Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 205 kaptan hibina çıktı la aboaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Silphatos said: 2. sezona yeni başladım da eski dufresne çok daha iyiydi, yenisi bok gibi :( ahahah nasil birseyse bende fark etmedim. sanki saci kestirmis gibi gelmisti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 gidip aynı tipi bulacaz diye yoldan geçen köylüyü almışlar 0 rolkesme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bende fark etmedim adam değiştiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben de farketmedim de normal ya. ilk sezon pek aksiyonu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 tipleri birebir aynıda yaptıkları rol biri john lennon öbürü daltonların uzun boylusu avarel gibi nasıl anlamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Yukarida yazilmis gerci. Yeni elemanin tip ayni, acting sifir. Adam agzini actigi gibi siciyor sahnenin icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sezon finali çok güzeldi ya lan. Mına kodular Charles Town'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ahaaaa pelincim hemen çevirmiş altyazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Yarına sunumum var ama çok sabırsızlandım eve gider gitmez izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 neyseki silkelediler charles townu, kufuru hakkediceklerdi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Guzel dizilerde hep 10-13 bolum :( Bekle simdi bir sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 2 10 yaaaa işte arkadaşlar boşuna başkasının karısını boşamak kolaydır dememişler. madam bowari kocası thomas gibi korsanların affedilmesini istiyordu ama kendi affedebildi mi kocasına yapılan ihaneti? kendisinin kocası öldü ve sürüldüler diye car car bağırdı seni asmak lazım diye, öbür tarafta korsanların öldürdüğü adamlarınn karısı yok muydu? madem onların korsanları affetmesini istiyordu oda kocasına ihanet eden o perukluyu affedecekti işte. açık açıkta dedi adam hepimiz için bir bağışlanma lazım galiba diye. gerçi belki oturup biraz düşünse farkına varırdı bu çelişkinin diycem ama bilmiyorum yani ne desek boş şimdi. sanmıyorum böyle mantıklı düşüneceğini madam bowarinin. flint adam yerdeyken dedi ya onun sözleri burda söylenen son sözlerdi diye. iyi dedi valla. vane de güzel konuşuyodu sahnede biraz izin verselerdi konuşmasına tam anarşist gibi şeyler söylüyordu. vane korsan ama yüzünde nur var adamın valla çok sevimli. bakın buraya yazıyorum silver birgün kaptan olacak bi gemiye. resmen korsanlık camiasına esir olarak girip nasıl en tepeye çıkılırın hikayesi olacak silver. bacağı kaybetti tahta bacak tamam birde elini kaybetcek orayada kanca. korsanlara esir düşme ihtimali olan herkesin silverı örnek alması lazım bence. flintin silver uyandığında söylediği gibi artık yeni bir gün başladı bu olaylardan sonra. tahminim korsan kaptanlar birlik olacak artık. ispanyayla ingilterede korsanlara karşı birlik olurmu acaba. olmaz imkanı yok. korsanlar entrikacı zaten bi ispanyolları kendi donanmaları gibi kullanırlar bi ingilizleri. birbirlerine düşürürler öyle. altınlarda geldi bu arada. sanırım max altınları tavernaya koyabilmek için bütün hissedarları aradan çıkarmak istedi. altınlarla elanorun kefaretini ödeyebilir bakalım görecez. ama gıcık olmaya başladım maxe bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Charlestown sahneleri, ah ah! Mal guzel demis, Vane i biraz daha konusturmalari lazimdi orada. Esasen hazir gelmisken town u da plunder edebilirlerdi. New Era of Piracy basliyor dizide, Blackbeard da geldi mi, her gun aksiyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 beğendim bende baya sezon finalini. http://www.youtube.com/watch?v=2qcBdy8Od1o http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/03/Blackbeard-Ray-Stevenson.jpg Blackbeard aw yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Harika bi sezon finali oldu. Got'dan fazla savaş sahnesi var dizidevalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 son 4 bölümü biriktrip izledim çok pis gaza geldim ne güzel bitii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 blackbeardin sakallar yeni yapilmis galiba tertemiz duruyor o kadar temiz korsan sakali olmaz sdaf dizi baya iyi ya hele son 2 bolum superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ulen ne zaman sezon 3 cekimleri basladi:) Flint te saclari kestirmis. Ingiliz donanmasiyla tekme tokat savas gozukuyor ufukta. Crew e sizin bilmem nenizi belleyecez havasi gelmis. 5-6 bolum gibi Elanor u kurtarma olayi belirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Spartaküs-Crixus bonding gibi bir Flint-Vane bonding mi olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 mükemmel bir finaldi, black flag açıp gemi yağmalayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 progamer said: http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/03/Blackbeard-Ray-Stevenson.jpg Blackbeard aw yis oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 progamer said: beğendim bende baya sezon finalini. http://www.youtube.com/watch?v=2qcBdy8Od1o http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/03/Blackbeard-Ray-Stevenson.jpg Blackbeard aw yis see you next year ne reyis ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Son 2 bölümü izledim şimdi, efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Hayirli olsun 4. sezon icin anlasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar