Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

KidLazer said:

film hakkındaki yorumları daha önce okumadım o yüzden beni kulaklarımdan tavana asabilirsiniz yorumumdan sonra.

film hakkında tek bildiğim herkesin beğendiğiydi. hayatımda izlediğim en vasat uzun filmler arasına girmeye hak kazandı. konu
çok güzel ve ince. ama kitabı okumamama rağmen senaryonun içine edildiğini düşünüyorum.

keza kitabı okumuş olan kız arkadaşım da filmin sonunu zor getirdi. kendisi de büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

4/10

yeraltı edebiyatı sevmiyorsan pek sarmaz ya.

Gösteri Peygamberi var aynı yazarın, onu oku güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

kız arkadaşı kitap daha iyiydi ya tribine girmiş bu arkadaş da etkilenmiş bence. 4 puanın başka açıklaması yok.

@theridone

yer altı edebiyatında değil sorun dediğim gibi konu güzel konuya lafım yok. ancak film vasat. burada çoğu arkadaşın yaptığı kült film diye sunulan her filme oh yeaah çekmeleri. çekmeyeni de 'tribe girdi yeaa' diye eleştirmeleri. yamulmuyosam film 135 dk. gereksiz uzun ve çoğu zaman gereğinden çok daha ağır işliyor. anlatmak istediğim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

burada çoğu arkadaşın yaptığı kült film diye sunulan her filme oh yeaah çekmeleri. çekmeyeni de 'tribe girdi yeaa' diye eleştirmeleri.

abi filmler kült film diye sunulmaz. insanlar sevdiği için zamanla kült olur. herkes senin gibi 15 yıl sonra izlemedi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...