Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
19 level
normal aram sırası. hiç mi oynayan yok aram anasını satayım :'(

yok bi de rakip olarak diamond gold adam falan da veriyo, levelımla alakası olduğunu da sanmıyorum anasını satayım. çok saçma.
Mesaj tarihi:
ahm8 ve tayfası luşian bilmiyörü o aslında çogii
şaka maka q nun scale 20% felan artsa yada parley stayla olsa (onhit crit vs düzgün etkili) luşıan çok dengeli hoş bi champ olur gibi mobility cogii

Ps: twitching early gamenini nerfliyen zihniyeti ben...
En ii counter oldu medicore earlygamede.
Mesaj tarihi:
Diana, Darius, Elise bunlardan hangisi (yada hangileri) alınır?
indirim oldukça birşeyler alayım (toplamda 3-5 taneyi geçmeyecek şekilde) diye düşünüyorum. Oyunda da yeni olduğumdan ve indirimler kaçtığından buradan sorayım istedim. Bunlardan alınacak birşey var mı?
Mesaj tarihi:
darius dan emin olamadım ya. İndirimde kaçırırsam üzüleceğim şeyleri açmayı istiyorum gereksiz para harcamamak için. Zaten yatırımı tr serverına yapıyorum (bugün ts de tr nin üst seviyelerinde şöyle eğleniyoruz, böyle eğleniyoruz diye kanıma girdiler)
Mesaj tarihi:
champ select yaptıktan sonra loading ekranına gelmeden crash yiyorum oyunda,çoğu oyunda oluyor,pc'ye restart atıp reconnect yapıyorum sorunsuz yüklenip giriyor,var mı böyle bir hata alan?
Mesaj tarihi:
bekle ?

oyundan atıyor beni,bekle dediğin ne abi anlayamadım.

ya jungler oynuyorum,böyle oyuna geç girdikten sonra buff çalınmış oluyor veya base'den geç çıktığım için invade yiyorum bazen,feci sinir bozuyor
Mesaj tarihi:
client crash bende de oluyordu, frejilord patchinden sonra başladı hatta. her oyun 2-3 kere reconnect yapmak zorunda kalıyordum, ranked oynamıyorum sırf bu yüzden.

yeni ssd alınca format attım, şimdilik bir sorun yok gibi, forumlarda da net bir çözümü yok. frejilord maplerinden kaynaklanıyor diyen de var, uyumluluk vs. kastırın diyen de var ama hiçbiri işe yaramamıştı bende.
Mesaj tarihi:
S-H said:

champ select yaptıktan sonra loading ekranına gelmeden crash yiyorum oyunda,çoğu oyunda oluyor,pc'ye restart atıp reconnect yapıyorum sorunsuz yüklenip giriyor,var mı böyle bir hata alan?

Bu, tam lobby kapanıp oyun acılırken başka birşey yaparsanız oluyor, tecrübeyle sabit. GÜM sesini duydugunuzda herkesin doldugu ekran çıkana kadar bişi yapmayın, çıkmıcak o sorun.

Alt tab yapıp browselıcam diye kaç oyuna geç basladım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...