Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

reampage said:

Silmarilionda epey entirika varda yalan ole bir proje.

yok be ne var ki? yukarda saydıklarım dışında melkor'un ipnelikleri var bi de o kadar işte
yani bi de iyi ve kötünün savaşı sonuçta ve biliyosun ki iyiler kazanıcak
kötü demiyorum ama got'taki gibi bi yapı yok malesef

Abi genel olarak orta dünya tarihinde ensentinden en ağır dramlara kadar herşey varda işte, tolkien anlatımı magazin tadında değil pek.

spolan

Turin turambar var mesela kardeşi nienor var bide :)(ama habersiz old boy style) ensest istersen elflerinde ensent olayları vardı tam hatırlamıorum.

Oturup uyarlanırsa efsanaler çıkar ilk çağlardanda işte hikayeleri kırmak gerekir çok.

ha ama sadece beren ve luthien için bi film çekilmesini isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Silmarillion u okumaya başladım da dayanamadım ya.

Herodot un tarih kitabını okur gibi hissettim kendimi, onu da 30 sayfa okuyabilmiştim. Asekleipos'un dayısı, ki Hodonos un kayınbiraderi olur ve savaşlardaki üstün kabiliyetiyle tüm Kimmerya'ya nam salmıştır, Deioneora ya dedi ki: Senin ağzını yerim ben. Filan diye gidiyordu böyle, karakterleri aklımda tutamadım baydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk film cok boktan demistim evime bomba aticakti paticik ahalisi. Nitekim oscar,altin kure vb. oduller de cikti ortaya ak koyun,kara koyun. Yani citir cerez bir film olmus . Izliyicez,yine gidicez ama bir bas yapit beklemiyorum (ilk film'den once bekliyordum ,husran oldu) simdi ki beklentim guzel atmosfer,muzikler fln...
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

hiç bişey yapmadık napalım oturduk izledik işte şizofrenik hareketlerini falan uzun uzadıya.

Eternal said:

uzundu kötüydü demedim ki ben.uzundu dedim.
3 saat yapıcaz diye yaydıkça yaymışlar bazı sahneleri. yüksüklerin efendisi gibi dolu dolu geçmedi bazı bölümler onu demeye getiriyoruz.

Kitabı okuyanlar tedirgin
#direnhobbit
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ilk film cok boktan demistim evime bomba aticakti paticik ahalisi. Nitekim oscar,altin kure vb. oduller de cikti ortaya ak koyun,kara koyun. Yani citir cerez bir film olmus . Izliyicez,yine gidicez ama bir bas yapit beklemiyorum (ilk film'den once bekliyordum ,husran oldu) simdi ki beklentim guzel atmosfer,muzikler fln...

lotr için de son filme kadar ödül vermediler, orada belli olur ödüller.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

reampage said:

Silmarilionda epey entirika varda yalan ole bir proje.

yok be ne var ki? yukarda saydıklarım dışında melkor'un ipnelikleri var bi de o kadar işte
yani bi de iyi ve kötünün savaşı sonuçta ve biliyosun ki iyiler kazanıcak
kötü demiyorum ama got'taki gibi bi yapı yok malesef

e asoif'in sonundada iyiler kazanıcak zaten.
silmarillondan asoiften cok insan ölüyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...