Feamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o değilde dizi yapsalar bütün kitabı, ayrıntılı... sonra silmarilon, sonra güç yüzüklerine dair, kayıp öyküler... sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dizi yapmasınlar milyarlar harcasınlar hayvan gibi film serisi yapsınlar. tabi milyarlar harcayacaklarsa dizide olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 film çok bekliyorsun, her sefer sinemada bayar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hakkaten tom bombadillo diyince zamanında lotr karakterleri duyrulurken bombadillo yok denince ne shitstorm dönmüştü. loyal fanlar falan çılgın atmıştı. şimdi bi de şuna bak hobbit'in jackson yorumu, eklemiş birsürü şey kafasına göre. he ben umursamıyorum da ekleyeyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ikinci kez gittim izlemeye ben normal 3d ne kadar dandikmiş yaa bundan sonra normal 3d lere hatta gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o eski otistik halimizden eser yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ekleme çıkarma meselesi değilde, filmin malzemesinden çalmışlar o çok sırıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Herkes filmin sonuna laf etmiş ama matrix reload'un bitişi de öyleydi. Hatta onda direk kesmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya ben kitabı okumamıştım biri arada ki farklılıkları spo da yazsa yada öm atsa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 spoilerların içini oku bence, yeterince fark yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Llama said: ikinci kez gittim izlemeye ben normal 3d ne kadar dandikmiş yaa bundan sonra normal 3d lere hatta gitmem nerede gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 istinye parkta izledim. ilf filmde çok önlerdeydim bundada çok önlerdeydim. ekranın tamamını görememekten baya bir detay kaçırmışımdır. böylece ikinci izleyişte daha bi keyif alırım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o lotr idi, bu hobbit. lotr'u bu kadar değiştirse ben bugün gene shitstorm çıkarırım. ama hobbit yani, çekilmese de çok üzülmezdim zaten. ayrıca yazdık yani ben beğenmedim genel olarak, hayalkırıklığı oldu. nedenleri yazmış zaten çoğu kişi. ama işte yıpranmışıyla da çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 inyormaynd said: Herkes filmin sonuna laf etmiş ama matrix reload'un bitişi de öyleydi. Hatta onda direk kesmişlerdi. e oda boktandı zaten ama en azından onda revolutions 3-4 ay sonra mı ne çıkmıştı, Hobbit kadar bekletmediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 JestersTear said: nerede gittin? konak pier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Llama said: JestersTear said: nerede gittin? konak pier e bende balçova kipada gittim, kötüydü gayet. nesini beğendin aynı sistemi kullanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hfr gidin lan ikinciye kesin. baya iyiydi hfr kanyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 JestersTear said: e bende balçova kipada gittim, kötüydü gayet. nesini beğendin aynı sistemi kullanıyolar. hdr izledim ilk gayet güzeldi ama normal 3d hiç güzel değil ve daha siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Llama said: ve daha siyah Yalnız değilmişim. Sanırım o fps'den kaynaklanıyor yada bizim makinistlerin/teknik ekibin adam akıllı HFR kuramamasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Çünkü gözlüğü çıkarınca o gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 filmi daha izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama şunu görünce içim de gitmedi değil. http://i.imgur.com/NmsD36G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Daha nete düşmedi mi ya film ? Bi daha izleyelimn AHNDfuahdfuadausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mc_Lovin said: filmi daha izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama şunu görünce içim de gitmedi değil. http://i.imgur.com/NmsD36G.jpg Niye düşünmüyorsun izlemeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hipster is hipster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 olm 3d falan tartışılmış da dün gittim filme. bildiğin bok gibiydi. ağır tolkien fanıyım ve filmde sıkıldım bildiğin... elfler melfler pü yapıcağın işe peter jackson. filmin başında selam verio bi de it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar