Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 baktım netde 25k nın üstünde bi hesap gördüm. Birde bundan 2 sayfa mı olacak? yani 75 saat değil 150 saat rune açacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bi ad bide ap sayfa diziceksin işte sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yoo bana 75 saat çoktu, 150 oldu. Farklı oynamak istersen 300 olur diyorsun. Uzun işmiş. Neyse teşekkür ederim, sayende lol maceram kısa sürdü. Olayı çok sevimsiz bulduğumu söylemeden edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 niye yav. dizmesi zor ve sabır gerektiriyo ama dizincede baya baya avantajlı oluyosun. 20 olana kadar açacağın herolarda yeter ya baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Denge ve eşitlikten yanayım. Diğer türlü ezince veya ezilince hiç bir türlü zevk almıyorum. Skor yapmak vs. değilde, çekişmeli maçlar beni eğlendiriyor. 300 saat oyun süresi ile rune dizerken kafayı sıyırırım malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 eğlencesine oyna o zaman. canın sıkılınca feedle leave at vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Aslında dota oynuyorum ama bu oyunuda düzgünce deneyeyim dedim. 30 göreyim, iyi bir yere kadar yükseleyim.. vs. hesabı yaptım fakat olmadı. Yapacak birşey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Cok abartmisin. Sen lvl 20 olana kadar cogu rune suz yada dandik rune la oynayan insanlarla oyniycaksin yani esitlik var 20 de de asil onemli olan armor ve magic resist rune lari onlarda ucuz tanesi 170 ip mi neysi. 20-40 fazladan oyun atana kadar primal 3 ryne u da tier 1 al 3.5-4 eksik ad olsa bisey farketmez. Oyunu sevdiysen hicbir seyi kasmak külfet gelmiyor cunku herseyin kolayi var azcik mantigin yerinde olsun yeter. Minor %5lik falan perfirmans artirmak icin yapicagin upgradeler 50-60 saat gameplayini alicak ilerde oda farketmeden toplaniyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 level 20ye kadar rune mune dizip boşuna ip harcamayın zaten oraya gelene kadar karşıya gelen adamlarda rune olsa nolcak olmasa nolcak 20den sonra biriken ip ile rahat 2-3 sayfa tier 3 rune dizer rahat edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 20 den 30 olana kadar biriken yetecekse sorun yok. Birde abarttığım birşey yok. Sadece söylenen şeyler üzerinden hesap yaptım. 30 olduktan sonra hazır olmayacaksa, onlarla oturup kasmaya uğraşacaksam işime gelmez diye düşündüm. Budur yani kızmanıza gerek yok :P açıklamalar için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yok kızma degil yavf, oyunda keyfini kaçırcak bir grind sistemi yok soyleyenler yanlis hesap yapmis. 20 den sonra hero almayi kesersen 30 a geldiginde 2 sayfa rune rahat rahat doldurursun doruk un dedigi gibi. Sonra gene devam hero almaya. Hatta 20-30 arasi hero almak istiyorsan mesala 20 tl gibi cüzi bir paraya 2 tane 6300 iplik hero alabilirsin. İndirimleri yakalarsan hele 4 hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 2 tane gold'da oynayan, 2 tane orta karar oyuncuyuz(smurfluyoruz) eu west'te, aksam genelde 8-9'dan sonra bizle oynayacak birileri varsa eklesin, 30 olunca konpile renkıt atarız muhtemelen. euwest: aentee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 44dk'da 160ck alan mid'ler var,konuşmadan insta lock falan yapıyorlar bir üstündeki veya altındaki ondan önce mid alamasın diye naut jung oynadım creep sayımız aynıydı,nasıl kazandık bu oyunu hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi oyunu install ederken mid yazan adam var ya. çok acayipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 aram'da ks diyen adam var. karthus'un ultisine ks diyen adam bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 adam çalmak için atıyosa niye ks denmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 aente said: abi oyunu install ederken mid yazan adam var ya. çok acayipler. ahahaha bende şöyle bir şeye denk geldim. EU Westte hi mi falan denirken TR sunucuda ranked oyunda ilk olarak 'oç mid benim' . Selam yerine küfür var bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 daha önceden hero önerisi istemiştim, veigar ile ilgili yazılan yorumlar hoşuma gitmişti. Ama oyun sonuna kadar kendimi etkisiz hissediyorum. Hani ufak ufak haraslıyorum, killde alıyorum. Rakipler zorlamıyor. Rahat rahat kaçabiliyorum. Yeri geliyor takımı kurtarıyorum ama... Takım oyun sonuna kadar biraz etkisiz hissettim kendimi. Zaten 30 dakikada oyunlar bitiyor. İlerde oyunlar uzayınca etkisi elbet artar. Şimdi yeniden hero soruyorum. oyun başından sonuna kadar, kendimi etkisiz hissetmeyeceğim, burst yapabilen bir şey var mı? Hani biraz haraslamak hiç problem olmaz. Öncelikle şunu sorayım. Böyle skilleri gecikmeli ama acıtan birşey var mı? Adamın gittiği yönü tutturmayı becerebilirim :P. Daha önceden altdaki tavsiyeleri almıştım. Bugün bunları araştıracağım. lux-leblanc , garen, katarina, hibrid teemo, akali, talon, rengar-riven, zed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Zyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 brand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 cassiopeia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Heimer :p early de lee sin iyi zed(tu) yazdıklarından lux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 brand ya da cass al ikisi de yargılar dmg konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 3 farklı öneri hm. 3 ü de öncekilerle tutmamışım. İstediğim şey fazla değişmedi diye düşünüyordum, sanırım yanılmışım. Tamamdır onlarıda listeme ekledim. Teşekkürler. Uyuz bir oyun oynadım az önce veigarla. Adamı haraslıyorum. 10 kez vurdum. Adam üstüme bi atladı 1 skill ile 1 tane vurdu. 2 mizinde hp si eşit. Ulan o kadar boşunamı vurdum ben ona :D. Stunın köşesini tam adama denk getiremesem ölmüştüm. Hani itemlara felan baktım adamda da birşey yok. Zaten oyun başı sayılır. Level 5 iz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 cass dediğin gibi çok skill shot değil lux-brand skill shot zed melee burst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar