bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 başak erkeği olmak astroloji ile ilgilenen kızlarla 5 adım geride başlamak demek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben daha kendi burcumun ozelliklerini bilmiyorum; yukselen, alcalan ne hic bilmiyorum.
moncici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ben de akrebim, burca zerre inanmam ama akrep mi ouuvv diyen saf kızlarla cilveleşmek ve ah tam bir akrepsin diyen kızlarla egomu perçinlemek çok hoşuma gidiyor ^^
guernica Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bingildak said: başak erkeği olmak astroloji ile ilgilenen kızlarla 5 adım geride başlamak demek. abi kızların nerdeyse tamamı ilgili zaten?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 başak, oğlak, yengeç burcundan erkek olmaz abi. onlar bakkaldan snickers almaya gittiğinde "şölen bongo var abi, aynı şey" cevabını aldığın burçlardır.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 koç burcu iş yapar mı beyler yazsanıza bişiler
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 valla kötü olan tarafı borçlardaki özetlerin genel olarak eşleşmesi. dünyada en son inanacak insanım, bana beni anlatıyorlar başak erkeği olarak bildiğin ben lan. birkaç kız arkadaşım kendi borçlarını okuttu, bildiğin birebir aynı. garip bir konsept.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 "...sen agresiflşeme dönem,ne girdim ay evine uranüs girmiş.." gibi yorumlara başlayanlardan kaçın lan ben de burçların etkilerine inanırım da o kadar da değil amk, genelleme yapmakta kullanıyorum ben, tutuyor tutmuyor o ayrı
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Esh ağır saçmalamışın.Kova dehaların burcudur bu arada.Annem babam kova.İkiside lise birincisi ve üniyide dereceyle bitirmişler vs.Eniştem eski matematik şampiyonu.Einstein da kova.Zeki olur geneli baya.Kova çok iyi dosttur.Ama fazla bilmişliği ve kibiri onu bitirir.Babam inşaat müh,adam duramıyor birşeyler yapmadan keşfetmeden.Burçlar ne yea sie dedi bigün baba tam bir kovasın sen yerinde duramıyosun bak okucam sana dedim özelliklerini,sustu kaldı. Benim 16 yıllık en yakın arkım,staj yaptığım avukatın oğlu arkım,istanbulda beraber 8 sene kaldığım 4 arkım hepsi KOÇ tu.Koç en egoist en bencil burçtur abi.Kendim test ettim harbiden de öyle yani. 2-3 yıldır merak salmıştım burçlara.Çevremdeki insanlardan izlenimlerim hiç sekmedi şu ana kadar.AY koca denizi çekiyor kendine,70-80 kg insanları mı etkilemicek?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 eğitim hayatında 1. lik ile deha olmak nasıl bir şeymiş ya. çalışkanlık ne zamandır dehalık oluyor? dahi adamların hepsi eğitim hayatında F ile okuldan atılmamış, başarısız olmamış mıdır? zeka ile okul derecesini aynı kefeye koymak nasıl bir kafadır asdads.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ne bir de balik, kova filan. Soyle zumruduanka diye bir burc yok mu? Ondan istiyorum ben.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Yay burcuyum dediğimde kızlar üstüme atlayıp kıyafetlerimi parçalıyor. Çok mutsuzum bu durumdan.
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 3 sayfa olmuş. foruma pembe temanın vakti gelmiş.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burçlar gerçek. ben boğa burcuyum. burcun özellikleri direk ben. hepsi tutuyor. ha başkası söylese inanmazdım ama kendimden biliyorum yani doğruluğunu. gelecek hafta, gelecek ay şöyle olacak böyle olacak şeysilerine inanmıyorum tabi. onlar çok tıraş geliyor.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Cuce said: yorucu baya Duyguyu aldım ama context de lazım.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Barathrum said: Esh ağır saçmalamışın.Kova dehaların burcudur bu arada.Annem babam kova.İkiside lise birincisi ve üniyide dereceyle bitirmişler vs.Eniştem eski matematik şampiyonu.Einstein da kova. eywallah abi bizi bu kadar takdir ettiği için. Bi ara hatırlat, ben de koçu böyle öveyim.
nienna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burç işi safsata ama bazen zevkine taksim'de fal baktırıyoruz. kahve falı.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 gunluk yada aylik burc tahminleri tatava da, genel burc ozellikleri olarak epey tutuyo yani. ben kendimi burcumun anlattigi kadar iyi anlatamazdim. o derece gercek yani. benim burcum da oglak bu arada. selam ederim.
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bu konuya bir adet bu linkten lazım http://eksisozluk.com/entry/1534983
Öne çıkan mesajlar