Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burçlara inanan insanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başak, oğlak, yengeç burcundan erkek olmaz abi. onlar bakkaldan snickers almaya gittiğinde "şölen bongo var abi, aynı şey" cevabını aldığın burçlardır.
Mesaj tarihi:
valla kötü olan tarafı borçlardaki özetlerin genel olarak eşleşmesi. dünyada en son inanacak insanım, bana beni anlatıyorlar başak erkeği olarak bildiğin ben lan. birkaç kız arkadaşım kendi borçlarını okuttu, bildiğin birebir aynı. garip bir konsept.
Mesaj tarihi:
"...sen agresiflşeme dönem,ne girdim ay evine uranüs girmiş.." gibi yorumlara başlayanlardan kaçın lan

ben de burçların etkilerine inanırım da o kadar da değil amk, genelleme yapmakta kullanıyorum ben, tutuyor tutmuyor o ayrı
Mesaj tarihi:
Esh ağır saçmalamışın.Kova dehaların burcudur bu arada.Annem babam kova.İkiside lise birincisi ve üniyide dereceyle bitirmişler vs.Eniştem eski matematik şampiyonu.Einstein da kova.Zeki olur geneli baya.Kova çok iyi dosttur.Ama fazla bilmişliği ve kibiri onu bitirir.Babam inşaat müh,adam duramıyor birşeyler yapmadan keşfetmeden.Burçlar ne yea sie dedi bigün baba tam bir kovasın sen yerinde duramıyosun bak okucam sana dedim özelliklerini,sustu kaldı.

Benim 16 yıllık en yakın arkım,staj yaptığım avukatın oğlu arkım,istanbulda beraber 8 sene kaldığım 4 arkım hepsi KOÇ tu.Koç en egoist en bencil burçtur abi.Kendim test ettim harbiden de öyle yani.

2-3 yıldır merak salmıştım burçlara.Çevremdeki insanlardan izlenimlerim hiç sekmedi şu ana kadar.AY koca denizi çekiyor kendine,70-80 kg insanları mı etkilemicek?
Mesaj tarihi:
eğitim hayatında 1. lik ile deha olmak nasıl bir şeymiş ya. çalışkanlık ne zamandır dehalık oluyor? dahi adamların hepsi eğitim hayatında F ile okuldan atılmamış, başarısız olmamış mıdır? zeka ile okul derecesini aynı kefeye koymak nasıl bir kafadır asdads.
Mesaj tarihi:
burçlar gerçek. ben boğa burcuyum. burcun özellikleri direk ben. hepsi tutuyor. ha başkası söylese inanmazdım ama kendimden biliyorum yani doğruluğunu.

gelecek hafta, gelecek ay şöyle olacak böyle olacak şeysilerine inanmıyorum tabi. onlar çok tıraş geliyor.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Esh ağır saçmalamışın.Kova dehaların burcudur bu arada.Annem babam kova.İkiside lise birincisi ve üniyide dereceyle bitirmişler vs.Eniştem eski matematik şampiyonu.Einstein da kova.

eywallah abi bizi bu kadar takdir ettiği için. Bi ara hatırlat, ben de koçu böyle öveyim.
Mesaj tarihi:
gunluk yada aylik burc tahminleri tatava da, genel burc ozellikleri olarak epey tutuyo yani. ben kendimi burcumun anlattigi kadar iyi anlatamazdim. o derece gercek yani.

benim burcum da oglak bu arada. selam ederim.
  • Yeni Oluştur...