Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

spo

JestersTear said:

Herhangi bir sinema eğitimi almamış, film okumayı bilmeyen, sinematografik ve göstege bilimi ile ilgili ders almamış insanların şu filme çok kötü film demesi oldukça doğal bir hadisedir.

Ezdim, üzgünüm.

bu yorumuna göre konuyu hatta forumu kapayıp bi daha film hakkında yorum yapmamamız gerekiyor. buradakiler filmin geneline bakıp yorum yapıyor akıcılık senaryo vs. ben daha hiç "lan ne biçim ışıklandırma vardı filmde mk 2/10" diyen görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

5.5/10

filmin bi kısmında "lan hadi ne zaman adam öldürcek" diye bekleyiş içinde buldum kendimi. 5.5'tan öte değil.

içerdiği siyasi mesajları işin içine katarsam 3 bile vermem şahsen.

spoylır

filmde çok bariz mesajlar vardı. malum amerika dünyanın hakimi ve kahramanlar amerikayı yine kurtarıyor propagandasını bir yana bırakırsak üretimin çin'de olması tahran'ın terörist bir toplumdan ibaret olması ve amerikanın orta doğuya barış götürmesi gibi itici mesajlar mevcut. hollywood bunu yapmaktan ciddi anlamda vazgeçmeli çünkü özellikle son yıllarda 'ulan yeter yine mi bi filmde amerika süper güç gerisi piece of shit?!' diyen izleyici sayısı bir hayli arttı. şahsen kaptan amerika ve geriye kalan dandik filimleri bu sebepten ötürü izlemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

5.5/10

filmin bi kısmında "lan hadi ne zaman adam öldürcek" diye bekleyiş içinde buldum kendimi. 5.5'tan öte değil.

içerdiği siyasi mesajları işin içine katarsam 3 bile vermem şahsen.

spoylır

filmde çok bariz mesajlar vardı. malum amerika dünyanın hakimi ve kahramanlar amerikayı yine kurtarıyor propagandasını bir yana bırakırsak üretimin çin'de olması tahran'ın terörist bir toplumdan ibaret olması ve amerikanın orta doğuya barış götürmesi gibi itici mesajlar mevcut. hollywood bunu yapmaktan ciddi anlamda vazgeçmeli çünkü özellikle son yıllarda 'ulan yeter yine mi bi filmde amerika süper güç gerisi piece of shit?!' diyen izleyici sayısı bir hayli arttı. şahsen kaptan amerika ve geriye kalan dandik filimleri bu sebepten ötürü izlemiyorum.

Üffff The Hurt Locker'a oscar verdiler. Sana mı soracaklar ne yapacaklarını. İzleme.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbaren gravity gibi savunacağın bir film önerir misin? fularsız 19" monitörümle izliycem ama yorumumu buzlu badem eşliğinde yapcam.

bi de filth'i izledim. küsüratlı puan vermiyorum onun için 9/12 falan. çok kararsızım çünkü 7-8 arasında.
bi de akşama about time'i bitiriyim yarım kalmıştı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...