bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Noyzura said: bingildak said: Noyzura said: axedice said: Noyan sence benim burcum ne? http://astroloji.mahmure.com/astrolojiler/cin-astrolojisi/okuz-burcu noyan sayesinde bir şey daha öğrendim, tavşanmışım bende. mutlu oldum.< hayırlı olsun. elin değimişken şuna da bak : http://www.chentick.com/yazilar/maya-burcunu-ve-ozelliklerini-ogren baykuş - yürü be said: Temel Özellik : otorite ve statü. Özellikler Korkusuz Cesur İç ses Güven Derin Gerçekçi Mistik iletişim İnayet Baykuş burcu tipik olarak bir karmik temizlenmeyi sembolize eder. Baykuş günüde doğan insan için bu hem bireysel anlamda kendi karmasının temizlendiği bir yaşam hem de genel anlamda içinde yaşadığı toplumda bir karmik temizlenme anlamına gelir. Yüksek bir bilincin rehberliğinde girilen geçici bunalım dönemleri baykuş insanı için önemli bir rol oynar. Bu dönemleri yeni bir hayat ve genişlemiş bir şefkat duygusu izler. Baykuşlar gibi tembel ama bilge olur bu burcun insanı. Sorumsuz bir hayat izlese de genelde şanslı olur, ve zenginliğe doğru yol alır. Dikkat etmesi gereken bir özelliği de, eş olarak sadık olmak konusunda olan zayıflığıdır. Evlilik hayatı fırtınalı geçebilir. Yaşlı ruhlar. Kadim zamanların bilgeliği. Baykuşun enerjik simgesi herşeyin ötesi ile olan bağlantıdır. Bu burçta doğanlar doğal olarak telepatiktir ve hakikaten gezegen üzerindeki her kutsal mekana nüfuz etmiş bilgelik rüzgarlarıyla bağlantıdadır. Kendileri için en iyiyi isterler ve kendi yüksek standartlarında olmayanı reddederler. Baykuş burcunda doğanlar faydacı hassasiyetlerinden dolayı çoğu kez statü ararlar ve otorite ile ilgilidirler. Bu çoğunlukla diğerlerinin yanındayken kendilerinin farkında oldukları anlamına gelir. Bu burcun büyük içsel gücü, arkeolojik aramalardan çıkan hazinelere kıyasla çok daha değerli bir bilgeliği insanın kendisinde keşfetmeyi sağlayan sessiz bir içgözlem imkanı verir. Dengeden uzaklaştıklarında yaşama karşı katılaşıp ilişkilerinde acımasızlaşıp hissizleşebilirler. Bu noktada kendi kendini affetme değerlidir. Hayatlarındaki zorluklar ve keskin farkındalıkları neyin işe yarayıp neyin yaramadığını bilmelerine ve başkaları için mükemmel bir rehber olma potansiyellerine işaret eder. Kişiliği : Ciddi, bilge, derin, gerçekçi ve faydacı. Hayata karşı katı, statü bilinçli. Ara sıra diğerleri tarafından domine edilir. Yüksek standartları vardır. Temel Sorunu : Öz farkındalık ve kendine güvensizlik sorunlarını aşmak. Çözüm Yolu : Kariyerinde yükselmek. Her ne yapıyorsa onda üstün olmak.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Batı burcum yengeç hadi bu güzel bi hayvan da. Fare ne arkadaş. Bi burç sisteminde hem fare hem ejderha olması nasıl bir adaletsizliktir. Maya burcum da "su" çıktı zaten. Burçların özelliklerini okudum benimle hiç alakası yok, herkese hitap edecek şekilde yazılmış genel geçer ifadeler var her zamanki gibi. Burçlar yalan, tmmtşkglgl
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Memphis13 said: Gelişiminize katkıda bulunan burçlar: Geyik , Maymun , Kartal , Fırtına ve Gece varmı bu hayvanlardan aramızda birbirimizi geliştirelim biraz kasalım Ben fırtınayım.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Killer said: amk am mı pm mi noyan nası üstü kapalı yaptın kdfgsd Pm ışte yaw
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 keltlere göre akça ağaçmışım çinlilere göre fare kızılderililere göre de kartal
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 axedice said: Batı burcum yengeç hadi bu güzel bi hayvan da. Fare ne arkadaş. Bi burç sisteminde hem fare hem ejderha olması nasıl bir adaletsizliktir. Maya burcum da "su" çıktı zaten. Burçların özelliklerini okudum benimle hiç alakası yok, herkese hitap edecek şekilde yazılmış genel geçer ifadeler var her zamanki gibi. Burçlar yalan, tmmtşkglgl Yanlis abi o sistem , ben de fare ciktim. Ayrica kovayla alakasiz seyler yaziyo genelde fare icin.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Burçlara inanmam, ama ikizler kadınından UZAK durun.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 GwindonSurion said: Burçlara inanmam, ama ikizler kadınından UZAK durun.
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 istanbulbeyfendisi said: Kız arkadaşım bu şekil yakında ayrılmayı düşünüyorum yani bu hafta agresif olacakmışım felan filan saçmalıklarını söylüyor, yok yükselenim şöyle böyle cidden bunlara inananlar hangi dinin mensupları, neye inanıyorlar , çözemedim bi türlü. ayrıl gitsin, hepsi gerizekalı.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 GwindonSurion said: Burçlara inanmam, ama ikizler kadınından UZAK durun. artı bir
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 https://www.astrologyzone.com/horoscopes/ burdan girin burcunuza tıklayın. adresteki ay ismini değiştirip geçmiş ayları felan okuyun. şu an haziran çıkıyor hala girince. hastalanmış yazamamış daha bu ayı. son 4 ayımı şu gün, şu, şu şekilde olacak diye birebir anlattı.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 aslan burcu mayıs ayıydı galiba. ayın 9 unda daha önce iş başvurusunda bulunup olumsuz sonuçlanan bir yerden iş teklifi gelecek, ama kabul etme şartları çok kötü yazmıştı. o gün çıktım bişeyler yiyim dedim. pide yiycektim tam, vazgeçtim bir sürü para şurda ayvalık tostu yiyim dedim. o tostçuyada geçen sene akşam 4 le 11 arası motorlu kurye lazım mı diye sormuştum. yok tüm gün lazım demişti. hesabı öderken çalışıyomusun burda çalışmak istermisin diye sordu.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 her ay her burc icin ne olcak diye yazmislar.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 aptal aptal şeylere inanmazsanız sevinirim.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben hicbisiye inanmiyorum artik en temizi.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 biliyor cidden ya girin eski ayları okuyun. saçma değil bilimsel bi şekilde anlatırım nasıl olduğunu ama şimdi değil yaz bitsin öyle. ekşi başlığı https://eksisozluk.com/susan-miller--348985
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 aynen bilimsel zaten. aksini iddia eden yok. https://tr.wikipedia.org/wiki/Alg%C4%B1da_se%C3%A7icilik
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 sabonis said: istanbulbeyfendisi said: Kız arkadaşım bu şekil yakında ayrılmayı düşünüyorum yani bu hafta agresif olacakmışım felan filan saçmalıklarını söylüyor, yok yükselenim şöyle böyle cidden bunlara inananlar hangi dinin mensupları, neye inanıyorlar , çözemedim bi türlü. ahahaha şuna koptum. bu arada ben de çok gıcık oluyorum ya... sanki dünyada 12 tip insan var anasını satiim. bir de yükselenler var gerçi o zaman kaç oluyor bilmiyorum, saat başı mıydı yükselen olayı. 24x12= 288 tip insan var yani dünyada. okki. olm turkiyenin yarisi tek tip bi de oyle dusun sdfs hesap yanlis ama sanki kac saat olursa olsun tek burctan 11 yukselen cikmiyo mu, 12x11 olur sanki o.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 bu arada tabi o cok kaba bi hesap. saate, dakikaya, saniyeye gore degisir yani aslinda tabi ki o kadar az degil insan tipi de hepsini ayri adlandirmaya kalksan ohoo. bize pazarlanabilen o kadar iste. fal mal daha kotusu tabi, kabaca yorum arti uydurma. ne kadari tutarsa. burclarin genel ozellikleri tutarli yine ama o bile yeteri kadar degil. ileride kuantum ile daha iyi aciklanir bu tarz seyler. diger gezegenlerin uzerimizdeki cekim gucleri vs etkilerinin hesaba katilarak yapilan analizlerle falan. hatta boyle gunune gore falan dogum icin ozel yer belirlenir iste efem surada dogum yapin burada dogum yapin. kuzey yarim kure olsun yok denizden x metre yuksekte olsun. ha diyelim ki aciklanamadi ve cidden mantiksiz, en kotu sallamasyon meslek olur iste. kuan-dogum danismani. silicon valleydeki denpok gibi ileride de birileri bu sekil yalandan kazanir milyonlari sdfs. aslinda su anda bile kazanilir ha. ne guzel meslek uydurdum. yapabilen yapsin bence sdf.
Öne çıkan mesajlar