Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamesrocket.com

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Genel oyun bolumu olmadigi icin buraya aciyorum. Ilk once demem gereken sitenin tamamen legit oldugu, Nintendo'nun sitesinden ogrendim ben, suradan: http://www.nintendo.co.uk/Nintendo-3DS/Download-Content/How-to-buy-games/How-to-buy-games-347408.html

SItede her platforma oyun var, Steam oyunlari da satiyorlar, Nintendo eShop oyunlari da, MMO'lar da. Fiyatlar ucuz, 3DS oyunlarinin eShop kodlari mesela eShop'tan 5 Euro daha ucuza geliyor, boylede NA eShop ile fark 10$ kadara dusuyor. Steam oyunlari da daha ucuz oluyor bazen Steam'den.

Kullanilir site, Nintendo endorse etmese buyuk ihtimalle kullanmazdim (ozellikle banner'da bile typo oldugu icin) ama guvenilir Nintendo dolayisiyla.

http://www.gamesrocket.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
pokemon x almaya çalıştım şimdi paypal ile, verification için photo id, benim photo id ile resmim, kaymakamlıktan ikametgah vs tonla şey istediler. 5€ için o kadar cambazlık yapamam deyip paramı geri istedim, bakalım.

masakari yazmış diye ben de alayım dedim ama hüsran.

hayır herifler paramı çektiler paypal'den, sonra verification istiyorlar şaka gibi. iş çıktı başıma.
Sosyal ağlarda paylaş

DarkC1oud oradan aldı oyunu sorun yaşamadı ki bana da tavsiye etti.
DarkC1oud said:

Masakari said:

130 TL ye geliyor şuan eshop, yok mu 100 TL altına alabileceğim bir yer ?
Ben 107 TL aldım.Code geldi hemen ama indirmeme izin vermiyor. http://www.gamesrocket.com/buy/Pokemon-Y-eShop-Code.html

Alıntı yapayım da mesaj gitti gelince bakar, nedir ne değildir anlatır.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon sen yazdın diye aklımda kalmış, doğru onun mesajıydı. neyse denedim işte, parayı paypal çekti gözüktü. verification lazım telinizi verin diye mail geldi, webforma girince telefonu kabul etmedi, bu sefer photo id vs vs tonla şey istediler. bir de altına "vermek istemiyorsanız support'a mail atın sipariş iptali için" yazmışlar. e kardeşim onları isteyeceksen parayı çekmeden isteyeydin ya.

attım mail daha cevap yok. paypal'e dispute mu yapacağım şimdi iş aldım başıma. hayır başka yerden de alamıyorum onların cevabını beklediğim için, tam rezillik.

hayır paypal parayı size ödemiş, "unfortunately, cases of fraud with stolen credit card data repeatedly occured recently. In order to protect you from abuse of your account data and possible damage, we have to execute a payment verification." nedir yani akıl fikir. size ben kredi karıtyla ödemiyorum ki. paypal'i kandırdıysam onların sorunu, sizin değil. photo id'mi napacaksın zaten sizin sitenize ne isim, ne başka bilgi veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pazar günü çalışmıyormuş customer service, şimdi eshop'tan oyunu alıp da yarın bunlar customer service mesajını görmeden kodu yollamazlar umarım. her ihtimale karşı paypal'den itiraz yolladım. pokemon için 85€ giderse camdan fırlatırım aleti herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

pazar günü çalışmıyormuş customer service, şimdi eshop'tan oyunu alıp da yarın bunlar customer service mesajını görmeden kodu yollamazlar umarım. her ihtimale karşı paypal'den itiraz yolladım. pokemon için 85€ giderse camdan fırlatırım aleti herhalde.

Öle bir şey olursa 2. kodu bana sat işin görülsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Paypal'den özellikle yazdım kodu yollamayın, refund edin diye, herhalde sorun olmaz. Emailde de özellikle net yazdım zaten, right to withdrawal için de kodu almadığınız sürece demişler zaten.

ama parayı çekmeden önce istemeleri lazım ne isteyeceklerse. Paypal hesaba geri yatırır umarım, kullanmıyorum zaten para atıl durmasın hesapta.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen benimde başıma geldi bu. yüz tane şey isteyince dedim kalsın bunlara niye o kadar private data vereyim hem de uğraşayım. gittim başka yerden aldım. atar bile yaptım, ertesi gün parayi iade ettiler

işte paypaldan dispute yapılmasın diye önlem sanırım bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...