Wolas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 7/10 Diğer filmlerine göre daha az hareketliydi bire bir sahne vardı ben hayatımda salondan öle bir tepki hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 "The Lone Ranger" Yukarda iki kapak resmi var diye tekrarı es geçiyorum. 7.5/10 IMDB'de 6.6 almış. Kötü kritik ve ortalama altı puanın sebebini hikayedeki ABD'nin yerli halka yaptığı zulmü göstermesine bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Wolas said: 7/10 Diğer filmlerine göre daha az hareketliydi bire bir sahne vardı ben hayatımda salondan öle bir tepki hiç görmedim. şu filmi merak ediyorum. fragmanından çok kötü birşeye benziyordu. nasıl gidilir mi filme yoksa evde izlemelik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gidilmez. gitme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Eyvallah baboli hic gidesim yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aluriele kanma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gerek yok sınemada ızlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bekledıgımın cok altındaydı 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 imdb 7.5 almış. goygoy var. baya tv filmi kalitesinde bişidi. beklediğim bir film olmasına rağmen atlaya atlaya izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 pacific rim çok kötü filmdi lan ne zaman bitecek diye dakika saydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kötü değildi de iyi hiç değildi. meh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sanssizsansli said: pacific rim çok kötü filmdi lan ne zaman bitecek diye dakika saydım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paticik'e her film kötü ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQxODE3NjM1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMzkzNjc4OA@@._V1_SX214_.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 paticik rim çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 goldbären said: paticik rim çekelim. kaiju rolünü sen oynarsın hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 LOne RAnger = Amatörü bile eğlendiremez. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://themovieblog.com/wp-content/uploads/2013/07/The-Lone-Ranger-wallpaper.jpg fazladan da öte kötüydü ya. her espri bayat. coni dep oynuyor diye katpan cek'in hareketlerini burda yapmaya çalışması da gene baya kötüydü... vasat. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 film izlemeye vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Riddick 7/10 göster Abicim yine karizma ötesi bi sesle, sade ve yeterli bi anlatımla belki de filmin en güzel yeri filmin başlangıcı ve gezegeni keşfetme sahneleriydi. Aldı götürdü gezegenin içine koydu beni. Tamam istedik yine ıssız bi gezene düşsünler, kapana kısılsınlar, çaresiz kalsınlar. Ne üdüğü belirsiz yaratıklar sarsın her tarafı. Fakat ne yaratıklar bi tat verdi ne de kelle avcıları. Karakterler bi boş, bi gereksiz ki sormayın gitsin. Hiç bi + katmadılar filme. Allahtan hatunu ithal etmişler Galaktika'dan da can evinden vurmuya kalkmışlar insanları. Hiç alakasız - yersiz cinsel tacizler resmen sırıttı be. Filme bir de çıplaklık*cinsellik katalım demişler, pehhh. Başarılı da olmuşlardır heralde, forumda bile milletin ağzının suyu akmış. Riddiğin gezegeni keşfi sırasındaki yaratıklarla ve köpeklerle olan sahneleri çok başarılıydı. Daha sonra yaratıklar ne bi heyecan verdi ne de bi gerilim kattı olaylara. Yalnızca çerezlik malzeme olarak değer gördü filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Blue Jasmine Klasik bir woody allen filmi..cate blanchett'in tek kişilik şovu diyebilirim..genel olarak iyiydi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 About Time7.5/10 Love Actually'nin yazarı ve yönetmeni ve Notting Hill'in yazarı olan Curtis'ten yine çok güzel bir senaryo. Baya güzel bence, yanınızda hatunla izlerseniz daha da iyi ama şart değil. Başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Cok acil film lazim. sci-fi olsa süper olur ama iyi sci-fi yok piyasada. Ahh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 *whispers* go old school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar