Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkaten tom bombadillo diyince zamanında lotr karakterleri duyrulurken bombadillo yok denince ne shitstorm dönmüştü. loyal fanlar falan çılgın atmıştı. şimdi bi de şuna bak hobbit'in jackson yorumu, eklemiş birsürü şey kafasına göre. he ben umursamıyorum da ekleyeyim istedim.
Mesaj tarihi:
istinye parkta izledim. ilf filmde çok önlerdeydim bundada çok önlerdeydim.

ekranın tamamını görememekten baya bir detay kaçırmışımdır. böylece ikinci izleyişte daha bi keyif alırım hehe.
Mesaj tarihi:
o lotr idi, bu hobbit. lotr'u bu kadar değiştirse ben bugün gene shitstorm çıkarırım. ama hobbit yani, çekilmese de çok üzülmezdim zaten.

ayrıca yazdık yani ben beğenmedim genel olarak, hayalkırıklığı oldu. nedenleri yazmış zaten çoğu kişi. ama işte yıpranmışıyla da çıkıyoruz.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Herkes filmin sonuna laf etmiş ama matrix reload'un bitişi de öyleydi. Hatta onda direk kesmişlerdi.

e oda boktandı zaten ama en azından onda revolutions 3-4 ay sonra mı ne çıkmıştı, Hobbit kadar bekletmediydi.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

e bende balçova kipada gittim, kötüydü gayet.

nesini beğendin aynı sistemi kullanıyolar.

hdr izledim ilk gayet güzeldi
ama normal 3d hiç güzel değil
ve daha siyah
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

filmi daha izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama şunu görünce içim de gitmedi değil.

http://i.imgur.com/NmsD36G.jpg

Niye düşünmüyorsun izlemeyi?
Mesaj tarihi:
olm 3d falan tartışılmış da dün gittim filme. bildiğin bok gibiydi. ağır tolkien fanıyım ve filmde sıkıldım bildiğin... elfler melfler pü yapıcağın işe peter jackson. filmin başında selam verio bi de it
  • Yeni Oluştur...