bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kibarca anlamıyorlarsa şu şekilde anlatabilirsin bence : "bahçeme zehirlenmiş et koyucam, eğer hayvanınız girmiyorsa zaten endişeleniceğiniz bir şey yok fakat eğer dediğinizin aksine benim bahçeme giriyor ise ciddi sağlık sorunları yaşayabilir" diye üstü kapalı tehdit et. tabii ki de yapma öyle bir şey ama hayvanın canına en ufak değer veriyorlarsa göndermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://www.amazon.com/Best-Sellers-Pet-Supplies-Dog-Repellent-Sprays/zgbs/pet-supplies/3024230011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bi tane Napoliten Mastiff edin bağla bahçene. Problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 git adamın bahçesine sıç düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bingildak said: kibarca anlamıyorlarsa şu şekilde anlatabilirsin bence : "bahçeme zehirlenmiş et koyucam, eğer hayvanınız girmiyorsa zaten endişeleniceğiniz bir şey yok fakat eğer dediğinizin aksine benim bahçeme giriyor ise ciddi sağlık sorunları yaşayabilir" diye üstü kapalı tehdit et. tabii ki de yapma öyle bir şey ama hayvanın canına en ufak değer veriyorlarsa göndermezler.cok mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 çite yada duvara nasıl karşı çıkabilir adam orasını anlamadım ben. senin bahçen sonuçta ne hakkı var laf etmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 "İki bahce arasındaki alçak duvar üzerinde komsunun cicekleri ve saksıları var. dolayısı ile komşumun katılımı olmadan da bir çit çekmeye çalışırsam duvarın ortasına değil, kendi tarafıma çit yapmam gerekir ve bu da tapulu toprağımdan 2-3 m2 lik bile olsa kayıp demek. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Komşum bunun gibi bir şikayetten kapıma gelecek utançtan yerin dibine girerim bununla da kalmaz aile fertleri tarafından linç edilirim. Bunlar insan değil anladıkları dilden konuşun o zaman video çekin, şikayette bulunun. Olayların sizin aleyhinizde gelişmesine imkan yok. Kesinlikle bir ceza, yaptırım neyin gelir komşunuza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Belediye'ye şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Abi kumluk bir alan yap bahcende. Kopek hep oraya sicar o zaman. kokmaz da hem.Boklar birikince adami cagir istersen tahlil yaptiralim de. Hala devam ederse de durumu anlatan bir videocekip youtube a koyarsin. Adam dunyaya rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 acaba köpeğin atladığı yerin bir kaç fotoğrafını çekip yayınlıyabilir misin ? ona göre bir fikir üretebilirim. bu esnada belediye şikayeti işe yarayabilir. Yani bizim eve Dimitri havlıyor diye bile belediye geldi iki defa ki senin bahçene direk tuvaletini yapıyor bu haylaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 merhaba, süreç başladı. bilgilendiririm buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bence köpeği tutup komşuna fırlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Namessar said: gayet kibarca konuştum, anlayışla falan karşılamadılar. olayları inkar ettiler. biz izliyoruz hiç bahçenize girmiyor dediler. çit yaptırmama da hala karşı çıkıyorlar. her gun duvar uzerinden atlayarak giriyor ve bahçede o sırada ben dahil insan varsa teror estiriyor. hatta bunu farkettikleri icin son zamanlarda aksam 6 ve hafta sonu gun boyu bizim orada olmadığımızı düşündükleri saatlerde saldıklarını farkettim. (bilmedikleri sey evim ofisin dibinde oldugundan ben aksamları ve hafta sonları da burada baya vakit geciriyorum) sahiplerinin konuyu bildiğine inanıyorum zira bu köpeğin parka ya da gezdirilmeye çıkarıldığını hiç görmedim. bu hayvanın dışkısı ve sidiği buharlaşarak kaybolmadığına göre binanın boş olduğu dönemde edindikleri ve onlara kolay gelen bir düzeni bozmanın işlerine gelmemesi dolayısı ile inkar ettiklerine inanıyorum. hayvancağıza zarar vermek istemiyorum. bir şekilde çözeceğim artık. kamera tak kayıt et, sonra git göster. hala ısrar ederlerse şikayet et. onlar kendi bahçesinden ödün verip çit çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bahçeli evin var. Al 1 tane pitbul iş kapansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Tuzak kur. Yakalayıp göster komsuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sabrını kıskandım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 hayvanlara uygun doğru dozajda müshil + besin sonra köpeğin bahçeye gelmesini engelle oturup kendi evlerine sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 fizban said: bingildak said: kibarca anlamıyorlarsa şu şekilde anlatabilirsin bence : "bahçeme zehirlenmiş et koyucam, eğer hayvanınız girmiyorsa zaten endişeleniceğiniz bir şey yok fakat eğer dediğinizin aksine benim bahçeme giriyor ise ciddi sağlık sorunları yaşayabilir" diye üstü kapalı tehdit et. tabii ki de yapma öyle bir şey ama hayvanın canına en ufak değer veriyorlarsa göndermezler.cok mantiklihem altta kalinmamis oluyor hem de soruna yönelik eylemde bulunmalarini sağlıyor. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Duvar ne kadar yüksek bilmiyorum da şurda çizdiğim gibi panjurvari şeyler var saksılar aşağı düşmesin diye. Hem estetiği bozmaz hatta daha bi güzellik katar bahçeye, komşun kabul edebilir hem de sorunu çözer eğer duvar yeteri kadar yüksekse oho tarihe bakmadım kaç gün geçmiş, muhtemelen çözmüşsünüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ozetle, duvarda yukseltme yapildi, sorun cozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Keşke bahçeli evim olsa da böyle dertlerle uğraşsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bunlar nası insanlar anlamıyorum tamam sıçsın köpek ,heyvan sonucta ama elinde poşetle gidip alamıyorsan o kakayı sen daha çok hayvansın bariz dediğin gibi sahiğleri gezdirmeye ksamadıgından oluyor bu töbe töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bu tarz kişiler birde zenginlik=kültür sandığından seni beni beğenmezler birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar