applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ee simdi para yukleyip cekme olayini nasil yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Payeera para attık ordan yedik bi yüzde 6 komisyon şimdi tekrar kendim almaya kalksam yine bir o kadar gidecek. Pfff Acaba çözülür mü beklesem mi? Var mı öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 edit: yanlış yere yazmışım emekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 crypto-coin blog'u açtım, reklam yapsam ayıp olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Olmaz olmaz. Hatta şu topikte yazan faideli bilgileri bi araya topla da ilk çöküş belirtisinde piyasaya girerken yararlanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 çöktü abi zaten şu an. dipte yani btc. 900 e çıkmıştı bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ne çökmesi- ne dibi ? Dipteyse al abi, millet dibe inmesini bekliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tamam şu litecoin mining yazısını bitirim yarın btc-e tutosu hazırlım topicteki bilgilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e'ye nasıl para yükleriz, kazandığımız parayı nasıl alırız olsun tutonuzda. Hadi görüyüm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 finans bölümünden para yatırmak istediğin birimin karşısındaki deposit'e basıyorsun. sonra en altta bir dropdown list var, ordakilerden biriyle yatırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 payeer patladığına göre yerine kullanılan method ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 payeer hiç kullanmadım ben, okpay kullandım. egopay de kullanabilirsiniz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 OKPay'e nerden para atıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi deposit yerinde gözüküyor nerelerden atıldığı, rus sitelerinden biriydi de ismini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 okpay veya egopay de hesaba kredi kartından yükleme var mı? sitelerine bakıyorum göremiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hayır yok, başka yerden aktarıyosun oraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi nereden aktarıyoruz? step by step anlatsanıza şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tek tek girip baktım sayenizde 8-) siz de baksanız görcektiniz gerçi.. e-obmen'den visa veya mc ile egopay veya okpay'e aktarın okpay veya egopay'den de btc-e'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 aldığımın ilk günümde litecoin 2 katına çıkarsa sana 1 dürüm + malbuş yollayacağım. karşılıksız kalmayacak yardımların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hala yapamayan varsa +%5 komisyonla para atmaya başlicam btc-e hesaplarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 zamanında hocama "online currency" hakkında tez yazayım dediğimde "ondan anca proje ödevi olur" demişti bana. bravo kendisine gerçekten. gittik belediyeler vs diye tez yazdık töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tabii daha bitcoin yoktu anca wow gold vs vardı o zamanlar. ama yani öngörü varmış işte bende bırak yazayım değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben de gireyim diyorum bu bitcoin isine ya bayadır takip ediyordum pişman oldum girmediğime. neye yatırmak lazım şimdi litecoin e mi anlayan abiler bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Beyler bunu siz halledin. Ben yorgun düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar