Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 fenerbah ç. - seni kalbime gömdüm 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 6/10 o da komşulara karşı ayıp olmasın diye kadronun hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 spo JestersTear said: Herhangi bir sinema eğitimi almamış, film okumayı bilmeyen, sinematografik ve göstege bilimi ile ilgili ders almamış insanların şu filme çok kötü film demesi oldukça doğal bir hadisedir. Ezdim, üzgünüm. bu yorumuna göre konuyu hatta forumu kapayıp bi daha film hakkında yorum yapmamamız gerekiyor. buradakiler filmin geneline bakıp yorum yapıyor akıcılık senaryo vs. ben daha hiç "lan ne biçim ışıklandırma vardı filmde mk 2/10" diyen görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Olay ışıklandırma değil, ışıklandırma vs gibi teknik konularla film okumak aynı şey değil zaten. Neyse bu arada o mesajı alkollüyken atmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Çerezlik, 7/10 gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Teenage tarzı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 5.5/10 filmin bi kısmında "lan hadi ne zaman adam öldürcek" diye bekleyiş içinde buldum kendimi. 5.5'tan öte değil. içerdiği siyasi mesajları işin içine katarsam 3 bile vermem şahsen. spoylır filmde çok bariz mesajlar vardı. malum amerika dünyanın hakimi ve kahramanlar amerikayı yine kurtarıyor propagandasını bir yana bırakırsak üretimin çin'de olması tahran'ın terörist bir toplumdan ibaret olması ve amerikanın orta doğuya barış götürmesi gibi itici mesajlar mevcut. hollywood bunu yapmaktan ciddi anlamda vazgeçmeli çünkü özellikle son yıllarda 'ulan yeter yine mi bi filmde amerika süper güç gerisi piece of shit?!' diyen izleyici sayısı bir hayli arttı. şahsen kaptan amerika ve geriye kalan dandik filimleri bu sebepten ötürü izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 siyah robocop mu olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 KidLazer said: 5.5/10 filmin bi kısmında "lan hadi ne zaman adam öldürcek" diye bekleyiş içinde buldum kendimi. 5.5'tan öte değil. içerdiği siyasi mesajları işin içine katarsam 3 bile vermem şahsen. spoylır filmde çok bariz mesajlar vardı. malum amerika dünyanın hakimi ve kahramanlar amerikayı yine kurtarıyor propagandasını bir yana bırakırsak üretimin çin'de olması tahran'ın terörist bir toplumdan ibaret olması ve amerikanın orta doğuya barış götürmesi gibi itici mesajlar mevcut. hollywood bunu yapmaktan ciddi anlamda vazgeçmeli çünkü özellikle son yıllarda 'ulan yeter yine mi bi filmde amerika süper güç gerisi piece of shit?!' diyen izleyici sayısı bir hayli arttı. şahsen kaptan amerika ve geriye kalan dandik filimleri bu sebepten ötürü izlemiyorum. Üffff The Hurt Locker'a oscar verdiler. Sana mı soracaklar ne yapacaklarını. İzleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 The Hurt Locker dediğin film sinema tarihinin gelmiş geçmiş en kötü sayılı filmlerinden birtanesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 hurt lockerin oscar alma sebepleri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Fate, it seems, is not without a sense of irony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc1NDI5NzQyNF5BMl5BanBnXkFtZTYwMjc4NTE5._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg Teenage hype ve remake furyasında eskinin gideri olan filmlerindenmiş, izlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ender's game 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-vnOiRMCLHcw/UiLknHkQ96I/AAAAAAAA0mw/ozobdzx8EP4/s640/4.jpg 6.8/10 meh nesini abarttınız lan bunun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Gördüğüm en iyi oyunculuklardan biri. Güzel bir dram, sıkıcı olmayanlardan. Adamsın Ron ! Stilini sevdim. /8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 progamer said: http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/07/gravity_ver3_xlg.jpg 3D tv ilk defa bi işe yaradı. 8/10 işte kaliteden anlayan korsancı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 şu lego filmi kötü yola düştü mü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://cdn1.carwitter.com/wp-content/uploads/2013/09/Rush-2013-Poster-carwitter.jpg 8/10 iyimiş buda. Formula 1'e öyle çok ilgim yok ama sardı baya. Birde filmin müziği Game of Thrones'ta ki Rains of Castamere'e benziyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 goldbären said: progamer said: http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/07/gravity_ver3_xlg.jpg 3D tv ilk defa bi işe yaradı. 8/10 işte kaliteden anlayan korsancı (tu) abi tamam çabalama artık takmıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 benim derdim senle değil ki orada. 15" laptoptan izleyen mezarcı korsanların beğenmeyenleri. adam belki pespaye beğenecek ama öyle izleyince beğenmemiş. sen sinemaya fularla gidip beğenmemişsin seninki başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 goldbaren gravity gibi savunacağın bir film önerir misin? fularsız 19" monitörümle izliycem ama yorumumu buzlu badem eşliğinde yapcam. bi de filth'i izledim. küsüratlı puan vermiyorum onun için 9/12 falan. çok kararsızım çünkü 7-8 arasında. bi de akşama about time'i bitiriyim yarım kalmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://images.lolstream.com/assets/media_show/730__26b39d3bb54f5551eb7197b883c8ab4a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://www.aceshowbiz.com/images/still/page-eight-poster01.jpg 7,5/10 Gizli servis, ajan falan olsun, kaliteli diyaloglar olsun, oyunculuk iyi olsun, karakterlerin etkileşimleri üzerinde kafa yorayım oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar