reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 5i bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dworgian said: Esh said: Tchibonun kahvesi asiri siradan degil mi? Starbuxtan bile daha kotu olabilir. kahve içmenin kendisi sıradan bir eylem iken kahvenin özel olması? godivayı iç anlarsın abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 o konuda köylüyüm abi kesin anlamam :D neyse denicem ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 starbucks'dan 1 kez filtre kahve icmeye calistim, tadi cok kotuydu iade ettim, aynisindan verdiler... tekrar iade ettim hediye ceki verdiler, hic de tartismadilar. biliyolar ne kadar boktan kahve sattiklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Starbucks'da yapilanlar cok kotu yahu, cekirdegi alip kendim yaptigimda guzel oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ben her zaman gloria jeans kahveleri ictim, eskiden 45 cesit cekirdek satiyorlardi. bu sene TR operasyonu el degistirdi, tekrar pazara girmeye hazirlaniyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 baristasina gore degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Milde aromalı yumuşak bir kahvedir. Ben normal gold alıyorum çibodan, kavanozu 8 tl. Lap lap atıyorum gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Caribou'dan almaya başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 fenn said: off bu ne biçim bir karikatürdür ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.godivatr.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2556 aldım tavsiyeler sonucu, istinye park'da varmış kafesi oradan 32TL e aldım. bütün yol boyunca koktu çanta, akıllara zarar bir kokusu var. buram buram kokuyor. FAKAT kahve olarak içtiğim en kötü kahve olabilir. kahveyi çok zevkle içen biriyimdir, nefret ettim resmen 32 TL verdiğim için içiyorum, bitsin diye uğraşıyorum :/ kahve gibi değil, böyle kız kahveleri var ya starbucks'da aromalı şekerli böyle yanarlı dönerli, onlar gibi tadı. ben sevmiyorum belki ondan nefret ettim. bana hiç katkısız olacak, çekirdek ve su sadece. şeker, aroma vs. sevmiyorum. midem bulanıyor bundan 2 bardak içtikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bingildak said: http://www.godivatr.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2556 aldım tavsiyeler sonucu, istinye park'da varmış kafesi oradan 32TL e aldım. bütün yol boyunca koktu çanta, akıllara zarar bir kokusu var. buram buram kokuyor. FAKAT kahve olarak içtiğim en kötü kahve olabilir. kahveyi çok zevkle içen biriyimdir, nefret ettim resmen 32 TL verdiğim için içiyorum, bitsin diye uğraşıyorum :/ kahve gibi değil, böyle kız kahveleri var ya starbucks'da aromalı şekerli böyle yanarlı dönerli, onlar gibi tadı. ben sevmiyorum belki ondan nefret ettim. bana hiç katkısız olacak, çekirdek ve su sadece. şeker, aroma vs. sevmiyorum. midem bulanıyor bundan 2 bardak içtikten sonra. Aromali kahve herkese gore degil demek ki (: ustunde essek kadar yaziyo abi truf aromali diye. Sade kahveciye gelmez. Gonder bana eger begenmediysen, sana jacobs yolliyim standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yok aromalı olduğunu biliyordum, mesela starbucks'dan aldığımız kahvelerde aromalı. sumatra vs. hepsinde bir aroma oluyor "earthly", "floral" falan, bende hani onlar gibidir diye düşündüm. onlarda hani çekirdekte bir fark hissediyorsun ama çekirdek 95% se aroma 5% geliyor. bundan aroma 70% çekirdek 30% gibi bir şey. ondan mideme dokundu sanırım. antalya'ya döndüm, "evlendim" artık bu paketle yapacak bir şey yok hehe. olsun denemiş oldum, içimde kalırdı alıp denemesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 O floral filan aroma değil tam, şarapda kımırco meyve tadları var gibi o, içine aroma koymuyorlar Starbucks Verona'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yanlış şeyi yazmışım ya, "tamamlayan lezzet" yazıyor ya, onu diyorum. "karamel", "limon" vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 fenn said: ahaha detaylar gülmekten öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Starbuckstan kahve mi alinir len malmisiniz? He orda kizlar teklif ediyorsa alin tabi ama sosis tarlasi gibiyse almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bizde sirkette tchibo gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 türk kahvesi içiyorum yoksa nescafe gold + süt tozu yetiyor lan dediklerinize bulaşsam iyice tikkycan bişey olacam demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN/59778849cea29f26/Privat-Kaffee-Guatemala-Grande-Vakum-2X250g.jpg Bundan aldim, iyiymis. Oyle en en iyi kahve demem ama icilir, guzel. Starbucks cekirdekleriyle ogutup yaptigimla ayni kalite iste. Tavsiye ederim. Ogutmeme olayi cok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bir daha eminönü, sirkeci taraflarına işiniz düştüğünde nuri toplar kahvecisine uğrayın Odun ateşinde kavrulmuş kahve çekirdeği satarlar Türk kahvesi sevmesenizde bu adamlarınkinden alın biraz, çok güzeldir bu adamların türk kahvesi, kuru kahveci mehmet efendi bunların yanında baya fabrikasyon kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://kahvefabrikasi.com/ French press icin single origin kahvelerini tavsiye ederim, el salvador falan. Harmanlar anca espressoyla guzel, frenchle tadi hos olmuyo harmanlarin bence, aromasi govdesi falan cok karmancorman oluyo algilanamiyo hicbisey. Espressoda guzel harman mutluluktan aglatiyo o ayri Siparisi verdiginde kargoya verecekleri gun kavurup yolluyolar, tazecik oluyo kahve geldiginde inanilmaz kopuruyo. Hep starbucks icmissen taze kavrulmusun kopugu seni mest edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 starbucksta bayat oluyor genelde çekirdekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 En taze 3 aylik kahveye rastladim ben. Bildigin avrupanin artanini eritiyolar bence turkiyede sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar