CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ben hic denk gelmedim ona, eciş bücüş ustunu cikarip fln oynayan cocuklar var, geyik olsun diye izlenirde belki oda 10-15 dk. İngilizceden once turkce lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ya cok pro olmayada gerek yok, gondar yapta bi link at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 steam nasıl yapıyoruz ki. 8mbit yeter mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hadi biri beni weste geçirsin. vinggore nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2mb upload şart en az , ttnetteyim şu an silkseler lol stream yapamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Vingthor said: hadi biri beni weste geçirsin. vinggore nick. Lee hala saçma sapan, kaldıgın yerden devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ettim 6 ay sonra bi giriym dedim 17-2-14 mü ne bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 prodan öte bağlantı kaldırmıyor ki. bilgisyarımın durumu iyi. 3mbit uydunet var. hem stream hem oyun olmuyor. feci ping artışı ve lag oluyor bende stream i açar açmaz. ben 10 dkaika salak salak şeyler yaptım o sırada bile 50-60 kişi girip çıkmıştı. işte programı ayarlıyorum nette guidelara bakıyorum onu izleyip yorum ypaan insanlar vardı. insanlar sıkılmış epey bence. streamden para kazanayım derdiniz yoksa türkçe yeter işte. türkçe konuşun türkler izlesin. epey izleyen var çünkü yani. türkçe yorum çok görüyorm izlerken elalemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Türkiye sunucularında hakikaten oynanmaz ya daha yeniyim 1 haftadır oynuyorum. Dota 2'ye başlayacaktım arkadaşlarımın hepsi LoL oynuyor diye ona başlayayım dedim. 9 level oldum ama hep loserlar benim takıma düşüyor. Daha minyonlar harekete geçmeden 3 kişi ölüyor. Bir hero alıyorum adam onu alamadığı için çıkıyor. Hero seçiminde yarış yapıyoruz resmen.. Jungle herosu alıyor jungle'a uğradığı yok. 3 kişinin arasına dalıyorlar birini öldürmek için onu bile öldüremeden ölüyorlar. Rakip de çok güçleniyor sonra.. Gerçekten adamı kanser eder Türkiye sunucuları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 o level'de ne bekliyorsun :) ben euw leveling yapıyorum aynı tipler orada da var ,hatta her oyun afk oluyor 2-3 kill veren rage quit atıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Başka serverlarda da 30 olana kadar böyle şeyler oluyor.Türkiyeye has değil.Türkiyeye has olan şeyler başka şeyler arkadaaşlar.Adres verler, ne olursa olsun flame yapmalar, anında küfürler hangi lig olursa olsun, ata sporumuz küfür çünkü amk,nerdeyse challenger a kadar düşük seviye oyunculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 challenger tiplerin de %70'i aynen dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 because we're turkman! hard ego low play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 patch gelmiş. orantısız olmuş visual upgrade. drake falan çocuk oyuncağı gibi kalıyo çimlerin yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yeni masterylere alışma süreci asofaksof abi resimlerini niye değiştiriyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yeni nasus çok kötü olmuş. sesi de görünüşü de efektleri de iğrenç. yeni healthbarları da hiç sevmedim. nicklerin fontu da berbat. sırf değişiklik olsun diye bazı çalıları küçültmek de saçma bi fikir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 daha sadece masterylere baktım ama abi baya sıçmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Fps Dropları farkettiniz mi ? İğrenç olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Nasus model iyide animasyonlarını pek sevmedim seslendirmeyide keşke bıraksalarmış eskisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Fps drop yok bende. Ama hp bar konusunda şov yapmışlar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 giriyorum bakalım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi itemleri koyma yerinde 4 tuşuna free item getirmişler , ulan ben orda zhonyamı deathfireımı tiamatımı kullanıyodum yaptıkları işe bak ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Options -> Keybindings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 fark ettim :D asdfaskfaks tepem attı ilk görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 colorblind'ın off olduğu durumlarda da allyların healthbarlarını mavi yapmışlar bu ne iğrençlik ya. onlar yeşilken bizimki sarı olsaymış madem farklı bi şey yapmak istiyosun ya da renk ayarını bırak biz kendimiz yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar