moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sadece bugün için geçerli olarak 1 veya 1.5 bitcoin almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 lazımsa 7 bitcoin var bende şimdi bakarken gördüm vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bana lazim bugun bitcoin kim satabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 mtgox falan yapaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 pişir bitcoini kendin sonra ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yok bişi asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Chemical said: mtgox falan yapaydın? 3-4 gun bekletiyo mt.gox para gidicek vs... bir de islem ucreti var bankadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yok mu satan be yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ben satıyorum. bu arada 200 dolara çıktı beyler geçen aylarda 140 dolarken. bakın bu konu çok önemli hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 oha 90 lardayken satmak üzereydim sonra bıraktım. 0,5 kadar var. keşke vaktinde mininge devam etseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Nasıl mining ediyorsunuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://www.inporylem.com/codex/images/f/fd/Minoc-ipy-map.gif minoc'ta kasabilirsin, pk gelirse dedekorkut'un evi var girişte oraya kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bunun muhabbeti patide ilk başladığında 80 dolarmıydı neydi. Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 inyormaynd said: Nasıl mining ediyorsunuz bunu? Artık mining olayının çok getirisi olmadığını okumuştum, geç kaldın yani başlamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Benim 600-700 lira değerinde vardı , hep kumarda yemiştim hepsini. Sonra daha arkama dönüp bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ne gerekiyor ki kasmak için ? Bir arkadaş vardı Chemical'dı adı sanırım sayfalarca wall-of-text'ler yazarak açıklamıştı da anlamamıştım bir şey oasjfh. Evet o zamanlar 80 dolar idi bir bitcoin. Onu anlamışım bir tek :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 100.000 dolar olacak 10 yil sonra. Doktor bir arkadasim soyledi. Ona da baska bir arkadasi soylemis. 17btc im var bu arada satabilecegim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 10 yıl sonra 1$ olacak, hepsini bana satın. Bir arkadaşım söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 10 yıl sonra 2000 dolar olacak kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Oha 17 bitcoin nasıl mineladın lan :D Çooook eskiden falan başlamış olmak lazım. Ben en fazla kasa kasa 2.5 - 3 bitcoin kasabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 artık mining yapılmaz yapacaksanız satın alın bekleyin. zaten 1 haftada 25 lira artıyor durduk yere kazanç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nereyi kullanıyorsunuz alırken, en güvenilir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 With 156 KH/s you should expect to bring in about 0.6 cents a month. You might want to check your electric bill. :-) Gtx760'la yapılacak farm için bile bunu demiş adamın biri. Sanırım farmlamak için artık baya baya geç, yoksa rakam sallamasyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 asic devreler cikti abi ne gpusu coktan gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 farm asla bitmez abi. farm için özel yapılmış hardwarelar falan da var. ama senin küçük sistemle yapabileceğin bir şey değil. adam güneş enerjisinden elde ettiği elektrikle maliyetsiz farm falan yapıyor. amortismanı çıkarttıktan sonrası sırf kar olacak şekilde. ama mesela farmda değil o doğru. artık önemli olan bu işin ticareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar