Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300: Rise of an Empire [2014]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
film baya tırt idi ya.

ilk filmde aşağılanan çiftçiler çobanlar savaşıyor. ama spartalılar gibi doğrayıp biçiyolar...
oldu mu şimdi...
Mesaj tarihi:
3d teknolojisi çok kötü ya. şuana kadar 3d izleyip keyif aldığım film yok. renklerden bi bok anlamıyorum ya. sinema tarihine atılmış en büyük kazıktır lan 3d.
Mesaj tarihi:
senko said:

çiftçi köylü dediler hepsi yine sixpack anasını satıyım
anlamadım ben bu işi.

kaçırmışınız. askerleri takviye olarak tüm gücü kullanmak için sanatçı çiftçi ne varsa topluyolar. 300ün ilk filmindeki tüm abiler sikspekti ama bu filmde çokca tıfıl abi de vardı. şimdi testesteron bastıran filmde bana hımbıl abi resmi buldurtmayın sdfds
Mesaj tarihi:
Ben filmi Ankara IMAX'te izledim. 3D'si baya iyiydi. Zaten artık IMAX dışında 3D filme gitmiyorum, kimseye de önermiyorum. Gerçekten güzel olmuyor IMAX dışındaki 3D sinema salonları. Ama IMAX <3 oyhşş
Mesaj tarihi:
senko said:

bol aksyion, kan, full gaz, instagram efektleri
daha ne isticen ki filmden
fransiz sanat filmi olmadigina gore benim tum beklentilerimi karsiladi

paso testesteron bastim izlerken...

aynen abi, bonus olarak gemilere ortadan girme sahnelerinden orgazmik keyif aldım, aylar sonra ilk kez rtw oynayasım geldi, patch falan da gelmiş hazır.
Gerçekçiliğin zerre umurumda olmayıp bu kadar keyif aldığım bi film daha yok sanırım ehuhe
AYRICA EVA <3333
Mesaj tarihi:
Sesler dialoglar olmamış lan nerde ilk filmdeki gaz böğürmeler dialoglar nerede burdaki gayimsi dialog ve sesler.
Genel olarak güzel film izlenir yani ama böyle tüyleri diken diken edecek leonidas gibi adam lazım 3.ye :D
Mesaj tarihi:
Ben çok beğendim filmi.İlk filmden çok daha gerçekçi.İlk film ile paralel gitmesi ayrı güzel.Ayrıca ilk defa denizde geçen bir savaş filmi de izlemiş oldum böyle kılıçlı kalkanlı:)
Mesaj tarihi:
Filmi film olduğu için izlemek?
Ben hep sinemanın dekorunu falan izlemek için gidiyorum.Bir de yiyişen çiftler varsa değmeyin keyfime he he eheh
Mesaj tarihi:
Red said:

3d teknolojisi çok kötü ya. şuana kadar 3d izleyip keyif aldığım film yok. renklerden bi bok anlamıyorum ya. sinema tarihine atılmış en büyük kazıktır lan 3d.

Hobbit 2de güzeldi ya hatta adamlar yapmış dedim kendi kendime.

IMAX ini de görmedim bi de.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bugün gitme şansı bulduk, hoşuma gitti benim baya. gözler bir liyoneydıs aradıysa da, aksiyon, çekimler, görsel efektler yine çok çok iyiydi. başrol kimdi bilmiyorum ama iyi bir performans sergilemiş.

artemisa abla dehşet. sevişme sahnelerinde salondaki erkekler olarak rise of an empire'ı bizzat çektik.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...