlış anladım heralde ben. Siz banka hesabınızdan, BTC Turk'e yatırmıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yok kontrol ettim doğru yazıyor hesabımdan btctürke para aktardım. her şey doğru hatta mesaj attım sitelerinden bir problem var mı ? diye. dönüşte yapmadılar çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 oanda da btc eklemiş currency converter a. yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 indireganditürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şu an çok yoğun olabilirler. Sen yine de kullanıcı isminin olduğu mail hesabından [email protected] ' a sorununu anlat, işlemleri hızlandır. Bu mailden cevap veriyorlar sorunlara. Ben de satamadım btcleri 2 gün boyunca.(iyi de oldu aslında :)) Makbuzunu da ataçla gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şu bitcoin ve litecoin topicleri sayesine patiden tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://koinim.com/ şöyle bir site daha var buradan alım-satım yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar