FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 19 level normal aram sırası. hiç mi oynayan yok aram anasını satayım :'( yok bi de rakip olarak diamond gold adam falan da veriyo, levelımla alakası olduğunu da sanmıyorum anasını satayım. çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 şu an serverda felaket lag olduğundan kimse oynamıyordur belki. şahsen firstwin almaya tiksiniyorum yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ping olsa iyi,ms 70 delay 3-4 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 normalde 0.5 sn gibi bi delay var da combata girince direk 2-3 snlik spikelara dönüyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ahm8 ve tayfası luşian bilmiyörü o aslında çogii şaka maka q nun scale 20% felan artsa yada parley stayla olsa (onhit crit vs düzgün etkili) luşıan çok dengeli hoş bi champ olur gibi mobility cogii Ps: twitching early gamenini nerfliyen zihniyeti ben... En ii counter oldu medicore earlygamede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Diana, Darius, Elise bunlardan hangisi (yada hangileri) alınır? indirim oldukça birşeyler alayım (toplamda 3-5 taneyi geçmeyecek şekilde) diye düşünüyorum. Oyunda da yeni olduğumdan ve indirimler kaçtığından buradan sorayım istedim. Bunlardan alınacak birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 karthusu lanede kata hariç kim counterleyeiblir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 elise iyi,diana iyi fizz,kassadin,jayce,zed pataklar epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 darius alınmaz bence elise alınabilir indirimdeyken hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 2 elise dendi. Elise alayım o halde. Kaçırdığım için ilerde üzülmek istemem :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 darius al bence. lolcounter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 darius dan emin olamadım ya. İndirimde kaçırırsam üzüleceğim şeyleri açmayı istiyorum gereksiz para harcamamak için. Zaten yatırımı tr serverına yapıyorum (bugün ts de tr nin üst seviyelerinde şöyle eğleniyoruz, böyle eğleniyoruz diye kanıma girdiler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Darius oynaması basit sıkıcı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 darius alacam tek atacam nedir ya. paso yazıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 champ select yaptıktan sonra loading ekranına gelmeden crash yiyorum oyunda,çoğu oyunda oluyor,pc'ye restart atıp reconnect yapıyorum sorunsuz yüklenip giriyor,var mı böyle bir hata alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bende de oluyor, hatayı verdikten sonra bekle diyorum bi 10saniye sonra falan düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bana çok nadir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bekle ? oyundan atıyor beni,bekle dediğin ne abi anlayamadım. ya jungler oynuyorum,böyle oyuna geç girdikten sonra buff çalınmış oluyor veya base'den geç çıktığım için invade yiyorum bazen,feci sinir bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 windows hata veriyor bende, farklı durum demek ki anlayamadım ben ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 client crash bende de oluyordu, frejilord patchinden sonra başladı hatta. her oyun 2-3 kere reconnect yapmak zorunda kalıyordum, ranked oynamıyorum sırf bu yüzden. yeni ssd alınca format attım, şimdilik bir sorun yok gibi, forumlarda da net bir çözümü yok. frejilord maplerinden kaynaklanıyor diyen de var, uyumluluk vs. kastırın diyen de var ama hiçbiri işe yaramamıştı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 oyunun sebepsiz kapanması, hata verip kapanması, anlamsız takılması gibi şeyleri ben de çok yaşıyorum son zamanlarda.. alıştım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 dota 2 var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 onda da huzur yok anasını satayım, rusundan bıktım amarika serveri seçiyorum orda da HUEHUEHUEHUE BRBRBRBR JAJAJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 S-H said: champ select yaptıktan sonra loading ekranına gelmeden crash yiyorum oyunda,çoğu oyunda oluyor,pc'ye restart atıp reconnect yapıyorum sorunsuz yüklenip giriyor,var mı böyle bir hata alan? Bu, tam lobby kapanıp oyun acılırken başka birşey yaparsanız oluyor, tecrübeyle sabit. GÜM sesini duydugunuzda herkesin doldugu ekran çıkana kadar bişi yapmayın, çıkmıcak o sorun. Alt tab yapıp browselıcam diye kaç oyuna geç basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yok yok onu da yapmıyorum,mesela şampiyonu seçip wc'ye gidiyorum dönüşte crash yemiş şekilde buluyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar