Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sam said: Abi cidden ejderin altın saplantısı olduğunu anlamadın mı orada? :/ fantezi edebiyatında elfler için ağaç, cüceler için taş gibi birşey. Peter jackson'la alakasız yani. Şimdi şöyle; sadece karşısındakinin gözlerinin içine bakarak ve konuşarak mind control yapabilen bir yaratığın karşısına yüzüğü takmamış bir Bilbo'yu çıkartıp dansettirince, üstüne bir de dalga geçer gibi koşarak falan kaçınca Hobbit, bayağı bir aşağılamış oluyorsun Smaug'u. Bundan sonra uzunca bir Yakety Sax sahnesi geliyor zaten. Son olarak da hakikaten heykeli gördüğünde mal gibi bekletirsen hayvanatı, bayağı bayağı dükkanı kapatıp git yani. "I am fire, I am Death"le kurtaramazsın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kardeş erimiş altın jöle kıvamında durmaz, jöle kıvamında dursa bile bir anda fışkırmaz. bir anda fışkırdıktan sonra ejderhanın üstü tamamen altına kaplandıktan sonra ıslanmış köpek gibi sirkelenmesiyle toz gibi dağılmaz. isterse fire elemental olsun. sim mi lan bu.
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 adam pro hergün ejderlere altın döküyor
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 --spoiler içerebilir,içermeyebilirde-- abi bazılarınız olayı çok abartmış beğenmemekle bazılarınız ise putlaştırmış.. beklentime göre genel olarak ortada idi. 8/10 pj den ne çıkarsa çıksın efsane olacaktır yalnız, über aşmış bi film çekmek yerine, hadi çocuklarda eğlensin ordan da para kazanayım. sevgililer geliyor onlara da biraz aşk meşk izleteyim demiş birde son sahnelerdeki o gereksiz aksiyonlar özellikle beni benden aldı, olmamalıydı.. eğer ilk filmi extended izlediyseniz cücelerin aşırıya kaçan şaklabanlıklarını da görürsünüz, özellikle elrondun mekanında, iğrendim resmen! hele belaltı girme arkadaşım filme! extendeddaki erkek elfi kız sanma sahnesi! la bi kere yakışıklı cüce mi olur. hele 2. filmdeki kili'nin elf kızı tauriel'i tavlama sahnesi bildiğin belaltı sözlerle değil miydi. yamuluyor muyum? pantalonumun altında bilmemne bişi bişi demiyor muydu? ilk filimdeki efsane bilmece sahnesinin pareleli olarak smaug ile bilbonun dialogu için heycanlanıyordum.. çok iyi başladı, kısa kesti! smaug çok zeki olayı bu! fakat katakulliye getirmeye çalışmaları falan, o karizmayı bozdu ag 3. film için ise tahminlerim: -giriş (gandalf ve meşekalkanın geçmişi, bard a da değinebilir 15dk) -geriye tek kalan büyük bi savaş (30dk) -aşk meşk üçgeni (30dk) - geriye kalan 1saat 30 dakka ıvır zıvır da olabilir, aşmış bişiler de olabilir. yani mükemmel bi film de olabilir, serinin en kötü filmi de olabilir. birde pj bence gandalfa kıl! sürekli bi ezikleme peşinde.. bu konuda ben biraz ön yargılıyım tabi birazda! -dul guldura girerkende yaw buraya girecem kesin bi tuzak var. beni mikecekler ama ben yine de gireyim bakalım nolcak ben eziğim bide ayrıca radagast ile dağda buluşmak ne alaka abuk subuk gereksiz ekşın sokacaz diye.. hee bide son olarak, imaxde izledim mükemmel bi deneyim. ama varil sahnesinde cgi belli oluyor! hfr de muhtemelen daha fazla sıkıntılıdır. saygılar sonuçta yine de efsane, bi kere bilbo mükemmel iyi! adam bildiğin gerçek hobbit. frodo , bilbonun yanında küfürmüş saygılar
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 quixef said: Sparkcaster said: ya arkadaş şunu anlatamadık. herşeyin bir mantık çerçevesi olur. AGA FANTASTİK ZATEN ERİMİŞ ALTIN DA İÇEBİLİRLER O YÜZDEN gibi bir şey şu söylediğiniz. Mantık çerçevesi = Fire breath olan ejderhanın ateşe immune ya da en azından öküz gibi resistance i olması. Mantık çerçevesi olmasın demiyoruz ki? FRP oynamış insanlarız, ejderhanın yanmamasına itiraz edilmesin dedim sadece. Kovalamaca sahneleri çocukçaydı vb. ye girmeyeceğim bile, hamsilipilav gibi ad hominem üstadı gelmiş yine bizleri pleblikle suçlamışken ne gerek var ayrıntılı tartışmaya, kendisi konu hakkında otorite çünkü. valla otoriteyim alçak gönüllü olamayacağım
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya bi kere cüce zincire asılınca o zincirler oynamaz yerinden
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Varil sahnesi HFR'da daha iyiydi. Çünkü daha az motion-blur o texture'ı iyi alabiliyordun.
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 monoscope said: ya bi kere cüce zincire asılınca o zincirler oynamaz yerinden nah oynamaz ayakları üstünde yere iyi tutunmuş bir cüceyi kıpırdatmak orta dünyanın en zor şeyidir.
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 JestersTear said: monoscope said: ya bi kere cüce zincire asılınca o zincirler oynamaz yerinden nah oynamaz ayakları üstünde yere iyi tutunmuş bir cüceyi kıpırdatmak orta dünyanın en zor şeyidir. yere yatmis erdal inonu bile hayli zorken inanmis bir cuce...
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gimli izin veriyordu.hoplat beni diyordu
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 htttp://www.dandwiki.com/wiki/SRD:Dwarves,_Mountain_(Race) Table: Mountain Dwarf Random Height and Weight Gender Base Height Height Modifier Base Weight Weight Modifier Male 4’ 2” +2d4 130 lb. × (2d6) lb. Female 4’ 0” +2d4 100 lb. × (2d6) lb.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ulan filmin hep olumsuz yanlarından bahsedildi. Hiç mi güzel bi şey yok be. Onları da konuşalım. Filmin en güzel sahnesi bence Ejderha uyanmaya başladığında Bilbonun ne yapacağını bilemeyip düşünen adam pozisyonuna geçmesiydi. Orada baya bi güldüm tebessüm ettim.
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben valla elflerin aksiyonlarını çok seviyorum bu filmde de güzeldi
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi şimdi film idare ederdi de dehşet değildi. Smaug mükemmeldi. ama elf cüce aşk üçgeni nedir bilader. böyle rezalet olur mu ya. kili iyidir de olm bir cüce elfe aşık olur mu lan. eşeğin köpeğe aşık olması gibi böyle bir mantık hatası olur mu arkadaş. birde varolan en soylu cüce tayfasınn kafasına elfleri bastırmak nedir. en hayvani cüce takımı orada belki orta dünyadaki adamlar maymun oldu. lan hadi yancıları balini dwalini gimlinin babayı maymun ettiniz la thorini niye maymun ediyorsunuz. adam gitti thranduil e posta koydu sonra legolas kafasına bastı. bu ne abi. Smaug' un eriyik altın sahnesindeki bakışı çok anormal değil kitapta da yazar altına acayip bir takıntısı var düşkünlüğü var pırlanta hastası kadın gibi oluyor altın görünce o yüzden içinde uyuyor zaten. onu görünce hoba ne güzel lan demesi problem değil. de smaugu da maymun etmiş biraz PJ. ama cüceleri ettiği kadar değil. acayip sinir etti o cücelerin kafasına basma sahneleri beni. onun dışında iyiydi film. gandalfın maymun edilmesini o kadar takmadım neticede sauron karşısındaki. gandalf maiar da olsa sauron un karşısında tek bir maiar işlevsiz kalır. extenden ı çıksa da daha ayrıntılı izlesek dedim sadece oralarda. bu dediğim ezikleme sahneleri hariç iyiydi. ha geriye ne kaldı derseniz bişey demem zaten.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 he ya ilk filmde adamı aragorn gibi gösterdi.bu film dede nedense yerden yerde vurdu thorin i :D
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bence de bin Sauron onbin Gandalf'ı yokeder.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 evet smaug'u "burdayız hayır burdayız" diye koşturmaları saçmaydı, aggro sistemi yok sanki herkes taunt atıyor lol. oraları savunmuyorum da genel olarak smaug filmi kurtaran tek şeydi. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/669/429/ffd.jpg
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 "Cücelerin maymunluğu" bayağı isabetli aslına bakarsan, salakça bokunu çıkarmış olsa da bazı yerlerde. Kitabın sonuna kadar cüceler resmen hiçbir şey yapmıyorlar. Troll'lerden ve dağ içerisindeki goblinlerden Gandalf kurtarıyor, Beorn Gandalf'ın fikri,önce örümceklerden, sonra Mirkwood'dan Bilbo kurtarıyor, dağa da Bilbo sayesinde giriyorlar. Arkenstone'u Bilbo buluyor, Smaug'u Bard öldürüyor, savaşı da Alliance kazanıyor bir bütün olarak. Thorin'in yaptığı tek şey, son savaşta hazinedeki en taşşaklı zırhları & silahları döşenip heriflerin arasına dalıp ölmesi.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yukarıdaki spoiler'ı okurken sana çok pis küfür ettim. 3. filmden spoiler arkadaş.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sam said: genel olarak smaug filmi kurtaran tek şeydi. Smaug zaten hem görüntü, hem seslendirme olarak şahaneydi. Setting'i kötü yapmışlar işte, onun da acısını son filmde çıkarayım derken mefta olacak garibim. Thranduil de çok iyiydi bence bu arada. Filmin pozitif yanlarına düşünmeden koyarım.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Spoiler yerine quote yapmışım, sorry.
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: yukarıdaki spoiler'ı okurken sana çok pis küfür ettim. 3. filmden spoiler arkadaş. Ya harbi arkadaş odun gibi okudum bir de ya. ARKADAŞ KİTAPTAN SPO KOYMAYIN YA !
Öne çıkan mesajlar