Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 film baya tırt idi ya. ilk filmde aşağılanan çiftçiler çobanlar savaşıyor. ama spartalılar gibi doğrayıp biçiyolar... oldu mu şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 çiftçi köylü dediler hepsi yine sixpack anasını satıyım anlamadım ben bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 tarlada bahçede çalışıyor olm adam, sabah akşam senin gibi koltukta yayılmıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 3d teknolojisi çok kötü ya. şuana kadar 3d izleyip keyif aldığım film yok. renklerden bi bok anlamıyorum ya. sinema tarihine atılmış en büyük kazıktır lan 3d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 senko said: çiftçi köylü dediler hepsi yine sixpack anasını satıyım anlamadım ben bu işi. kaçırmışınız. askerleri takviye olarak tüm gücü kullanmak için sanatçı çiftçi ne varsa topluyolar. 300ün ilk filmindeki tüm abiler sikspekti ama bu filmde çokca tıfıl abi de vardı. şimdi testesteron bastıran filmde bana hımbıl abi resmi buldurtmayın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Red said: 3d teknolojisi çok kötü ya. şuana kadar 3d izleyip keyif aldığım film yok. renklerden bi bok anlamıyorum ya. sinema tarihine atılmış en büyük kazıktır lan 3d. +1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 + baş ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Avatar işte bu akımı başlatan, abv avatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ben filmi Ankara IMAX'te izledim. 3D'si baya iyiydi. Zaten artık IMAX dışında 3D filme gitmiyorum, kimseye de önermiyorum. Gerçekten güzel olmuyor IMAX dışındaki 3D sinema salonları. Ama IMAX <3 oyhşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ben de angara IMAX'te izledim. tanisalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 eva green'de memeçmiş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 senko said: bol aksyion, kan, full gaz, instagram efektleri daha ne isticen ki filmden fransiz sanat filmi olmadigina gore benim tum beklentilerimi karsiladi paso testesteron bastim izlerken... aynen abi, bonus olarak gemilere ortadan girme sahnelerinden orgazmik keyif aldım, aylar sonra ilk kez rtw oynayasım geldi, patch falan da gelmiş hazır. Gerçekçiliğin zerre umurumda olmayıp bu kadar keyif aldığım bi film daha yok sanırım ehuhe AYRICA EVA <3333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 gayet iyi filmdi. 1. ile çok iyi bağlamışlar eva ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Sesler dialoglar olmamış lan nerde ilk filmdeki gaz böğürmeler dialoglar nerede burdaki gayimsi dialog ve sesler. Genel olarak güzel film izlenir yani ama böyle tüyleri diken diken edecek leonidas gibi adam lazım 3.ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 eee bunlar atinalı ondan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ben çok beğendim filmi.İlk filmden çok daha gerçekçi.İlk film ile paralel gitmesi ayrı güzel.Ayrıca ilk defa denizde geçen bir savaş filmi de izlemiş oldum böyle kılıçlı kalkanlı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Filmi film izlemek için izleyin arkadaş güzeldi işte film valla ben çok zevk aldım izlerken görsel mörsel güzeldi. Eva green ya kadın farklı duygular uyandırıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Filmi film olduğu için izlemek? Ben hep sinemanın dekorunu falan izlemek için gidiyorum.Bir de yiyişen çiftler varsa değmeyin keyfime he he eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 yok böyle film eleştirmeni gibi gidiyolar bazıları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Red said: 3d teknolojisi çok kötü ya. şuana kadar 3d izleyip keyif aldığım film yok. renklerden bi bok anlamıyorum ya. sinema tarihine atılmış en büyük kazıktır lan 3d. Hobbit 2de güzeldi ya hatta adamlar yapmış dedim kendi kendime. IMAX ini de görmedim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 çıktım yarıda anasını satayım, çok bayık geldi bana film. sanırım artık büyüdüm lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bugün gitme şansı bulduk, hoşuma gitti benim baya. gözler bir liyoneydıs aradıysa da, aksiyon, çekimler, görsel efektler yine çok çok iyiydi. başrol kimdi bilmiyorum ama iyi bir performans sergilemiş. artemisa abla dehşet. sevişme sahnelerinde salondaki erkekler olarak rise of an empire'ı bizzat çektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sevisme sahnesi olmamis hic. Hem de hic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Sevişme dediniz eva green dediniz. Bir adam kadının üzerine hopladı sonra da bir kadın adamın üzerine hopladı bitti, literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 kötüydü. bi de o kan, deniz, ışık grafikler neydi ya. birinci filmden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar