goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 copry said: otobus filmi bu sıkıcı kore sinemasının bayık aşk filmlerini afişlerini odanda düşünebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Red said: taklitlerimden sakının asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Red said: taklitlerimden sakının lol ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: copry said: otobus filmi bu sıkıcı kore sinemasının bayık aşk filmlerini afişlerini odanda düşünebiliyorum. beni tanimamissin cnms kips by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 2014 yılında fight club izleyip bir de kötüymüş demek harika bir kafaymış cidden. her neyse. ben stiller yönetmenlik konusunda iyi iş çıkarmış bence. oyunculuğunu da beğendim. film güzeldi yani benim gözümde 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ne istersen de paşam. konu güzel film kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 KidLazer said: 4/10 Benim Braveheart'ı 15 yıl sonra izleyip 7 vermem gibi bir şey olmuş bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 30 yıl sonra da izlesen suya düşen fazla plastik at dışında bayat bi teknoloji yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 gold ince görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 moneyball http://www.indirmedennfilmizle.net/filmafisleri/moneyball-film-afisi.jpg 8/10 beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.impawards.com/2003/posters/cold_mountain_ver4.jpg ne zamandır tekrar izlemek istiyordum, bugüneymiş kısmet, ilk izlediğimde kitabı olduğunu bilmiyordum, meğerse kitabı varmış, onu da okuycam ilk fırsatta, yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://uthmag.com/wp-content/uploads/2014/01/LONE-SURVIVOR-Key-Art.jpg 'MERİCA, çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ben de 4 gün önce mi ne izledim de, murrica hiç gözüme batmadı açıkçası, 4 askerin hayatta kalma savaşı idi gözümde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 4 robot amerikan askerinin, dag bayir yuvarlanip, penislerinden varincaya kadar butun vucudlari kursunla dolmasina ragmen bir turlu olmeyi beceremedigi bir burgerland hikayesi benim gozumde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.impawards.com/intl/australia/2014/posters/tracks_xlg.jpg 7.6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.joblo.com/posters/images/full/the-raid-2-berandal-teaser-poster.jpg 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 KidLazer said: film hakkındaki yorumları daha önce okumadım o yüzden beni kulaklarımdan tavana asabilirsiniz yorumumdan sonra. film hakkında tek bildiğim herkesin beğendiğiydi. hayatımda izlediğim en vasat uzun filmler arasına girmeye hak kazandı. konu çok güzel ve ince. ama kitabı okumamama rağmen senaryonun içine edildiğini düşünüyorum. keza kitabı okumuş olan kız arkadaşım da filmin sonunu zor getirdi. kendisi de büyük hayal kırıklığı yaşıyor. 4/10 yeraltı edebiyatı sevmiyorsan pek sarmaz ya. Gösteri Peygamberi var aynı yazarın, onu oku güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kız arkadaşı kitap daha iyiydi ya tribine girmiş bu arkadaş da etkilenmiş bence. 4 puanın başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 µh said: kız arkadaşı kitap daha iyiydi ya tribine girmiş bu arkadaş da etkilenmiş bence. 4 puanın başka açıklaması yok. @theridone yer altı edebiyatında değil sorun dediğim gibi konu güzel konuya lafım yok. ancak film vasat. burada çoğu arkadaşın yaptığı kült film diye sunulan her filme oh yeaah çekmeleri. çekmeyeni de 'tribe girdi yeaa' diye eleştirmeleri. yamulmuyosam film 135 dk. gereksiz uzun ve çoğu zaman gereğinden çok daha ağır işliyor. anlatmak istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 knox said: 4 robot amerikan askerinin, dag bayir yuvarlanip, penislerinden varincaya kadar butun vucudlari kursunla dolmasina ragmen bir turlu olmeyi beceremedigi bir burgerland hikayesi benim gozumde de. Evet. Battalgaziye Polata gülüyoruz ama şu filmlerin onlardan aşağı kalır tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 KidLazer said: burada çoğu arkadaşın yaptığı kült film diye sunulan her filme oh yeaah çekmeleri. çekmeyeni de 'tribe girdi yeaa' diye eleştirmeleri. abi filmler kült film diye sunulmaz. insanlar sevdiği için zamanla kült olur. herkes senin gibi 15 yıl sonra izlemedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tamam abi sen haklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 öyle deme ama şimdi kendimi suçlu hissedicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 o 4 puanı 6 yap susayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar