Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bozdun forumu, senin için ceza istiyorum moderasyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nJOSAwNzyi4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 heh, yillar sonra tekrar okumak icin bakiniyordum soyle guzel tasarimli, ama cuzdan geberten cinsten olmayan bir hobbit/lotr/simlarillion kitap kombosu cakarmiyim diye.. Ilk siparisim geldi..fiyatina gore harika tasarim olmus, cakma deri, sayfa kenarlari altin falan.. ufakda boyutu..Amazon linki Akacam maceralara. Bakalim, bir tanede hardcover, sade tasarimli ucuza lotr buldum, sira silmarillionda..cok iyi editionlar var ya ama namussuz pahaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bende istiyorum o kitaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Link ekledim bi ustteki posta, US amazon'da da var fiyat cok farketmiyor..indie oyun fiyati ehueh. Bakalim lotr kitabida gelir bugun yarin, gene tatli fiyat, artis tasarim kovaladim...gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi resmen bilinçsiz siparişi vericektim kart olmaz dedi eheh neyse bir ton hobbit var ama alıcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Oha bunu almam lazım çok güzelmiş. Nasıl kart yok bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 benim kartada eyyor verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bu o kitabın linki değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 link uk amazon icindi, bir daha verim..enteresan kart kabul etmemesi. Amazon US Amazon UK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ben şeyden sordum, senin görselde kapak siyah amazon'daki kahverengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ha yok ayni urun, benim cep telefonu renk olayina el atmis...Kahverengi cakma deri kapak aslinda.. Daha fazla resim icin klik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Su an Kanal 7'de Kral'in Donusu var ama Islami isimlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Gerçek deri versiyonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 lan evde 5 tane hobbit var daha aldırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bunu okuyanlar the hero with a thousand faces'i de okusun. Biraz dry reading ama bazı şeyleri çok güzel şekilde açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://i.imgur.com/jCLR2MS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 herşeyin organiği gerçeği güzel ya, basmışlar cgiyi basmışlar cgiyi, nerde lotrlar nerde bu filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 o değilde smauga kal geliyor filan dimi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PGUGF44GJ_E http://www.youtube.com/watch?v=63o0QJ3CjtY Imax de izledim HFR da izledim, defalarca izledim arkadaş bunun tadını almayı da bıraktım yarısı kadar haz verse gam yemeyeceğim de heeeeer şeyin cg olması bu hazı sittin sene vermiyor. http://www.youtube.com/watch?v=wSgeEH-Zwbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 düşmüş. 3d sinden alamadığım keyfi muhtemelen evde tv'de 1080p daha iyi alırım bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 1080p gelmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi kız elf coook kötü ve tümüyle fan service... bu kadar ucuzlatılmazdı bir hikaye.. hadi legolas falan neysede, oı kız . bide ugrasmıslar cekmişler herseyi güzel ghüzel sahane olmus, neden böle bi sacmalık yapıyosun ps: kili'da bildiğin taş lan. legolas bokunda oynassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 thorin ve kili birisi genç elflerin sevgilisi diğeri ise filmin jönü diye cüce değil 1/2 oranında scale edilmiş insandı. diğer cüceler asterix karakteri gibi kaldı yanlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar