Trias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yildirimokur said: 6,5 http://blakemp.files.wordpress.com/2012/10/evil-dead-2013.jpg 4/10. artık neyden korkabileceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 goldbären said: Revenge said: Klişe bir bond filmi..javier bardem'in karakteri jokeri çok andırdı..türkiyede çekilen sahneler ise yine saçmasalak,bizi pakistan,ürdün gibi gösteren sahneler..sonuç olarak, izlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz..nerde eski bond filmleri 6/10 bayılıyorum bizi iran gösterdiler muhabbetine abicim ne sanıyosun sen türkiyeyi, adamda allahı olan maslaktaki dandirik iki üç gökdeleni mi çekecek, plansız çarpık kentleşmeni mi çekecek, bahçesiz yeşilsiz toki konutlarını mı çekecek? bizde olup onlarda olmayan tek şey egzotizm, o yüzden onu alıyorlar anca. iki tane çarşaflı var diye ülkeyi fakir gibi gösteriyolaar demeyin, ülke zaten öyle. gayet de dengeli çekmişlerdi. Su aciklamalar cok talihsiz olmus ya. Birak Turkiye'yi, Istanbul tek basina tokatliyor tum Ingiltere'yi mekan cesitliligi ve guzelligi konusunda. Haliyle col ortasinda yasayan vahabi tadinda cekimler az biraz garip evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 türkiye istanbuldan ibaret değilden öncesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 6/10 7/10, süper bir konusu yok ama aktı gitti film. 4/10, kadro fena değil ama film vasat ve bu adam artık zorla emekli edilmeli.. Jason Momoa'ın da kariyeri Game of Thrones dan sonra kötüye gitmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTExODM1MDI4MDVeQTJeQWpwZ15BbWU3MDQzMjc1MzM@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 moriQ said: http://comicbook.com/wp-content/uploads/2013/04/star-trek-into-darkness-cumberbatch.jpg (tu) of of. ne afişin ne sloganın hakkını veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY5NDExMDA3M15BMl5BanBnXkFtZTYwNTc2MzA3._V1_SX214_.jpg Robert Downey Jr. için 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 5/10 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Trias said: yildirimokur said: 6,5 http://blakemp.files.wordpress.com/2012/10/evil-dead-2013.jpg 4/10. artık neyden korkabileceğiz? 3/10. Bu kadar saçma senaryoya çok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yapmayın lan daha yeni bitti dl. fragmanı öve öve bitirememişlerdi burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sahneler falan güzel çekilmiş. Belki sevebilirsin ama hakikaten saçma olmuş. Beklenti olmadan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 The Ides of March 6/10 izlenir ama senaryo tırt ya. pat diye bitiyor mal gibi. ryan gosling olmasa 3/10 falan. Drive Bunu sevdim çünkü zamanında Driver oyununu oynamıştım, ondan güzel geldi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ides of march'ı sinemada izlemiştim, imdat diye bağıracaktım ya. saçma sapan gereksiz bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 zombie ass diye bi film çıkıyodu ne oldu o japon filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok sıkıcı başlıyo ama çok matrak gidiyo , tam bir solo tam bir metal 6.99/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 6/10 vasatın biraz üzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 6.5/10, Konu fena değil ama çok daha iyi işlenebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Trias said: yildirimokur said: 6,5 http://blakemp.files.wordpress.com/2012/10/evil-dead-2013.jpg 4/10. artık neyden korkabileceğiz? 2/10 cabin in the woods'u tekrar tekrar izlesek yeter. artık korku filmi izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.joblo.com/newsimages1/the-lone-ranger-banner-new5.jpg The Lone Ranger Yarısında çıktım diyebileceğim bir başka daha film görmüş oldum. Tamamen bir fiyasko sayılmaz o sebeple. Komik olmaya çalışmışlar, komediyle birlikte aksiyon verelim izleyiciye demişler ama işin komedi kısmı çok vasat. Komediyle birlikte aksiyon sunulduğu için aksiyon da komedinin yetersizliğinin yanında sırıttı tabi. saçmasalak bir film yapmışlar. o kadar prodüksiyon heba olmuş. yazık. puan muan vermiyorum. korsanını bile izlemeyin. o derece vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Evil Dead yeni çevrim : Sam Raimi ve Campbell ekibi, Evil Dead gibi bir şaheseri yeniden çevirme zahmetine girip, atmosferi yakalamaya çalışmışlar, olay ve kurguyu benzetmişler, vahşet içeren gore sahneleri kasmışlar ne güzel. Orjinalinde olduğu gibi olaylar başladıktan sonra insanı meraklandıran bir gerilim ortamı yaratmışlar. Bir Evil Dead manyağı olarak, o evi tekrar görmek, bodrum kata inmek, necro kitabıdır evin önündeki salıncaktır, hurda araba falan, bunları görmek için bile filmi zorunlu olarak izleyecektim :) . Benim beğenmediğim şey karakterlerdi ve o B tipi film havasının olmayışıydı. Evil Dead 1981 benim için 10 olduğu için, bu filme 6 verdim. Fakat filmin 2 veya 4 puan hakettiğini düşünmüyorum. Sırf bu 2-4 puan için yazdım . Ayıp be ayıp ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 4/10, yeter artık aynı senaryoda oyuncu kadrosunu değiştirip sunmalarından bıkkınlık geldi. Biz bıktık adamlar bıkmadı. Film gereksiz aksiyon filmi işte, zaten o koca uçağın ABD havasında sallana sallana Beyaz Sarayı vurmaya geldiği noktada iptal oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 böyle bişeyde varmış hani 7/10 baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 7/10 seyretmeyen açmasın abi yuh, 3-5 yaşındaki bebeye taciz olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 güzel dram, eşle , sevgiliyle seyredilir. 6/10 dikkat, az bir prn var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar